Ach Piotruś.Piter 35 pisze: Atomowej szczoteczki do czyszczenia felg![]()
![]()
Powinieneś od razu wiedzieć o co chodzi, bo przecież istnieje wysokie prawdopodobieństwo że to Ty mi bydlaka kiedyś przywieziesz

Ach Piotruś.Piter 35 pisze: Atomowej szczoteczki do czyszczenia felg![]()
![]()
Wczoraj chwilę pojeździłemPiter 35 pisze:
Jak tam dwukołowe sierotyWyciągacie te swoje rumaki ze smarów
![]()
Jak to szło? Naśladownictwo jest najlepszym pochlebstwem? ;)Piter 35 pisze: Mam coś dla Washttp://moto.onet.pl/1656968,1,piekno-su ... node=41837
So What, a nie chciałbyś pojeździć w Białce takim na przykład... XV ?So What! pisze:Wczoraj chwilę pojeździłem
Dzięki za infoЛукашэнка pisze:
Tak nawiązuję do tego, bo przypomniałem sobie, że jesteś zainteresowany tym nowym crossoverem.
Bym wyciągnął ale siodła nie mam. Dałem do tapicera aby coś pomodziłPiter 35 pisze:Jak tam dwukołowe sierotyWyciągacie te swoje rumaki ze smarów
![]()
No i jak?So What! pisze:Dzięki za infoЛукашэнка pisze:
Tak nawiązuję do tego, bo przypomniałem sobie, że jesteś zainteresowany tym nowym crossoverem.Akurat w weekend będę w Zakopanem. Białkę, jak zwykle, omijam szerokim łukiem. Jednak tym razem warto tam zaglądnąć
Na razie rolę dostawcy adrenaliny pełni u mnie taki dominator:esilon pisze:a juz myślałem zo pooglądamy takie cóś http://www.giftag.com/joehoward/items/f ... 50hp-2007/
Лукашэнка pisze: Reguluj co trzeba, to jeszcze pojeździsz tym sprzętem.
Лукашэнка pisze: Kiedy go kupowałem od Niemca pod Berlinem, powiedział mi, że przez 10 lat nie spadła na ten motor kropla deszczu.
Więc czuję się zobowiązany też o niego zadbać.
U mnie to tylko jeżdżenie rekreacyjne.gregski pisze:noo ladnie go ustrzeliles..
moj sluzy do jezdzenia, nawet kumpel sie zdazyl juz na nim wylozyc zeszlej zimy i jest caly poobijany..
jezdzilem w deszczu nie raz ;) w zeszlym sezonie 6k km tylko po miescie
Лукашэнка pisze: Takich motocykli już się nie produkuje. Dobrze, ze go mam.
Więc jak nie teraz, to może w niedalekiej przyszłości będę miał wiecej radochy z tego sprzętu
czyli, taki "gang świniaków, które wybrały wolność" ?Bergen pisze:A przed wyjazdem Godlik nam wydzierga kamizelki ze świnkami