Oooo, oprócz chlańska będzie tym razem seksGrzesiek_67 pisze: Nie ma takiej emotki, która by oddała moje wzburzenie. Polecę więc tą a Ty se zinterpretetuj

Białe wino pod owoce morza, bardzo po europejskuArti pisze: Chlejady w Adamowie

Oooo, oprócz chlańska będzie tym razem seksGrzesiek_67 pisze: Nie ma takiej emotki, która by oddała moje wzburzenie. Polecę więc tą a Ty se zinterpretetuj
Białe wino pod owoce morza, bardzo po europejskuArti pisze: Chlejady w Adamowie
Ojjj, one chyba do mnie przybyły. Tylko jak?Grzesiek_67 pisze:Doxa,
sposoby nr 3 , 4 , 6 i 10 przerobione. Sukcesów brak![]()
Ale, ale...co to za kreciki, co to za kopczyki ? To w ogóle o kretach jest rozprawa ? Ten pan kreta i efektów jego życia na oczy nie widział. Ja mam KRETY KRÓLEWSKIE. KRÓLEWSKIE powtarzam.
![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz je zdesantował.maf1 pisze: Ojjj, one chyba do mnie przybyły. Tylko jak?![]()
rrosiak pisze: W niedzielę (19.02) późnym wieczorem złożyłem poprzez e-deklaracje PIT żony, a dzisiaj na konto wpłynęła kwota zwrotuMiła niespodzianka, bo zazwyczaj trzeba było czekać przynajmniej 2 miesiące.
Zawsze składałeś tak wcześnie ?rrosiak pisze: Miła niespodzianka, bo zazwyczaj trzeba było czekać przynajmniej 2 miesiące.
to tak każdy może, czy trzeba mieć jakieś podpisy elektroniczne?rrosiak pisze: e-deklaracje
WRC fan pisze: Zawsze składałeś tak wcześnie ?
Kruszyn pisze:Ktoś należy do Clubu![]()
Fux jaki tam masz nick
![]()
![]()
http://www.supercarclub.pl/index_main.p ... ktualnosci
Chyba Azrael może przybliżyć co nieco temat tego Klubu.Grzesiek_67 pisze: A teraz poważniej. Są tacy ludzie ? Ktoś to widział/słyszał kiedyś ?![]()
O tak , zdecydowanieWRC fan pisze: Chyba Azrael może przybliżyć co nieco temat tego Klubu
WRC fan pisze: Chyba Azrael może przybliżyć co nieco temat tego Klubu.
Ależ niech sobie każdy robi co chce. Dla bardzo wielu użytkowników Dacii nasze forum wprost wyśmiewające takie pojazdy może pachnieć tak samo. Wolnoć Tomku w swoim domku.inquiz pisze:barbie, chyba o to chodzi że ten klub zbyt pachnie dorobkiewiczowskim snobizmem
Oj tęsknisz za adminem ....barbie pisze:
rrosiak, zwracam się też do Kruszyna, który wrzucił ten link prześmiewczo.
Nie śmiał się,tylko łechtał próżność...Chloru pisze: ale Kruszyn śmiał się z Fuxa