COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
inquiz, dobre lecz bardzo nie sprawiedliwe 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, wywołuję melindę z lasu 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
ale melinda się zagubił, kto wie kiedy wróci 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
ciekawe co nam Chciała sprzedaćOBK H6 pisze: ale melinda się zagubił, kto wie kiedy wróci

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter chciała czy chciał? bo tu powstał dylemat, przy którym z esim stoimy chyba po tronie wersji... chciał 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
OBK H6, poszukaj w sieci co wyprawiał pan Dan Osman.OBK H6 pisze:bunji przy tym to pikuś - zabawa pojechana
Link: http://www.youtube.com/watch?v=4B36Lr0U ... r_embedded#
właśnie widziałem jego ostatni skok... masakra, tylko że skala trochę inna u niego, a poza tym w ciągu 14 lat od jego śmierci trochę sprzęt się poprawił
Sprzęt się raczej mało poprawił, bo tam mało co można już poprawić (można za to spieprzyć, tak jak to zrobił Petzl z przyrządem Reverso)
Osman sam był sobie winien, bo użył liny którą zostawił tam o wiele wcześniej, na pastwę deszczu, śniegu i mrozu.
Osman sam był sobie winien, bo użył liny którą zostawił tam o wiele wcześniej, na pastwę deszczu, śniegu i mrozu.
ale też skala tej huśtawki dużo mniejsza niż skoku Osmana, ale przeciążenia muszą być fajne 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ze źródła dobrze poinformowanego
:
- Jak nazywa się kogoś w budynku Sejmu, kto jest uczciwy, sympatyczny, inteligentny i zainteresowany obradami?
- Uczestnik wycieczki szkolnej.
PS.

- Jak nazywa się kogoś w budynku Sejmu, kto jest uczciwy, sympatyczny, inteligentny i zainteresowany obradami?
- Uczestnik wycieczki szkolnej.
PS.
Tak działa Echelon i inne podobne systemy, które żadnego ACTA do szczęścia nie potrzebująOBK H6 pisze: w sumie tak działa ACTA...

- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
żarcik odnośnie tragedii w sosnowcu:
Dlaczego matka małej Madzi nie mogła iśc na pogrzeb?? Bo cos jej wypadło:D
Dlaczego matka małej Madzi nie mogła iśc na pogrzeb?? Bo cos jej wypadło:D
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubione posty: 0
hemi112 pisze: Dlaczego matka małej Madzi nie mogła iśc na pogrzeb?? Bo cos jej wypadło:D
Hmm......

Brak podpisu.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, popsułeś mi apetyt na poranną kawę.
Prymitywne,chamskie,żałosne.
Miłego dnia.
Prymitywne,chamskie,żałosne.
Miłego dnia.
Oqrek, poleciałeś tydzień temu z kwiatkiem ? 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
Uwaga upolowane dziś na bebzolu.
Zastanawialiscie się kiedyś czemu laski robią uroczy "dziubek" do zdjęcia?
Zastanawialiscie się kiedyś czemu laski robią uroczy "dziubek" do zdjęcia?

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

leon, kwiatek przybrany w ozdobniki słowne z cytowanego przez kruszyna filmiku.
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
subarka665 pisze: Było
Było, okazało się, że Pan jest po prostu upośledzony. Jeżeli upośledzenie kogokolwiek jest śmieszne, to OK.
Żeby nie zabrzmiało to jako połajanka, to mimo, że nie jestem (podobno) upośledzony, równie dobrze, w niektórych sytuacjach, mógłbym zagrać takiego bohatera drugiego planu. Ale z mojej strony to występek, możliwość; ze strony Gościa z filmu, jednak przypadłość zdrowotna, konieczność ... Różnicę i widać i czuć

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67, to sprawdzona informacja? Bo ja dokładnie tak wyglądałem po wściekłych kotach, a upośledzony chyba nie jestem. Chyba. I co robił upośledzony, umazany węglem człowiek w kopalni/hucie czy innym kombinacie?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Bergen,
Atomowy, kruca fuks, serio, nie było moją intencją nikogo pouczać, moralizować i tym podobne. Co do sprawdzalność informacji - nie ja osobiście, nie byłem w okolicach Irkucka - TVN zrobiło onegdaj reportaż o człowieku. Informacja podana przez TVN była właśnie taka, nie miałem możliwość jej rewizji. Przyjąłem za fakt i tyle.
Co do wyglądu - napisałem o sobie. Większość uczestników Chlejad niestety może to potwierdzić. Będąc zdrowym na ciele i umyśle zachowuję się jak człowiek z wadą. Niestety, nawet się nie uśmiechnę.
There is the Russia. Akurat w to, że ktokolwiek niesprawny umysłowo (ale na pewno sprawny fizycznie) nie znajdzie zatrudnienia w rosyjskim jakimkolwiek (górniczym, hutniczym, przetwórczym) kombinacie to wybacz Bergenie kochany ale ja nie wierzę. Jest w stanie podnieść windę szybową z 7 osobami na pokładzie ? Tak ? To nadaje się. To Rosja.
Pozdrawiam
Grzegorz
Atomowy, kruca fuks, serio, nie było moją intencją nikogo pouczać, moralizować i tym podobne. Co do sprawdzalność informacji - nie ja osobiście, nie byłem w okolicach Irkucka - TVN zrobiło onegdaj reportaż o człowieku. Informacja podana przez TVN była właśnie taka, nie miałem możliwość jej rewizji. Przyjąłem za fakt i tyle.
Co do wyglądu - napisałem o sobie. Większość uczestników Chlejad niestety może to potwierdzić. Będąc zdrowym na ciele i umyśle zachowuję się jak człowiek z wadą. Niestety, nawet się nie uśmiechnę.
Bergen pisze: I co robił upośledzony, umazany węglem człowiek w kopalni/hucie czy innym kombinacie?
There is the Russia. Akurat w to, że ktokolwiek niesprawny umysłowo (ale na pewno sprawny fizycznie) nie znajdzie zatrudnienia w rosyjskim jakimkolwiek (górniczym, hutniczym, przetwórczym) kombinacie to wybacz Bergenie kochany ale ja nie wierzę. Jest w stanie podnieść windę szybową z 7 osobami na pokładzie ? Tak ? To nadaje się. To Rosja.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Olaboga, Grzesiek_67, informacja że był reportaż o tym by wystarczyła.
No przeca napisałem że gość wygląda raczej jak po wściekłych kotach a nie jak chory. Ale skoro ktoś zgłębił temat (nawet jeśli ten ktoś pracuje w woda-z-mózgu-tv) to jest raczej nie inaczej.
No przeca napisałem że gość wygląda raczej jak po wściekłych kotach a nie jak chory. Ale skoro ktoś zgłębił temat (nawet jeśli ten ktoś pracuje w woda-z-mózgu-tv) to jest raczej nie inaczej.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Bergen,
wiem, wolałem napisać obszerniej, żeby nie było wątpliwości
Napisałem tyle, bo byłem pierwszym, który z tego klipu darł bokobrody aż po pachy. Potem (po informacji TVN) zrobiło mi się głupio. I ta stara mądrość - że nic nie jest takie, jak wygląda za pierwszym razem. Powiem Ci szczerze, że chyba pierwszy raz moja własna głupota mną telepnęła. Właśnie wtedy.
Pozdrawiam
Grzegorz
wiem, wolałem napisać obszerniej, żeby nie było wątpliwości

Napisałem tyle, bo byłem pierwszym, który z tego klipu darł bokobrody aż po pachy. Potem (po informacji TVN) zrobiło mi się głupio. I ta stara mądrość - że nic nie jest takie, jak wygląda za pierwszym razem. Powiem Ci szczerze, że chyba pierwszy raz moja własna głupota mną telepnęła. Właśnie wtedy.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
Grzesiek_67, mnie to się wydaje że on nie był (chyba) upośledzony. Tylko może alkohol mu troszeczkę zaszkodził ,albo co
.I w tym błocie , czy w czym tam wywinął orła i tak se leżał. A z tego co ja wiem to robili wywiad z tymi ludźmi i podobno poszło to na rosyjską stacje . No , ale akurat temu zachciało się wstawać i się nagrał nie wiedząc o co chodzi.
No, bo przecież po co go potem ściągali ? Przecież tak jak stał to mógł se stać i myśleć o co chodzi
Ale ciekawe co go skłoniło żeby glebnąć się w tym błotku??

No, bo przecież po co go potem ściągali ? Przecież tak jak stał to mógł se stać i myśleć o co chodzi

Ale ciekawe co go skłoniło żeby glebnąć się w tym błotku??
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru