Gdzie kupic meble w Lodzi?
Gdzie kupic meble w Lodzi?
Czesc wam wszystkim.
Gdzie ja moge kupic meble do domu w okolicy Lodz? Bede szykal 1-2 kanapy, stoly, zestaw do dwuch sypialni, i jeszce inne ruzne zeczy. Jak jest link na strone na internet, to prosze podac.
Nie szukam za bardzo zeczy z IKEA.
Dziekuje.
Gdzie ja moge kupic meble do domu w okolicy Lodz? Bede szykal 1-2 kanapy, stoly, zestaw do dwuch sypialni, i jeszce inne ruzne zeczy. Jak jest link na strone na internet, to prosze podac.
Nie szukam za bardzo zeczy z IKEA.
Dziekuje.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Gdzie kupic meble w Lodzi?
scrmnwrx, zależy ile chcesz wydać pieniędzy. Zawsze możesz popytać kolegów z okolic Łodzi czy nie mają znajomych stolarzy. Sporo mebli można zrobić na zamówienie
Oprócz tego co wymienili koledzy masz jeszcze http://www.comforty.pl/#!produkty.html

Oprócz tego co wymienili koledzy masz jeszcze http://www.comforty.pl/#!produkty.html
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chcem cos jakiejs wyszszej jakosci i bardzo wygodne/mocne. Tesz bede potrzebowal biurka/szafy na ksionzki, zestaww na televizor, itd.
Nie wiedzialem ze to jest praktycznie zrobic meble na zamuwienie bo by wyszlo drozej jak sie do stolarza przychodzi z wymiarami. A ja w Lodzi to zabardzo durzo ludzi nie znam.
Nie wiedzialem ze to jest praktycznie zrobic meble na zamuwienie bo by wyszlo drozej jak sie do stolarza przychodzi z wymiarami. A ja w Lodzi to zabardzo durzo ludzi nie znam.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
scrmnwrx, wyjdzie pewnie trochę drożej niż w sklepie ale pamiętaj, że ceny usług w Polsce są niższe niż na zachodzie. Wiem, że nie znasz ludzi ale może ktoś z forum zna i może polecić. Ja znam dobrego stolarza ale z Warszawy a to ponad 150 km od Łodzi.
Ja bym chentnie zobaczyl sie ze stolarzem zeby porozmawiac o cenach i zobaczy jakie meble on kiedys zrobil, zeby widziec co jest morzliwe. Purzniej tesz poruwnam co jest w sklepach i poruwnam z zonom.
Czy stolarzy majom swoje strony internetowe gdzie morzna zobaczy ich meble zrobione na zamuwienie?
Czy stolarzy majom swoje strony internetowe gdzie morzna zobaczy ich meble zrobione na zamuwienie?
- Chloru
- 6 gwiazdek
scrmnwrx, mają. Ten mój współpracuje z tą firmą http://www.bodzan-meble.pl/ masz parę realizacji w galerii.
Z Nysy? Ja tesz mam dom w Nysie... tylko bedzie problem przewiesc te meble do Lodzi. :(
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dlaczego?scrmnwrx pisze: tylko bedzie problem przewiesc te meble do Lodzi
Może się okazać, że taniej zrobić te meble w Nysie i przewieźć do Łodzi, niż robić w Łodzi.
Mylalem ze transport itd. tylko doda koszt. A morze i tak, nawet morze wyjsc tanej.
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ta firma robiła meble do Wrocławia i cena nie była 'wrocławska'
także warto zastanowić się nad takim rozwiązaniem
ewentualnie stolarz z okolic Łodzi... i ten sam schemat

także warto zastanowić się nad takim rozwiązaniem
ewentualnie stolarz z okolic Łodzi... i ten sam schemat

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dziekuje za odpowiedzi. Jusz wszystko kupilismy. :)