Powitanie
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Re: Powitanie
Ja witam takich dwóch co to obiecali, że tu się pojawią i co mają nawet ładnie beznadziejnie lampy w aucie. 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Domyślam się, że nowy posiadacz tego srebrnego od Petera...?
Witam i gratuluję nabytku
Witam i gratuluję nabytku

-
sekator
- 0 gwiazdek
- Auto: 205 1,9gti, TribecaB9, KIA Sorento'15
dziękuję, bardzo ładne autko nawet żonie się spodobało
i niestety jak jedziemy razem to ona prowadzi 

Ostatnio zmieniony 2 cze 2008, o 23:01 przez sekator, łącznie zmieniany 1 raz.
sekator, witamy i gratuluję.
Choć jak znam Pitera 35, to jakiś klepany paździerz Ci wcisnął.

Choć jak znam Pitera 35, to jakiś klepany paździerz Ci wcisnął.

czarne jest piękne...
- WiS
- 6 gwiazdek
WiS zawsze dobrze kombinuje, z definicjiesilon pisze: jeżeli WiS dobrze kombinuje

Fabia ci to była przed dzwonem, jak zwyklevibowit pisze: klepany paździerz Ci wcisnął.

remek się wcale nie odzywa, bo on zdaje się, sexshopem po tuningu teraz jeździ.WiS pisze:Fabia ci to była przed dzwonem, jak zwykle

czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
No co ty? Ja przecież dzielny jestemesilon pisze: Witamy niuńka którego boi sie So What !

Jak lew! :)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
mizoo pisze: Witam wszystkich nowoprzybylych. Cisze sie, ze moglo powstac alternatywne forum dotyczace marki Subaru.
Ja również się ciesze no i witam wszystkich tutaj obecnych. Byłem z wami albo jestem dalej również na kropce. Mam nadzieje że moja osoba nie zapaskudzi tego forum zbędnymi postami, choć zapewne i takie się znajdą

mizoo pisze: swoj ksztalt i oprawe graficzna oraz odpowiednia "kadre" powinno zyskac w miare mozliwosci i czasu.
Oj ta kadra to mnie odrobinke przeraża. Aż się boje różowych pasków

A co moge powiedzieć o sobie, hmmm jestem z grodu smoka, tak tak - to tam gdzie niby gołebie nam ... na głowe. Uprzedzając obywatela Shreka zwanego potocznie zielonym (to nie ja napisałem, zapewne Bart

A czego ma się bać, chyba tylko tego że mi nie zwieje.esilon pisze:Witamy niuńka którego boi sie So What !

No chyba że jest mokro
Górny, Dolny, Wielkopolska...niuniek pisze:A to tak po ślązacku. To ja równiez mówie WitojcieFUX pisze: Witoj...![]()
Jeden czort....

Dolce far niente 

No nieeeee... mnie się boisz?niuniek pisze:Oj ta kadra to mnie odrobinke przeraża. Aż się boje różowych pasków![]()

Mła? Ależ pisz jak chcesz, ja sie nie czepiamniuniek pisze: Barbie - wybacz, będę się starał jak tylko ómim

Powitać serbską mniejszość etniczną i obyczajową.niuniek pisze:A co moge powiedzieć o sobie, hmmm jestem z grodu smoka, tak tak - to tam gdzie niby gołebie nam ... na głowe. Uprzedzając obywatela Shreka zwanego potocznie zielonym (to nie ja napisałem, zapewne Bart) zwa mnie też Serbem czy jakoś tak, ale nie mam zielonego pojęcia dlaczego. Ostatniego mojego przydomku nie zdradze, mam nadzieje że pójdzie w zapomnienie. Za ortografie jak coś to przepraszam. Barbie - wybacz, będę się starał jak tylko ómim
Za resztę posta będziesz miał przegwizdane na Szkieletczyźnie.
- WiS
- 6 gwiazdek
Nie wiem, czemu... ale nieważne, Niuniek, na wszelki wypadek przywoź flaszkę na przeprosinymichal pisze: będziesz miał przegwizdane na Szkieletczyźnie.

PS. Czołem