STurbo 2001
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
STurbo 2001
Witam. W dobre ręce oddam dopieszczone STurbo MY2001. Samochód kupiony w listopadzie 2011od właściciela http://www.subaru-wrx.pl, który ściągnął go rok wcześniej ze Szwajcarii. Przebieg po sprowadzeniu 84.000km, obecnie 114.000. Myślę, że realny, oceniając stan auta. Serwisowany w W-wie, na ul. Bajecznej (można zadzwonić i dopytać o szczegóły). Bogata wersja z: AT, alcantarą, ogrzewanymi fotelami, dużym szyberdachem, felgami 16" z modelu 2005 (letnie, skręcane 17" do ew. negocjacji), przyciemnionymi szybami, matą bagażnika, drewienkiem na desce itp. Moje modyfikacje to: spoiler tylnej klapy ze światłem stopu, intercooler z WRXa, kompletny wydech 2,5" ElTec, wygłuszone przednie drzwi / głośniki Rainbow SLX 265, Clarion 2din DUB276, nowy hak holowniczy, grubszy stabilizator tył. Rozrząd zrobiony po 100.000km, wymienione oczywiście wszystkie oleje, klocki itp. Pierwszy właściciel w Szwajcarii zrobił delikatny i typowy podobno dla tego modelu remap, sprężarka pompuje na 1Bar (sprawdzone i pochwalone przez Jako). Zdjęcia wkleję jutro. Prawdziwy powód sprzedaży? Żona woli mojego WRXa, a ja czekam na BRZ
Pozdrawiam i proszę o ew. telefony przed 14.00.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Re: STurbo 2001
czekam na propozycje po zamieszczeniu fotek, jutroKonto usunięte pisze:ile za ten pasztet

Niestety zbyt wczesna jak dla Twojego kolegi co ciągle szuka...pablonas pisze:Jaka jest data pierwszej rejestracji w dowodzie rejestracyjnym?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
...wkradła si jednak nieścisłość w opisie: jeżdżę tym Forkiem od listopada 2010, kupując go, miał 91.000km. Przejechałem nie zatem dokładnie 23.000. W tym czasie zużyły się tylne amortyzatory, przegub, przednie klocki, łączniki stabilizatorów (wymienione). Reszta jak w opisie, chyba, że coś znowu pominąłem...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Soelden, pod polem szybkiej odpowiedzi klikasz pogląd, a następnie wybierasz zakładkę "Dodaj plik".
Możesz też wstawić link z zewnętrznego źródła. Np. http://imageshack.us/
Jak wstawisz bezpośredni link do zdjęcia pomiędzy "[img]"oraz"[/img]", to zdjęcie pojawi się w Twoim poście.
Możesz też wstawić link z zewnętrznego źródła. Np. http://imageshack.us/
Jak wstawisz bezpośredni link do zdjęcia pomiędzy "[img]"oraz"[/img]", to zdjęcie pojawi się w Twoim poście.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wyświetla komunikat: "Niestety, nie znaleziono strony."Soelden pisze: https://picasaweb.google.com/1127340459 ... sterSTurbo
Dajcie znać proszę, czy stronka się otwiera?
Moja propozycja cenowa to 22.900PLN.
Leśnik kosztował mnie 15 miesięcy temu, w sumie 25.000. Myślę, że to rozsądne pieniądze za ten przebieg i modyfikacje, chociaż zdaję sobie sprawę, że autocasco płacę od kwoty 17.500. pozdr, W
Leśnik kosztował mnie 15 miesięcy temu, w sumie 25.000. Myślę, że to rozsądne pieniądze za ten przebieg i modyfikacje, chociaż zdaję sobie sprawę, że autocasco płacę od kwoty 17.500. pozdr, W
Z uwagi na to, że w sobotę wieczorem lecę na narty do kraju, gdzie rozmowy wychodzące kosztują 10PLN, a przychodzące 5, będę raczej nieosiągalny telefonicznie. Z internetem też kiepska sprawa...Zainteresowanych proszę o kontakt do soboty, lub po 13 marca, tel 602 610142, pozdr, S
Witam, jestem z powrotem, wyjazd był dość wyczerpujący
. Jestem do dyspozycji, gdyby ktoś chciał się przejechać żwawym leśnikiem. S