kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
ozeo44
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam wszystkich miłośników marki. Od wielu lat jestem miłośnikiem tej Marki ale niestety nigdy nie byłem posiadaczem Subaru. Nadszedł jednak czas na zakup . Czy istnieje szansa że na forum jest osoba która by pomogła kupić dobry egzemplarz Subaru Imprezy. Niestety budżet jest ograniczony. Górna granica ok 30 tyś.

Nawet znalazłem w Warszawie taki samochód rok 2001 Subaru Impreza WRX cena 24 tyś. Ale nie bardzo wiem na co zwrócić uwagę przy zakupie..
Jeżeli taki wątek już był to przepraszam ale niestety nic nie znalazłem na forum.

ozeo44
-
burat
- 6 gwiazdek
- Auto: Łosiarrii , Baśka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
ozeo44, napisz do admina forum
http://forum-subaru.pl/bb3/memberlist.p ... rofile&u=8 on ma interesujący cię egzemplarz w Wawie i to pewnie jest polecane autko na forum

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
ozeo44
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
ozeo44
-
vicu
- 5 gwiazdek
- Auto: OBK
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
ozeo44, już chyba Ci ktoś odpisywał w innym wątku, że słychać stukanie panewek na zimnym silniku w tej Imprezie.

Napisz do
Alan, Alan, Alan i obejrzyj jego, jakże piękny, wiśniowy samochód.

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson
vicu
-
Jacky X
- 4 gwiazdki
- Auto: STi MY06 SPEC D
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Myślę,że masz bardzo sensowny budżet.Powodzenia !
PS.Celujesz w wersje turbo ?
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Jacky X