Co masz w garazu?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Co masz w garazu?
scrmnwrx, czasami coś się trafi. Nie wszyscy to oszuści
Możesz kupić od Pitera35, możesz sam długo poszukać, możesz przywieźć auto z USA. Pytanie co chcesz kupić i do czego ma służyć.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Ja to mam w garażu obok bezmózgie yeti, która ma Golfa granatowego takiego, po lewej stronie. Stary skurwiel jest i 3drzwiowy więc yeti, która ma gest otwierania do spodu napierd...a mi po całym boku robiąc dołki w Źle.
Aż się do niej pofatygowałem żeby od czasu do czasu ruszyła resztkami mózgu i nie obijała mi subaraka, bo w przeciwnym wypadku zastanie kiedyś tego golfinę kręcącego się na dachu. A yeti mówi, że przeprasza i że jej narzeczony jest włochem i tak jak on zaparkuje to ona musi wyjść. Po czym wychyla się łeb włocha - w bandamce, ryj jakby dzieciaki na tym ryju całą zimę z górki zjeżdżały, szrama na szramie normalnie jak Tom Berenger z filmu Pluton
Zrobiłem groźną minę i powiedziałem żeby tego więcej nie robiła
Dobrze, że nie znam włoskich przekleństw, bo znając swój niewyparzony pysk na bank zygnął bym do tego zwierzaka a wtedy dołki w drzwiach to byłby najmniejszy problem

Aż się do niej pofatygowałem żeby od czasu do czasu ruszyła resztkami mózgu i nie obijała mi subaraka, bo w przeciwnym wypadku zastanie kiedyś tego golfinę kręcącego się na dachu. A yeti mówi, że przeprasza i że jej narzeczony jest włochem i tak jak on zaparkuje to ona musi wyjść. Po czym wychyla się łeb włocha - w bandamce, ryj jakby dzieciaki na tym ryju całą zimę z górki zjeżdżały, szrama na szramie normalnie jak Tom Berenger z filmu Pluton

Zrobiłem groźną minę i powiedziałem żeby tego więcej nie robiła

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Chcem na codzien auto, dlatego nawet szukalem Audi A8. Fajnie wygodne. Wiem ze 4.2L silnik pali durzo, ale cos za cos.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
scrmnwrx, a wiesz, że tu w Polsce pasy na drogach nie są tak szerokie ;)? Takie duże auto na miasto może być upierdliwe.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
lekcja pierwsza:mały 5150 pisze:Dobrze, że nie znam włoskich przekleństw,
vaffanculo
tłumaczenie - odp... się

z tym możesz iść przez świat

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Czasami trafi na tępaka albo analfabetę, który przejeździ 3-4 lata i nic nie zwęszy, pomimo że nieświadomie pokona 100% swojego zamożnego dystansu bokiem.Chloru pisze:scrmnwrx, czasami coś się trafi.
Przykład naszych handlarzyków:
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 4&t=173375
Tak więc "anal" - zapomnij o sprowadzeniu igły. Przywieź lepiej 10 paździochów i coś sobie wybierzemy do naszych garaRZy.
PS> Kiedy będziesz w PL, bo nie wiem jak sobie urlop zaplanować, żeby przyjechać na spota i zobaczyć Twoją szkaradę...?
- Katanashi-kun
- 0 gwiazdek
- Auto: 146A2.246
- Polubione posty: 0
u mnie w garażu stoi jedno autko - czarna Honda Civic VIII FK2 R18A2 executive, a pod blokiem zaparkowany w zaspie stoi czarny Fiat Uno Turbo iniezione elettronicascrmnwrx pisze:Czesc!
Po za Subaru, jakie macie auta w garazu? Interesuje mnie jakiej innej marki auta macie.
Dziekuje.
civic się bardzo fajnie spisuje, stosunkowo duży w środku jak na swój segment; ciekawie wyglądający wewnątrze (wersja z navi i szklanym dachem), jest bezobsługowy poza wymianą oleju/filtra(od powietrza k&n

164A2.246 Turbo Iniezione Elettronica
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Uwielbiam za to HondziarzyKatanashi-kun pisze: Civic VIII FK2 R18A2

PS. Żeby nie było, sam miałem 3 sztuki :)
Dobrze że to nie BMW 3 E30 M20B25 ShadowlineGodlik pisze:Uwielbiam za to HondziarzyKatanashi-kun pisze: Civic VIII FK2 R18A2![]()

Boze swiety! Ale numer zrobili z tego X5.cyqan pisze:Czasami trafi na tępaka albo analfabetę, który przejeździ 3-4 lata i nic nie zwęszy, pomimo że nieświadomie pokona 100% swojego zamożnego dystansu bokiem.Chloru pisze:scrmnwrx, czasami coś się trafi.
Przykład naszych handlarzyków:
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 4&t=173375
Tak więc "anal" - zapomnij o sprowadzeniu igły. Przywieź lepiej 10 paździochów i coś sobie wybierzemy do naszych garaRZy.
PS> Kiedy będziesz w PL, bo nie wiem jak sobie urlop zaplanować, żeby przyjechać na spota i zobaczyć Twoją szkaradę...?
A co to znaczy jak napisales ze "przyjedziesz na spota i zobaczyc szkarade?" Nie wiem co to jest spota, ani szkarada.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
scrmnwrx, spot to znaczy spotkanie , zlot ,zjazd 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
scrmnwrx, kolega cyqan ma po prostu problemy z prawidłowym wysławianiem się w języku polskim. Nie dziw się więc, że nie rozumiesz części jego wpisówscrmnwrx pisze:
A co to znaczy jak napisales ze "przyjedziesz na spota i zobaczyc szkarade?" Nie wiem co to jest spota, ani szkarada.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
scrmnwrx pisze:Boze swiety! Ale numer zrobili z tego X5.
No to jak sobie uświadomisz, że taki proceder jest w Polsce nagminny, to będziesz wiedział już jak wygląda tu rynek handlu używanymi samochodami.
dlatego "nienachalnie i niechcący" wspomniano o Piotrku. bo on uczciwy handlarz jest. takie polskie Yeti. wszyscy słyszeli, że jest, tylko nikt nie widział...
a teraz czas na wyjawienie strasznej prawdy:
my w garażu mamy...
mleko.
i papier toaletowy (bo mleko też jest w lato).
i dziurę. dziurę w ścianie robiącą za okno.
a poza tymi Rzeczami to garażową nudę: koła z nakładkami polimerowo-powietrznymi, proste maszyny do przemieszczania oparte o przekładnie łańcuchowe, alkohol (ale metylowy) i takie tam czarne, co bywa gościnnie i najwięcej miejsca zajmuje.
dla zorientowanych:
srebrne nie bywa, bo się nie mieści.

P(od) S(podem)
Piotrek od Yeti różni się tym, że niektórzy go dotykali nawet. znaczy: istnieje.
ale i tak jest niezwykle rzadkim okazem uczciwego handlarza.

my w garażu mamy...
mleko.
a poza tymi Rzeczami to garażową nudę: koła z nakładkami polimerowo-powietrznymi, proste maszyny do przemieszczania oparte o przekładnie łańcuchowe, alkohol (ale metylowy) i takie tam czarne, co bywa gościnnie i najwięcej miejsca zajmuje.
dla zorientowanych:

P(od) S(podem)
Piotrek od Yeti różni się tym, że niektórzy go dotykali nawet. znaczy: istnieje.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
oooo, to mamy podobne garaże. Garaż typu "pierdolnik"damaz pisze: srebrne nie bywa, bo się nie mieści.

- Katanashi-kun
- 0 gwiazdek
- Auto: 146A2.246
- Polubione posty: 0
nie za bardzo wiem, co ciebie dziwi biorąc pod uwagę, że jesteśmy co jak co ale na forum japońskiej motoryzacji która kocha nadawać kod nadwozia w połączeniu z typem silnika (EJ20/R34/AE86/EG6)Godlik pisze:Uwielbiam za to HondziarzyKatanashi-kun pisze: Civic VIII FK2 R18A2![]()
PS. Żeby nie było, sam miałem 3 sztuki :)

a do hondziarza mi daleko, ograniczam się do wymiany oleju, zmiany kół na zimowe

164A2.246 Turbo Iniezione Elettronica
OK... teras rozumiem... ;)burat pisze:scrmnwrx, spot to znaczy spotkanie , zlot ,zjazd
No tak... jak wy mi najpierw muwiliscie jak jest to ja asz nie wierzylem, asz dopiero zobaczylem. Ja takiego czegos jeszcze nie widzialem.jarmaj pisze:scrmnwrx pisze:Boze swiety! Ale numer zrobili z tego X5.
No to jak sobie uświadomisz, że taki proceder jest w Polsce nagminny, to będziesz wiedział już jak wygląda tu rynek handlu używanymi samochodami.
A jak moge sie z Piotrkiem sie z kontaktowac?damaz pisze:dlatego "nienachalnie i niechcący" wspomniano o Piotrku. bo on uczciwy handlarz jest. takie polskie Yeti. wszyscy słyszeli, że jest, tylko nikt nie widział...
![]()
my w garażu mamy...
mleko.
dla zorientowanych:
P(od) S(podem)
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
spot już wiesz, a "szkarada" to tymczasowy nick artystyczny tego, czym na spot przyjedziesz. Ale tę nazwę już sobie sam wymyślisz i może Arno zalegalizuje, to będziesz się mógł wówczas posługiwać drugą ksywką 

Aaaa, no to inna bajkascrmnwrx pisze:OK... morze lepiej powinienem sie zapytac:
Jakie jeszcze inne auta macie swoje, czy w garazu czy na podwurku?

Mój to jedynie motocykl Yamaha Virago. Syna Subaru Legacy (turbodziadek), córki Renault Kangoo. Na podwórku syna Ford Sierra i zięcia Fiat Seicento.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
cholewka, wygląda to na mezaliansmaf1 pisze: Aaaa, no to inna bajka
Mój to jedynie motocykl Yamaha Virago. Syna Subaru Legacy (turbodziadek), córki Renault Kangoo. Na podwórku syna Ford Sierra i zięcia Fiat Seicento.

Eee, wszak napisane jest: "...głodnego nakarmić..."Alan, Alan, Alan! pisze:cholewka, wygląda to na mezaliansmaf1 pisze: Aaaa, no to inna bajka