Alan, Alan, Alan! pisze: Nie to co my, plaże, wodospady, lasy, plaże, plaże, plaże.
ehhh, kurna jak popatrzę na folder ze zdjęciami to mnie przeraża. Ze 3k zdjęć i to już przebranych - nawet nie chce mi się tego otwierać.vicu pisze: Ładne, w pracy mam lepszą fototapetę
vicu, wszystko zostanie jak w rodzinie, nie ma jak koledzy ...włoska knajpa....Alan, Alan, Alan! pisze: Vicu, spoko luz, planujemy wycieczkę na przyszły rok to nadrobisz
I nie słuchaj zazdrośników, pewno mają kiepskie plany na walentynki.
Nie to co my, plaże, wodospady, lasy, plaże, plaże, plaże.
włoska knajpa.
![]()
Kruszyn pisze: Każda dziewczyna na wczasach o tym wiem.
A... jakoś mi tam nie po drodze ostatnio. (chodzi o kropkę).MIkad pisze:Pozdrowię tu, bo na kropkę raczej nie zagląda: vibowit, parkowaliśmy dziś na tym samym poziomie na młocińskim P&R
Ja podobnie, powiedziałbym nawet, że codziennievibowit pisze:A... jakoś mi tam nie po drodze ostatnio. (chodzi o kropkę).MIkad pisze:Pozdrowię tu, bo na kropkę raczej nie zagląda: vibowit, parkowaliśmy dziś na tym samym poziomie na młocińskim P&R![]()
Pozdrawiam serdecznie. Ja na tym P&R bywam bardzo regularnie.
Wiem, wiem, mam gdzieś z nim (tym białym) "rodzinną" fotkę tutaj w tym wątku. A i dzisiaj parkował obok mnie.MIkad pisze:Ja podobnie, powiedziałbym nawet, że codziennieBardzo ładne, białe GC STI też tam staje, chyba zawsze na tym samym miejscu.
Różnie to można interpretowaćmelinda pisze:
Pozdrawiam wszystkich super chłopakow, ktorych poznałam na tym forum![]()
znalazł sobie wyrozumiała bo z ta sama przypadłosciaburat pisze:znaczy się ten od migreny czyta i ma być zazdrosny