tak czy inaczej wyrazy
esilon pisze: Grzesiek_67, na mysl przyszło mi że w otwartą brame nie trafiłes precyzyjnie , obym się mylił
tak czy inaczej wyrazy
esilon pisze: skoro nic wilekiego się nie stało to dobrze, się wyklepie
Odnoszę wrażenie ,że normalnie z Arno randkujecie po cichu...Pytałeś człowieka czy chce żebyś na publiku o tym mówiłFUX pisze: Wielokrotnie byliśmy z Arno zakrzyczani za podzielenie się wrażeniami z miejsc, gdzie np. byliśmy, rzeczami, które nabyliśmy, etc.
Coś masz pamięć krótką...
esilon pisze: Grzesiek_67, no własnie , to znak żeby wylac,
no chyba, a nawet na pewno Ci [piiii], Później wypijemy po jednym jak już zrozumieszArno pisze: Przeżyłem komunę i twierdzę, że było nam wtedy dobrze, bo bezpiecznie,
Kruszyn, FUX chyba użył skrótu myślowego - nie chodzi o wyśmiewanie się a raczej o krytykę zbyt łatwego życia w komunie, wyjazdów na studia... pamiętasz takie drobiazgi? Ale cóż ... część wyjaśniłem w poście wyżej. Zresztą nie można mieć o to pretensji. jesteśĶy narodem narzekającym. Tu nadmienię dowcipnie zaznaczam, że w soboty jadam na śniadanie jajecznicę i robię sobie z nią świąteczną kanapkę. Uwielbiam.Kruszyn pisze:Odnoszę wrażenie ,że normalnie z Arno randkujecie po cichu...Pytałeś człowieka czy chce żebyś na publiku o tym mówiłFUX pisze: Wielokrotnie byliśmy z Arno zakrzyczani za podzielenie się wrażeniami z miejsc, gdzie np. byliśmy, rzeczami, które nabyliśmy, etc.
Coś masz pamięć krótką...![]()
Fuxiu nie używaj formy mnogiej......o człowieku nie świadczy gdzie był tylko jaki jest ...nie przypominam sobie żebyśmy z Arno sie nabijali .A Arno i tak nie dogonisz on był podobno wszędzie , więc możesz nie zdążyć bo cyfra w peselu wiesz jaka.
I nie jestem sfrustrowany , żebys się nie martwił
Nie wolno bić starców, to trochę jak damskie bokserstwo.Ale skoro musisz mi szczękę złamać, no cóż, będę seplenił.Alan, Alan, Alan! pisze:Arno,no chyba, a nawet na pewno Ci przyjebię (sorry Marta), Później wypijemy po jednym jak już zrozumieszArno pisze: Przeżyłem komunę i twierdzę, że było nam wtedy dobrze, bo bezpiecznie,
Tylko nie wal farmazmowów zanim będę mieć szanse, przyjadem umówim się. Będziesz liberał jak ta lala
esilon pisze: ale naprawde jutro poniedziałek, jak skończysz spożywac z
HALO ADMIN, to jest groźba KARALNA! Proszę o reakcję a nie przymykanie romantyczne oka. BANA mu, BANA!Alan, Alan, Alan! pisze: no chyba, a nawet na pewno Ci przyjebię (sorry Marta), Później wypijemy po jednym jak już zrozumiesz![]()
to dlatego, byłeś zawsze dla mnie fajnym gościem.Arno pisze: Ale skoro musisz mi szczękę złamać, no cóż, będę seplenił.
o jaaaa. No kurrde. A ja napisałem kto padnie od tego przywalenia? Może być, że ja się skrzywdzę. Nie wiem jak dobre zęby se zrobiłeśArno pisze: HALO ADMIN, to jest groźba KARALNA!
Alan, Alan, Alan! pisze: byłeś zawsze dla mnie fajnym gościem
FUX pisze: Jest ok.
Alan, Alan, Alan! pisze: 8.8l wina na dwa. Jestem niepoczytalny
esilon pisze: lecę, nara
Ponieważ pochodzę ze światłej rodziny i moi rodzice z wyjazdów zagranicznych za KOMUNY przywozili pasty do zębów z Fluorem a potem kupowaliśmy w PEWEXIE ELMEX! - to karygodne, wiem, no i z regularnych wizyt u dentysty oczywiście - mam wszystkie swoje zęby moim 53 urodzin za kilka dni.Alan, Alan, Alan! pisze: Nie wiem jak dobre zęby se zrobiłeś