Ty byś pewnie miał tak samo, o sobie nie wspomnę, nawet w 911...
Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
jarmaj, a pamiętasz taka pannę na Nurburgringu, Renate Coś Tam, co Clarcksonowi w Transicie doklepała?
Dolce far niente 
no super ,że pokazała się już na takim etapie ta Syrena mam nadzieję ,ze da się wszystko chłopakom

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
FUX pisze: Renate Coś Tam
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, a to czytałeś?
http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t= ... sc&start=0
Trzeba Inquiza tam wysłać, żeby przekopał
Trzeba Inquiza tam wysłać, żeby przekopał
Bergen znaczy robimy wyburzenia budynków, teraz pytanie jaka ma być skala bo od tego zależy który z nas kombinuje ładunki 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, eee nie, trzeba wysłać Jarkowi anonim, że tam są zakopane dowody w sprawie Smoleńska. Macierewicz sam wszystko przekopie 
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 85 razy
- Polubione posty: 234 razy
Witam.
Pzdr.
Co ty gadasz,sam nie da rady,to jest jednak duży teren. Ale zawsze może może dobrać BłaszczakaBergen pisze:inquiz, eee nie, trzeba wysłać Jarkowi anonim, że tam są zakopane dowody w sprawie Smoleńska. Macierewicz sam wszystko przekopie
Pzdr.

FUX, to nie było dla taryfiarzy tylko ale ogólnie takie wychodziły mi się tam podoba kształt jest świetny i linia czysta bez dupoozdobników 
Nie przypomnę sobie.WRC fan pisze:Piękny Iliuszyn - Mickiewicz ?;>
Dawno nie oglądałem przygód porucznika Borewicza.
burat, wiem, ale to były modele zubożone, które zaczęły wychodzić przed stanem wojennym.
Zapomniałem oznaczenia. Głównymi beneficjentami byli taryfiarze, weterynarze, etc. Tzw. taloniarze.
Na drugim biegunie z welurami i elektronicznym zapłonem wyły z literkami LE i LS ze zwykłym zapłonem.
Nawet welur na siedzeniach był...
W 1980 takiego miał mój majster. Miód malyna to wtedy było. Tylko Pewex.
Zapomniałem oznaczenia. Głównymi beneficjentami byli taryfiarze, weterynarze, etc. Tzw. taloniarze.
Na drugim biegunie z welurami i elektronicznym zapłonem wyły z literkami LE i LS ze zwykłym zapłonem.
Nawet welur na siedzeniach był...
W 1980 takiego miał mój majster. Miód malyna to wtedy było. Tylko Pewex.
Dolce far niente 
C, jak C-klasse.FUX pisze: Zapomniałem oznaczenia
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.