a tak dla uśmiechu - obaczcie co mistrzowie Photoshopa kombinują
http://www.polska-klasa.pl/847/Mistrz_Photoshopa
Czytałem.Grzesiek_67 pisze:bojar,
napisałem do Ciebie prywatny list miłosny przecież, a Ty dalej kombinisz![]()
Grzesiek_67 pisze: Z jednostkami, z którymi chemii nie czuję i zapewne czuł nie będę po prostu nie gadam i tyle. Moje dobre prawo.
Tym bardziej,że jeśli się dobrze orientuję to mieszkamy od siebie rzut beretem.Grzesiek_67 pisze: bojar, robisz wrażenie jednostki pozytywnej i rokującej szansę na dokowanie w Chlejadowni...i to jest najważniejsze.
bojar pisze: Tym bardziej,że jeśli się dobrze orientuję to mieszkamy od siebie rzut beretem.
j33mbo, gdyby nie Twój post to nawet bym nie zwrócił na to uwagi. Ja zauważyłem przede wszystkim pajaca w białych skarpetkach nieznającego podstaw ortografii i to jest wiocha pełna gębą.j33mbo pisze: Matka Boska i krucyfiks na ścianie to wiocha??![]()
![]()
![]()
lukwol pisze: Tak tak tylko z umiarem![]()
![]()
Grzesiek_67 pisze: Jak nic Chlejady u Fidków![]()
Grzesiek_67 pisze: Tego gościa "Z umiarem" nie znam, nigdy z nim nie piłem
bojar pisze: Tym bardziej,że jeśli się dobrze orientuję to mieszkamy od siebie rzut beretem.
Z różnymi kolesiami piłem, ale żeby z umiarem...lukwol pisze: Tak tak tylko z umiarem
Ja koło Ożarowa Maz.To jakieś 25 km.Grzesiek_67 pisze: O masz !![]()
No to bardzo fajnie. Jam kniaź na Adamowie k/Radziejowic![]()
Obok nas żyją Państwo Fido_Dido. Jak nic Chlejady u Fidków![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
j33mbo, wa mać - jeśli uważasz, że wrzucając to zdjęcie moim celem było obrażanie kogokolwiek, to w tym momencie mnie obrażasz (;-)). Jak Ci nie pasowało, to jest coś takiego jak PW, nie znamy się od 5 minut - zrozumiałbym. Po kiego to darcie szat on public.j33mbo pisze: takim zdjęciem obrażacie katolików
bojar pisze: Ja koło Ożarowa Maz.To jakieś 25 km.
Ale tylko w jedną stronę.Powrót może zająć ze 2 dni.Grzesiek_67 pisze:
Dla naszych Forków to ok. 7 minut jazdy - dobrze wróży
Ale to za pierwszym razem jadę "w gości" do Ciebie. U mnie, myślę że na dłuższy czas po ostatnich występach, miejscówka spalona. W żargonie partyzanckim - no był kocioł jak cholerabojar pisze: Ale tylko w jedną stronę.Powrót może zająć ze 2 dni.
Grzesiek_67 pisze: Dobra Panowie,
dziękuję za tę wieczorną przyjemność. Rozmowa z Wami była duża frajdą. A teraz spadam spać - poniedziałek dzień krótki. Padam na twarz.