COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Bardziej nadaje się do wątku politycznego.....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- eror
- 2 gwiazdki
- Auto: FOREK 2.0/158 A/T - LPG - PRZESZŁOŚĆ :-(
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Tu czy nie tu
No dobra, niech będzie tu
http://www.xj-jeep.pl/podnoszenie-tylu- ... w=previous
A ja myślałem, że się nie da

No dobra, niech będzie tu
http://www.xj-jeep.pl/podnoszenie-tylu- ... w=previous
A ja myślałem, że się nie da

http://www.joemonster.org/filmy/42281/S ... s_kierowcy
Ma refleks bo jeździ mesiem
A to nie to forum ?
Ma refleks bo jeździ mesiem

A to nie to forum ?

arti04 pisze: Ma refleks bo jeździ mesiem
hehe, myślałem że ci od mesiów widza tylko to co w celowniku a tu prosze

Ciekawe co buda na toeror pisze: A ja myślałem, że się nie da![]()

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/deta ... =157950935
"305 kW (415 KM)"
"pełna seria, zero modyfikacji"
fotki też fajne
"305 kW (415 KM)"
fotki też fajne

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Ta dobreЛукашэнка pisze:http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/deta ... =157950935
"305 kW (415 KM)"
fotki też fajne

Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
WRC fan,
Michał, please....
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Tylko Czechy....
Michał, please....

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Tylko Czechy....

Brak podpisu.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
to najlepszy dział na rewelacje Bolka

miał sobowtóraLech Wałęsa znowu szokuje, próbując prostować historię.Tym razem nie zaprzecza możliwości zaistnienia sytuacji, że pod stocznię podpłynęła motorówka SB. Na jej pokładzie miał jednak znajdować się sobowtór Wałęsy! A to jeszcze nie wszystko, bo nad strajkami unosi się woń spisku, mającego na celu uśmiercenie Wałęsy...
Były prezydent nie daje nam chwili wytchnienia. Miotając się, jak dzikie zwierzę w klatce, co rusz umieszcza na swoim blogu coraz bardziej kontrowersyjne wpisy, lub publikuje mocne felietony.
Ogólnie wiadomo, że bolączką noblisty są oskarżenia rzucane pod jego adresem. Większość z nich od lat jest taka sama - zmienia się tylko sposób, w jaki Wałęsa z nimi walczy. Teraz, po raz pierwszy przyznał, że ze słynną motorówką, która rzekomo miała go przetransportować do skoczni (tym samym obalając mit legendarnego skoku przez płot), jest coś na rzeczy.
Splot wydarzeń z udziałem sobowtóra mógł być częścią większego spisku, którego głównym celem było uśmiercenie Wałęsy i zastąpienie go "swoim człowiekiem". Zdaniem Wałęsy wszystkim powinna zając się prokuratura, zaczynając oczywiście "od tych z Torunia". Od tego zresztą zaczyna się cały wpis na blogu. Wpis, który jest już świadectwem megalomanii, ale jeszcze nie paranoi. Chociaż...
Zresztą, ocenę pozostawiamy Wam. Przeczytajcie wpis i podzielcie się z nami swoimi uwagami. Pisownia (jak zwykle w przypadku naszego noblisty) oryginalna."W trybie natychmiastowym oddaję do Prokuratury tą informacje i tych co publikują w tym Tych z Torunia .
To jest nie tylko Oczernianie kłamstwami ,ale też podważanie prawdy Historycznej i mojej roli od początku od skoku przez płot i dalej .
Żyją jeszcze świadkowie z obu stron konfliktu , należy to dokładnie że szczegółami wyjaśnić .
Pojawia się po raz KOLEJNY koncepcja jakoby dowieziono mnie na strajk motorówką .
Przysięgam na wszystkie świętości , że ja w tym nie uczestniczyłem ,Więc sobowtór .
Jeśli taki scenariusz był realizowany przez służby ,są dowody i świadkowie to BYŁ WYROK ŚMIERCI NA MNIE.
PYTANIE JEST TYLKO JAK MIAŁ BYĆ WYKONANY .
CZY NA ZASADZIE ZABIĆ AGENTA PRZY POMOCY STOCZNIOWCÓW?
CZY SOBOWTÓR WYPROWADZAŁ NA MIASTO STOCZNIOWCÓW A TAM KTOŚ KOŃCZY DZIEŁO ?. Innej możliwości nie ma .
Dlatego należy to potraktować bardzo poważnie i wyjaśnić wszystkie elementy.
Prośba o pomoc i o takową się zwracam do Prezydenta ,Premiera , Min Sprawiedliwości , ABW ,Prokuratury."
Ciekawe, co jeszcze nas czeka ze strony byłego prezydenta. Widać bowiem, że nie zamierza on złożyć broni dopóki historia nie zostanie ponownie napisana, z podkreśleniem pewnych faktów i zaprzeczeniu innym. A najlepiej, żeby to on ją komuś osobiście podyktował.

-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Witam.
A było tak miło.I po co ta polityka?Skąd wziąłeś te brednie.Jeśli coś zamieszczasz to przeczytaj dokładnie, ze zrozumieniem i dopiero puszczaj dalej.Opis do cytatu ma się jak pięść do nosa.A twój tytuł to dopiero mistrzostwo świata.
Pzdr.
A było tak miło.I po co ta polityka?Skąd wziąłeś te brednie.Jeśli coś zamieszczasz to przeczytaj dokładnie, ze zrozumieniem i dopiero puszczaj dalej.Opis do cytatu ma się jak pięść do nosa.A twój tytuł to dopiero mistrzostwo świata.
Pzdr.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
się tak nie spinaj bo ci żyłka pynknie
łap linka
http://politykier.pl/kat,1025795,wid,14 ... caid=6dff0
ps:
dział jest coś smiesznego- i to jest czymś śmiesznym - łapiesz ?
a połajanki o zrozumieniu itp zostaw sobie na priv. kozaku

łap linka
http://politykier.pl/kat,1025795,wid,14 ... caid=6dff0
ps:
dział jest coś smiesznego- i to jest czymś śmiesznym - łapiesz ?
a połajanki o zrozumieniu itp zostaw sobie na priv. kozaku
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Witam.
Się nie spinam prawdziwku.To nie są połajanki.Tylko proste wyciąganie wniosków.Przeczytaj tekst źródłowy(zobacz do czego się odnosił),następnie jego opis.Przeanalizuj i myślę,że dojdziesz do takich samych wyników.Pomijając to,że twój początek jest nie na miejscu.Określenie bolek jest pejoratywne.
Pzdr
Się nie spinam prawdziwku.To nie są połajanki.Tylko proste wyciąganie wniosków.Przeczytaj tekst źródłowy(zobacz do czego się odnosił),następnie jego opis.Przeanalizuj i myślę,że dojdziesz do takich samych wyników.Pomijając to,że twój początek jest nie na miejscu.Określenie bolek jest pejoratywne.
Pzdr
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Matka Boska i krucyfiks na ścianie to wiocha??WRC fan pisze:

kuźwa co tu się dzieje?????????????
j33mbo, nikt nigdzie nie napisał że krucyfiks to wiocha. To zdjęcie to aluzja do dość powszechnego na prywatnych zdjęciach publikowanych w Internecie zestawiania przeciwstawnych symboli czy elementów, które osobno są akceptowalne ale połączone razem budują kicz lub absurd.