No tak.Auto takie samo.Wiek podobny.Poglądy -widzę też.Zamieszkanie także .Listy miłosne do mnie piszesz.Jak Cię nie lubić?Grzesiek_67 pisze:
naprawdę musimy się spotkać. Blisko nam, nie tylko w ujęciu odległościowym.![]()

Pzdr.
No tak.Auto takie samo.Wiek podobny.Poglądy -widzę też.Zamieszkanie także .Listy miłosne do mnie piszesz.Jak Cię nie lubić?Grzesiek_67 pisze:
naprawdę musimy się spotkać. Blisko nam, nie tylko w ujęciu odległościowym.![]()
bojar pisze: Tylko,tak we dwoch będziemy siedzieć ?
bojar pisze: Ale tak myślę,że jak zrobi się troszkę cieplej(a to już niedługo)To musimy pomyśleć serio nad czymś ciekawszym,nie tylko nad pisaniem pierdół o północy.
Kruszyn pisze: Kaznodzieja co popijasz![]()
![]()
No widzę ,że grubo byłoGrzesiek_67 pisze: sam se pokutę wyznaczyłem![]()
No widzisz, co wejdę to nikogutko nie ma a jak tylko wyjdę to okazuje się, że za chwilę ktoś przybywa... Nie mam szczęścia w kartach ale mam ....Kruszyn pisze: masz gg przecież
no i dobrze - musze dbać o edukację forumburat pisze:OBK H6, no i namówiłeś mnie film dodany do listu "must see"
FWDburat pisze: sport stworzony dla naszego latacza bokiem za kierownicą subaru i roweru![]()
![]()
![]()
Ten fragment przykuł moją uwagę :
To tak się da ?sprawdziłem kluczem dynamometrycznym ciśnienia na cylindrach-9, 9, 9, 8.5 (silnik jak nowy)
Oczywiście ,że sie da .Ja np.takim kluczem sprawdzam ciśnienie w oponachGrzesiek_67 pisze:Ten fragment przykuł moją uwagę :
To tak się da ?sprawdziłem kluczem dynamometrycznym ciśnienia na cylindrach-9, 9, 9, 8.5 (silnik jak nowy)![]()
![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
Bergen pisze:
![]()
No jasne wczoraj byłemGrzesiek_67 pisze:danikl,
Mistrzu, po Tobie spodziewam się nawet podróży na Pluton i z powrotem w łódce, z trzema panami na pokładzie, nie licząc psa![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Grzegorz