40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Re: 40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
o to to to ja też mogę jechać Pitera autem-bo moim mi wstyd;)
l_ewy, chlejady to ponoć u was są wtedy coś gdzieś czytałem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

U nas jest nudno. Nie ma rajdów, zakrętów. Tej zimy to nawet śniegu nie ma 

Lista chętnych:
1.Piter 35
2.Oskar
3.j33mbo
4.Jarecki
5.burat
6.maxi23
7.pawlaswrc
8.eMTi
9.barbie
10.Żemol
11.Maxi74
12.kris82
13.Arti
14.pas_ti
15.krzysiek
16.Zdanek
17.l_ewy
18.Mateusz -dopisuje znajomego-od Oskara
1.Piter 35
2.Oskar
3.j33mbo
4.Jarecki
5.burat
6.maxi23
7.pawlaswrc
8.eMTi
9.barbie
10.Żemol
11.Maxi74
12.kris82
13.Arti
14.pas_ti
15.krzysiek
16.Zdanek
17.l_ewy
18.Mateusz -dopisuje znajomego-od Oskara
Dawide-GP, no fajnie ,że chcesz ale może tak byś powiedział kim ,żeś jest kolego po to na forum twój pierwszy wpis jak widzę świeżo ,żeś się zalogował i nikt cie nie zna. W ogóle myślę ,że jeżeli ten przejazd ma być w jakiś sposób firmowany przez forum ,to nie mogą być to całkiem ludzie z łapanki, bo ktoś coś nawywija jak go fantazja poniesie ,a potem my wszyscy będziemy "zbierać tego owoce" ,a dany delikwent się ulotni.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat, coś nerwowy dziś jesteś, Ty weź lepiej walnij setę i się kuruj 

Czarownica prawdę Ci powie :D
Nie no spokojnie ja nerwowy nie jestem ,przynajmniej mnie jeszcze takiego nie widzieliście
, ale w jakiś sposób chciał bym to ustalić , bo po części czuje się jakoś też odpowiedzialny za ten przejazd.
Karola sam męczyłem kiedyś co by się może coś takiego udało zrobić i o ile ktoś kto nie udziela się na forum ale jest znany nam z reala np syqstus to spoko ,bądź kolega kogoś z nas kto wie ,że nie będzie za przeproszeniem syfu. To nie jest pojerzdzawka w górach (na których notabene ostatnio też nie można zapanować do końca) ,a przejazd między ludźmi i moim zdaniem powinni to być ludzie w jakiś sposób znani co by po prostu nie narobili bydła i zostawili. Po pierwsze bo chciał bym sobie np. w przyszłym roku też pojechać tak , po drugie ktoś nam zrobił jakąś tam przysługę i moim zdaniem od nas powinno być chociaż tyle ,że sprawdzimy uczestników co by on nie świecił oczami za nas.

Karola sam męczyłem kiedyś co by się może coś takiego udało zrobić i o ile ktoś kto nie udziela się na forum ale jest znany nam z reala np syqstus to spoko ,bądź kolega kogoś z nas kto wie ,że nie będzie za przeproszeniem syfu. To nie jest pojerzdzawka w górach (na których notabene ostatnio też nie można zapanować do końca) ,a przejazd między ludźmi i moim zdaniem powinni to być ludzie w jakiś sposób znani co by po prostu nie narobili bydła i zostawili. Po pierwsze bo chciał bym sobie np. w przyszłym roku też pojechać tak , po drugie ktoś nam zrobił jakąś tam przysługę i moim zdaniem od nas powinno być chociaż tyle ,że sprawdzimy uczestników co by on nie świecił oczami za nas.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat - spoko, kolega z mojego polecenia, na kropce już jakiś czas jest....burat pisze:Dawide-GP, no fajnie ,że chcesz ale może tak byś powiedział kim ,żeś jest kolego po to na forum twój pierwszy wpis jak widzę świeżo ,żeś się zalogował i nikt cie nie zna. W ogóle myślę ,że jeżeli ten przejazd ma być w jakiś sposób firmowany przez forum ,to nie mogą być to całkiem ludzie z łapanki, bo ktoś coś nawywija jak go fantazja poniesie ,a potem my wszyscy będziemy "zbierać tego owoce" ,a dany delikwent się ulotni.

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, a no to oki ale wiecie o co mi chodzi i dlaczego tak zareagowałem 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
burat, postanowiłem Cię przeprosić, tak z góry, bez wyraźnej przyczyny. Na wszelki wypadek 

So What!, przyjęte ,tylko musimy się umówić do jakiej obrazy to stosujemy bo zbytnio to się nie wysiliłeś ,umówmy się ,że tak do skubnięcia pomysłu na nazwę auta ,starczy ale już za spalenie kapelusza na chlejadach to dużo za mało

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Po tym, co spotkało Dawide-GP doszedłem do wniosku, że warto przeprosić bez powodu
Żeby nie było OT - na Elmot się piszę. Mam nadzieję, że jakaś miejscówka się znajdzie.

Żeby nie było OT - na Elmot się piszę. Mam nadzieję, że jakaś miejscówka się znajdzie.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
ja wiemburat pisze: pawlaswrc, a no to oki ale wiecie o co mi chodzi i dlaczego tak zareagowałem

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Myślę, że WSZYSCY wiemy o co chodzi!!!!

Dlaczego ja przegapilem ten watek. Oczywiscie prosze mnie dopisac, jezeli jeszcze jest taka mozliwosc.
Mam nadzieje, ze do Kwietnia moja skrzynia bedzie naprawiona

Mam nadzieje, ze do Kwietnia moja skrzynia bedzie naprawiona

Life is a Joke !
damn 20go będę wracał z rowów i mogę nie dojechać na czas 

Marcin
-_-
-_-
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
TERZO, a co, przyszła teściowa już Cię zagoniła do kopania rowów?
BTW - czy coś się ruszyło w temacie?

BTW - czy coś się ruszyło w temacie?

pawlaswrc, cały czas aktualny 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No bo póki co, to była tylko propozycja, a wiadomo jak to w naszym pięknym kraju bywa - ktoś coś mozolnie organizuje (np. takie winter-chlejady
), a potem dwa dni przed imprezą przychodzi wielkie jebuduuu i.... pozamiatane, więc tak się pytam