Co masz w garazu?

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: 2011 Subaru WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Co masz w garazu?

Post 21 lut 2012, o 15:14

Czesc!

Po za Subaru, jakie macie auta w garazu? Interesuje mnie jakiej innej marki auta macie.

Dziekuje.

Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Re: Co masz w garazu?

Post 21 lut 2012, o 15:16

Licząc od ściany: Seat, Volvo, Citroen Ford, Renault, Citroen, Renault, Toyota, Toyota, Skoda, Peugeot, Audi, Chrysler, Peugeot. :mrgreen:
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 21 lut 2012, o 15:18

Dziekuje. A jakie model z tych marek?
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED

Post 21 lut 2012, o 15:20

scrmnwrx, Ibiza, C70, Xsara VTS , Mondeo, Laguna, C3, Laguna Coupe, Auris, Auris, Superb, 307 SW, A6, Pacifica, 307 SW.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2012, o 15:20 przez Chloru, łącznie zmieniany 1 raz.

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 21 lut 2012, o 15:20

Nie mam garażu :-|

:-)

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 lut 2012, o 15:21

jarmaj, ale w mroźne dni wysyłasz Zimową Frygidę coby odśnieżyła. :mrgreen:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 21 lut 2012, o 15:24

Chloru pisze: Licząc od ściany: Seat, Volvo, Citroen Ford, Renault, Citroen, Renault, Toyota, Toyota, Skoda, Peugeot, Audi, Chrysler, Peugeot.
o, więc jednak dorabiasz na myjni :mrgreen:

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubione posty: 97 razy

Post 21 lut 2012, o 15:26

Chloru, ten trzeci zaniża poziom.

:-p

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 21 lut 2012, o 15:29

Co mam w garażu?

Drabina, stos opon, stos opon, stos opon, stos kół letnich, stos kół letnich, stos kół letnich, stos kół letnich, opony, opony, stos opon, tłumik, kolumny mcpersona, sprężyny, amory, tarcze, tarcze, zaciski, zaciski, zaciski, baniak z benzyną, baniak z mieszanką, baniak z borygo, baniak z olejem, baniak z olejem, baniak z olejem, baniak z czymś bliżej niezidentyfikowanym, baniak z olejem, baniak z borygo, spoiler "naleśnik", rower, motocykl.

:mrgreen:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 lut 2012, o 15:31

damaz, dlatego zaznaczyłem na czerwono, żeby się wstydził! :mrgreen:

Bergen, podaj marki opon, rowerów, olejów i motocykli! :giggle:

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Bergen, taki zestaw że az zapytam: masz pozwolenie na składowanie z ochrony środowiska ?

Rołwer jeszcze , ale nie w garażu :)

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Bajzel.

Dolce far niente ;-)

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubione posty: 97 razy

Post 21 lut 2012, o 15:34

FUX pisze:Bajzel.

no a marka? i model?

:evilgrin:

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 21 lut 2012, o 15:35

Hmmmmm... :lol:

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 21 lut 2012, o 15:40

Ja mam w garażu coś około 60 miejsc parkingowych, więc nie dam rady sypnąć tak jak Chlor.
Ale po prawej stoi Maluch a po lewej Renault Megane ;-)

maf1
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Impreza 2,0GX (czarna!!!)

Post 21 lut 2012, o 15:51

Po prawej (patrząc w stronę drzwi) jest drabina i odkurzacz do liści.
Po lewej, (patrząc w tym samym kierunku) kosiarka na kółkach a na ścianie wisi kosa spalinowa. Przed autem stoi półka z gratami ;-)

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 21 lut 2012, o 15:58

OK... morze lepiej powinienem sie zapytac:

Jakie jeszcze inne auta macie swoje, czy w garazu czy na podwurku?

leon
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Niepsujące się.
Polubił: 207 razy
Polubione posty: 284 razy

Post 21 lut 2012, o 16:31

W garażu ? Jak byłem ostatnio, to miałem szron.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 21 lut 2012, o 17:59

He, he... :lol: Widzę, że jak zwykle koledzy podeszli do tematu z poczuciem humoru :giggle:
scrmnwrx, ja np. mam Toyotę Corollę, a mój małżonek Subaru Imprezę, a może odwrotnie......? :roll:

Tylko, że o tym wszyscy z forum wiedzą, bo się swoimi autkami i tak chwalimy w odpowiednim dziale. ;-)

W Polsce nie ma tak, że każdy ma co najmniej 2 fury w garażu. Oczywiście są tacy, co mają 2 albo nawet i więcej samochodów (któryś wtedy najczęściej jest służbowy), ale sporo osób ma w garażu jedno auto. Z kolei ci, co mają więcej niż jeden samochód, też nie zawsze chcą się tym chwalić z różnych powodów, więc nie liczyłabym w tym temacie na dużo poważnych odpowiedzi. ;-)
Czarownica prawdę Ci powie :D

subarka665
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Subaru Legacy - Luxus

Post 21 lut 2012, o 18:38

Obecnie VW 2 transporter T3 , a na podwórku Toyotę Corollę (coś podobnego do Zofiji) , a reszta to Subaru Legacy i Impreza mojego " narzeczonego".
Ostatnio zmieniony 9 maja 2013, o 14:15 przez subarka665, łącznie zmieniany 1 raz.
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...

Think. Feel. Drive. Subaru

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 21 lut 2012, o 19:12

zofija pisze:He, he... :lol: Widzę, że jak zwykle koledzy podeszli do tematu z poczuciem humoru :giggle:
scrmnwrx, ja np. mam Toyotę Corollę, a mój małżonek Subaru Imprezę, a może odwrotnie......? :roll:

Tylko, że o tym wszyscy z forum wiedzą, bo się swoimi autkami i tak chwalimy w odpowiednim dziale. ;-)

W Polsce nie ma tak, że każdy ma co najmniej 2 fury w garażu. Oczywiście są tacy, co mają 2 albo nawet i więcej samochodów (któryś wtedy najczęściej jest służbowy), ale sporo osób ma w garażu jedno auto. Z kolei ci, co mają więcej niż jeden samochód, też nie zawsze chcą się tym chwalić z różnych powodów, więc nie liczyłabym w tym temacie na dużo poważnych odpowiedzi. ;-)
Aha, dziekuje i teras rozumiem. Rozglondalem sie na urzywane auta na otomoto.pl i zauwarzylem ze Audi/BMW som dosyc tanie, naprzyklad 2006 Audi A8. Chcial wiedziec czy ktos tutaj ma jeszcze jakies Audi/BMW do urzytku bo chcial bym sie dowiedziec jak jest z czensciami. W stanach to te auta som dosyc drogie, a cznesci som jeszcze droszsze.

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
Polubił: 29 razy
Polubione posty: 85 razy

Post 21 lut 2012, o 19:18

Ja pomieściłem trochę więcej rzeczy,
kosiarka ze słusznym napędem mechanicznym, kosiarka napędzana siłą mięśni spalinowa, cztery opony, trzy rowery górski Trek,
szosowy Peugeot, jeszcze Specialized (tak przy okazji chcę go sprzedać).Szafa ze słoikami, młot dziesiątka,kilof,dwie łopaty sercówy do węgla
sztychówka do kopania dołów, grabie, motyka, olej do kosiarek, do samochodu,śrubki ,gwoździe, wkręty, agregat prądotwórczy plus olej.
Benzyna,trzy kanistry, wanna ,beczka do kiszenia kapusty, stare narty Atomic,pakuły,kolanka,mufki,baterie prysznicowe grill, węgiel drzewny.
Dwie siekiery,dwa lejki,klucze płaskie, oczkowe i wiele innych dupereli.......... Legaś :mrgreen:( żony)
Na zewnątrz Vectra( żony) Ufff ale jazda tyle do zapamiętania. :giggle:
Legio Patria Nostra

"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 21 lut 2012, o 19:19

scrmnwrx pisze:otomoto.pl i zauwarzylem ze Audi/BMW som dosyc tanie, naprzyklad 2006 Audi A8.
Większość samochodów sprzedawanych jest przez handlarzy, którzy albo sprowadzają do Polski rozbite auta zza granicy, albo skupują w kraju, naprawiają byle jak, tanim kosztem, aby tylko trzymało się jako tako kupy w chwili sprzedaży, cofają liczniki, dokładnie czyszczą i sprzedają jako "idealne egzemplarze". Słowem większość aut sprzedawanych w Polsce to złomy, sprzedawane przez oszustów. Stąd niskie ceny.

Co najdziwniejsze, ciągle ludzie się na to nabierają (nawet tu na forum są entuzjaści tanich okazji, auta ileś tam letniego z minimalnym przebiegiem i jeżdżonego przez niemieckiego emeryta - cóż, naiwnych nie sieją... :giggle: )

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 21 lut 2012, o 19:45

To skond i od kogo mam kupic auto w takim razie? :(

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 21 lut 2012, o 19:48

Od siebie... ;-)
Dolce far niente ;-)

ODPOWIEDZ