Co masz w garazu?
Co masz w garazu?
Czesc!
Po za Subaru, jakie macie auta w garazu? Interesuje mnie jakiej innej marki auta macie.
Dziekuje.
Po za Subaru, jakie macie auta w garazu? Interesuje mnie jakiej innej marki auta macie.
Dziekuje.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Co masz w garazu?
Licząc od ściany: Seat, Volvo, Citroen Ford, Renault, Citroen, Renault, Toyota, Toyota, Skoda, Peugeot, Audi, Chrysler, Peugeot. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Dziekuje. A jakie model z tych marek?
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
scrmnwrx, Ibiza, C70, Xsara VTS , Mondeo, Laguna, C3, Laguna Coupe, Auris, Auris, Superb, 307 SW, A6, Pacifica, 307 SW.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2012, o 15:20 przez Chloru, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chloru
- 6 gwiazdek
jarmaj, ale w mroźne dni wysyłasz Zimową Frygidę coby odśnieżyła. 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
o, więc jednak dorabiasz na myjniChloru pisze: Licząc od ściany: Seat, Volvo, Citroen Ford, Renault, Citroen, Renault, Toyota, Toyota, Skoda, Peugeot, Audi, Chrysler, Peugeot.

Co mam w garażu?
Drabina, stos opon, stos opon, stos opon, stos kół letnich, stos kół letnich, stos kół letnich, stos kół letnich, opony, opony, stos opon, tłumik, kolumny mcpersona, sprężyny, amory, tarcze, tarcze, zaciski, zaciski, zaciski, baniak z benzyną, baniak z mieszanką, baniak z borygo, baniak z olejem, baniak z olejem, baniak z olejem, baniak z czymś bliżej niezidentyfikowanym, baniak z olejem, baniak z borygo, spoiler "naleśnik", rower, motocykl.

Drabina, stos opon, stos opon, stos opon, stos kół letnich, stos kół letnich, stos kół letnich, stos kół letnich, opony, opony, stos opon, tłumik, kolumny mcpersona, sprężyny, amory, tarcze, tarcze, zaciski, zaciski, zaciski, baniak z benzyną, baniak z mieszanką, baniak z borygo, baniak z olejem, baniak z olejem, baniak z olejem, baniak z czymś bliżej niezidentyfikowanym, baniak z olejem, baniak z borygo, spoiler "naleśnik", rower, motocykl.

- Chloru
- 6 gwiazdek
damaz, dlatego zaznaczyłem na czerwono, żeby się wstydził!
Bergen, podaj marki opon, rowerów, olejów i motocykli!

Bergen, podaj marki opon, rowerów, olejów i motocykli!

Bergen, taki zestaw że az zapytam: masz pozwolenie na składowanie z ochrony środowiska ?
Rołwer jeszcze , ale nie w garażu :)

Rołwer jeszcze , ale nie w garażu :)
Hmmmmm... 

Ja mam w garażu coś około 60 miejsc parkingowych, więc nie dam rady sypnąć tak jak Chlor.
Ale po prawej stoi Maluch a po lewej Renault Megane
Ale po prawej stoi Maluch a po lewej Renault Megane

Po prawej (patrząc w stronę drzwi) jest drabina i odkurzacz do liści.
Po lewej, (patrząc w tym samym kierunku) kosiarka na kółkach a na ścianie wisi kosa spalinowa. Przed autem stoi półka z gratami
Po lewej, (patrząc w tym samym kierunku) kosiarka na kółkach a na ścianie wisi kosa spalinowa. Przed autem stoi półka z gratami

OK... morze lepiej powinienem sie zapytac:
Jakie jeszcze inne auta macie swoje, czy w garazu czy na podwurku?
Jakie jeszcze inne auta macie swoje, czy w garazu czy na podwurku?
W garażu ? Jak byłem ostatnio, to miałem szron.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
He, he...
Widzę, że jak zwykle koledzy podeszli do tematu z poczuciem humoru
scrmnwrx, ja np. mam Toyotę Corollę, a mój małżonek Subaru Imprezę, a może odwrotnie......?
Tylko, że o tym wszyscy z forum wiedzą, bo się swoimi autkami i tak chwalimy w odpowiednim dziale.
W Polsce nie ma tak, że każdy ma co najmniej 2 fury w garażu. Oczywiście są tacy, co mają 2 albo nawet i więcej samochodów (któryś wtedy najczęściej jest służbowy), ale sporo osób ma w garażu jedno auto. Z kolei ci, co mają więcej niż jeden samochód, też nie zawsze chcą się tym chwalić z różnych powodów, więc nie liczyłabym w tym temacie na dużo poważnych odpowiedzi.

scrmnwrx, ja np. mam Toyotę Corollę, a mój małżonek Subaru Imprezę, a może odwrotnie......?

Tylko, że o tym wszyscy z forum wiedzą, bo się swoimi autkami i tak chwalimy w odpowiednim dziale.

W Polsce nie ma tak, że każdy ma co najmniej 2 fury w garażu. Oczywiście są tacy, co mają 2 albo nawet i więcej samochodów (któryś wtedy najczęściej jest służbowy), ale sporo osób ma w garażu jedno auto. Z kolei ci, co mają więcej niż jeden samochód, też nie zawsze chcą się tym chwalić z różnych powodów, więc nie liczyłabym w tym temacie na dużo poważnych odpowiedzi.

Czarownica prawdę Ci powie :D
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Obecnie VW 2 transporter T3 , a na podwórku Toyotę Corollę (coś podobnego do Zofiji) , a reszta to Subaru Legacy i Impreza mojego " narzeczonego".
Ostatnio zmieniony 9 maja 2013, o 14:15 przez subarka665, łącznie zmieniany 1 raz.
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
Aha, dziekuje i teras rozumiem. Rozglondalem sie na urzywane auta na otomoto.pl i zauwarzylem ze Audi/BMW som dosyc tanie, naprzyklad 2006 Audi A8. Chcial wiedziec czy ktos tutaj ma jeszcze jakies Audi/BMW do urzytku bo chcial bym sie dowiedziec jak jest z czensciami. W stanach to te auta som dosyc drogie, a cznesci som jeszcze droszsze.zofija pisze:He, he...Widzę, że jak zwykle koledzy podeszli do tematu z poczuciem humoru
![]()
scrmnwrx, ja np. mam Toyotę Corollę, a mój małżonek Subaru Imprezę, a może odwrotnie......?![]()
![]()
Tylko, że o tym wszyscy z forum wiedzą, bo się swoimi autkami i tak chwalimy w odpowiednim dziale.![]()
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Ja pomieściłem trochę więcej rzeczy,
kosiarka ze słusznym napędem mechanicznym, kosiarka napędzana siłą mięśni spalinowa, cztery opony, trzy rowery górski Trek,
szosowy Peugeot, jeszcze Specialized (tak przy okazji chcę go sprzedać).Szafa ze słoikami, młot dziesiątka,kilof,dwie łopaty sercówy do węgla
sztychówka do kopania dołów, grabie, motyka, olej do kosiarek, do samochodu,śrubki ,gwoździe, wkręty, agregat prądotwórczy plus olej.
Benzyna,trzy kanistry, wanna ,beczka do kiszenia kapusty, stare narty Atomic,pakuły,kolanka,mufki,baterie prysznicowe grill, węgiel drzewny.
Dwie siekiery,dwa lejki,klucze płaskie, oczkowe i wiele innych dupereli.......... Legaś
( żony)
Na zewnątrz Vectra( żony) Ufff ale jazda tyle do zapamiętania.
kosiarka ze słusznym napędem mechanicznym, kosiarka napędzana siłą mięśni spalinowa, cztery opony, trzy rowery górski Trek,
szosowy Peugeot, jeszcze Specialized (tak przy okazji chcę go sprzedać).Szafa ze słoikami, młot dziesiątka,kilof,dwie łopaty sercówy do węgla
sztychówka do kopania dołów, grabie, motyka, olej do kosiarek, do samochodu,śrubki ,gwoździe, wkręty, agregat prądotwórczy plus olej.
Benzyna,trzy kanistry, wanna ,beczka do kiszenia kapusty, stare narty Atomic,pakuły,kolanka,mufki,baterie prysznicowe grill, węgiel drzewny.
Dwie siekiery,dwa lejki,klucze płaskie, oczkowe i wiele innych dupereli.......... Legaś

Na zewnątrz Vectra( żony) Ufff ale jazda tyle do zapamiętania.

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Większość samochodów sprzedawanych jest przez handlarzy, którzy albo sprowadzają do Polski rozbite auta zza granicy, albo skupują w kraju, naprawiają byle jak, tanim kosztem, aby tylko trzymało się jako tako kupy w chwili sprzedaży, cofają liczniki, dokładnie czyszczą i sprzedają jako "idealne egzemplarze". Słowem większość aut sprzedawanych w Polsce to złomy, sprzedawane przez oszustów. Stąd niskie ceny.scrmnwrx pisze:otomoto.pl i zauwarzylem ze Audi/BMW som dosyc tanie, naprzyklad 2006 Audi A8.
Co najdziwniejsze, ciągle ludzie się na to nabierają (nawet tu na forum są entuzjaści tanich okazji, auta ileś tam letniego z minimalnym przebiegiem i jeżdżonego przez niemieckiego emeryta - cóż, naiwnych nie sieją...

To skond i od kogo mam kupic auto w takim razie? :(