Dobrze prawisz Scyzorykuesilon pisze: w sprawie 2,5XT AT to do forumowicza o nicku Bilex napisz

Dobrze prawisz Scyzorykuesilon pisze: w sprawie 2,5XT AT to do forumowicza o nicku Bilex napisz
Oj zmiesci sie zmiesci... :)Bergen pisze:Dużo szpeju się zmieści
tak tym powożę :), ma moc ale i wagę 2200kgeror pisze: piotrusz, jeśli teraz powozisz tym co masz w podpisie, to tylko 2,5XT
wawaeror pisze: Skąd jesteś
pisałem, niestety przekracza mój budżetesilon pisze: w sprawie 2,5XT AT to do forumowicza o nicku Bilex napisz
Konto usunięte, to powinno być wpisane do regulaminu forum czy jak to się u nas nazywaKonto usunięte pisze: jeśli oprócz forka lubisz alkohol, kobiety, politykę, socjologię, inne kultury, jesteś trochę gadżeciarzem, masz poczucie humoru i znosisz rozmowy o dupie maryni, to trafiłeś właściwie
Jeśli zaś interesują Cię tylko sprawy techniczne, porządek jak w encyklopedii, serwisujesz się tylko w ASO, lubisz jak moderatorzy cenzurują Twoje wypowiedzi, to szukaj dalej, są takie fora![]()
ładna bagazówka, naprawdępol052 pisze: Takie tam jeszcze od germanskich oprawcow
valdiiaga pisze: sprawdziło się wszystko odnośnie najmocniejszych i najsłabszych punktów z Legacy
e tam, trzeba normalnie używać i żadna tam słabizna ..........szczególnie w legasiu 2.0, a pedał sprzęgła twardszy niz w innych spotyka sie w Forkach i imprezach ale czy legasiu? minimalnie lepiej sie go czuje pod butem niz na przykład w takim pierwszym lepszym Fordzie ale bez siłowni da radę i kobietavaldiiaga pisze: bom już zdążyłem wywnioskować z forum, że sprzegło w Subarakach to słabizna
Witaj!Zundapp750 pisze:Z cieni trzech szóstek w rzędzie, Łącząc się z zimną, ciemną próżnią Kiedy świat się obróci odnajdziesz swą prawdziwą naturę.Witam wszystkich
Masz na myśli najbliższe ASO ?valdiiaga pisze: Generalnie sprawdziło się wszystko odnośnie najmocniejszych i najsłabszych punktów z Legacy.