40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Re: 40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
pawlaswrc, myślę ,że eMTi, miał to samo na mysli dla mnie bomba poczekamy na wycenę może chyba ,że ktoś inny ma możliwości to ogarnąć 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie muszą.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Pomysł bomba z naklejkami 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Jeszcze w kwestii napisów i flag na szyby boczne, to ich czcionka i rozmiar są ściśle określone w załączniku J, ale to pewnie już czynni zawodnicy wiedzą. Jeszcze się zastanawiam, czy warto zachować w nickach odpowiednio wielkie i małe litery?

Ooooo jaki temat ciekawy
Mam pytanko do osob organizujacych Subarowy przejazd.
Jestem tutaj zalogowany juz od jakiegos czasu, sporo czytam, ale raczej malo sie udzielam (troche wiecej na kresce;) ).
Czy istnieje mozliwosc dolaczenia do kolumny Imprez na przejazd??
Mam tylko GL'a w wagonie, ale za to brzmi jak sie nalezy :D
Do Swidnicy na prolog i tak sie wybieram, ale milo by bylo poznac pare osob i sie razem przejechac ;)

Mam pytanko do osob organizujacych Subarowy przejazd.
Jestem tutaj zalogowany juz od jakiegos czasu, sporo czytam, ale raczej malo sie udzielam (troche wiecej na kresce;) ).
Czy istnieje mozliwosc dolaczenia do kolumny Imprez na przejazd??
Mam tylko GL'a w wagonie, ale za to brzmi jak sie nalezy :D
Do Swidnicy na prolog i tak sie wybieram, ale milo by bylo poznac pare osob i sie razem przejechac ;)
Think, Feel, Drive
Zawsze w tej kolejości.
NIgdy odwrotnie ;)
Zawsze w tej kolejości.
NIgdy odwrotnie ;)
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
A co sądzicie o czymś takim, wiem że wiele osób nie będzie chciało kleić na blachę ale może ktoś by się skusił ;)
I może zamiast flag świniacze ?

I może zamiast flag świniacze ?

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ja bym jednak został przy poprzednim, jakoś trochę zbyt krzykliwe, choć ja osobiście nawet się zastanawiałem nad pełnym oklejeniem w 555 jak pierwsze WuRCe, ale póki co odpuściłem.
Żemol widzę, że Ci się fajne kółka marzą - dam Ci pomacać
Żemol widzę, że Ci się fajne kółka marzą - dam Ci pomacać

- Żemol
- 4 gwiazdki
Ale myślę, że zamiast flag świnia da radę :P
A co do felg się nie wypowiem...
A co do felg się nie wypowiem...

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ja bym świniaki zostawił nad szybą, razem z napisem. W sumie to się dostosuję do tego co gawiedź wybierze.

- Żemol
- 4 gwiazdki
Flagi są oczywiste, chyba, że mamy obcokrajowców w szeregach ;)
Może ogarnąć jakieś projekty i puścić ankietę?

Może ogarnąć jakieś projekty i puścić ankietę?

Żemol, po naklejkach na szybie widzę ,że wybiegasz w przyszłość świetlaną
marNY, co do tego jaki masz samochód to nie gra roli ,ma być tylko Impreza ja też wolnym ssakiem latam
musisz się jednak dostosować do spokojnej jazdy i raczej nie będzie problemu 

marNY, co do tego jaki masz samochód to nie gra roli ,ma być tylko Impreza ja też wolnym ssakiem latam

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Piter 35, a ty sobie już jakieś obcykałeś wzór dla wszystkich Subaru Import Piter

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Obecny.burat pisze:czyli co zestaw taki
-Napis na przednią szybę
-napisy z flaga i nickiem na dwie boczne
-i coś na tylną szybę
I teraz czy wszyscy się zgadzają i chyba trzeba by Godlika poprosić o wycenę plus jakieś propozycję napisów
z przodu to rozumiem "FORUM-SUBARU.PL" ,a z tyłui kolor to raczej biały bez wydziwiania
Dajcie mi proszę dzień-dwa, bo mam taki zachrzan w pracy, że nie wiem jak się nazywam.
Ale proponuję faktycznie białe litery na folii transportowej (taka do przenoszenia liter, żeby nie trzeba był naklejać po jednej

Paska z tłem nie polecam, choćby ze względu na to że każda szyba ma inny kształt - ciężko zrobić uniwersalny wymiar, potem trzeba pasować, przycinać...
Więcej szczegółów pewnie jutro (w tym cena). Niestety nie mogę Wam tego zaproponować za darmo. Ale jeśli ktoś będzie chciał wyciąć gdzieś we własnym zakresie, mogę po prostu pomóc z projektem i przygotować pliki
słuchaj jasna sprawaGodlik pisze: Niestety nie mogę Wam tego zaproponować za darmo.
fajnie jak by udało ci się to ogarną

- Żemol
- 4 gwiazdki

No i gitara. Co do jazdy, to bez obaw, ja z natury spokojnie jezdze. Czasem tylko jak sie slisko zrobi i sa ku temu warunki, to mi sie wlacza "idiot mode", ale to chyba kazdy tutaj tak ma ;)burat pisze: marNY, co do tego jaki masz samochód to nie gra roli ,ma być tylko Impreza ja też wolnym ssakiem latammusisz się jednak dostosować do spokojnej jazdy i raczej nie będzie problemu
Think, Feel, Drive
Zawsze w tej kolejości.
NIgdy odwrotnie ;)
Zawsze w tej kolejości.
NIgdy odwrotnie ;)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Nie bawcie się w jakieś duże oklejanie, bo to jest dość pracochłonne.
Te zajęło całe przedpołudnie:
Te zajęło całe przedpołudnie:
No fakt, muszę coś pomyślećburat pisze: Piter 35, a ty sobie już jakieś obcykałeś wzór dla wszystkich Subaru Import Piter

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Czytam wszystko uwaznie, czekam na konkrety z naklejkami. Super pomysl!!! 

wg mnie powinniśmy zostać przy flagach przy nickach, bo nada to dodatkowego akcentu rajdowego.. to, że wszyscy jesteśmy Polakami nie ma tutaj znaczenia, liczy się nawiązanie do rajdów, a świniacze przy napisie forumowym...
1. wyjdzie drożej
2. dużo więcej czasu potrzeba na oklejanie
3. dużo trudniejsze oklejanie
4. ze względu na to, że mamy modele z różnych okresów, dużo trudniej będzie dograć wymiar, żeby nie trafić z literami w klamki, szczeliny drzwi, uszczelki szyb itp
5. dużo więcej problemów przy ściąganiu z lakieru i możliwości jego uszkodzenia w kontekście tego, że każda litera będzie oddzielnie
Po startach w różnych zawodach i naklejaniu numerów/reklam sponsorów na blachach i na szybie przyznaję, że dużo praktyczniejsze są szyby..
Godlik, a jak to jest z krzywizną szyby i folią transportową? Jakoś to uwzględnia, żeby się nie pomarszczyła przy naklejaniu?
Żemol pisze: A co sądzicie o czymś takim, wiem że wiele osób nie będzie chciało kleić na blachę ale może ktoś by się skusił ;)
o to właśnie chodzi... Myślałem nad takim napisem, inspirowanym przez furę sidora, ale minusy są większe, niż plusy:jarmaj pisze: Nie bawcie się w jakieś duże oklejanie, bo to jest dość pracochłonne.
1. wyjdzie drożej
2. dużo więcej czasu potrzeba na oklejanie
3. dużo trudniejsze oklejanie
4. ze względu na to, że mamy modele z różnych okresów, dużo trudniej będzie dograć wymiar, żeby nie trafić z literami w klamki, szczeliny drzwi, uszczelki szyb itp
5. dużo więcej problemów przy ściąganiu z lakieru i możliwości jego uszkodzenia w kontekście tego, że każda litera będzie oddzielnie
Po startach w różnych zawodach i naklejaniu numerów/reklam sponsorów na blachach i na szybie przyznaję, że dużo praktyczniejsze są szyby..
Godlik, a jak to jest z krzywizną szyby i folią transportową? Jakoś to uwzględnia, żeby się nie pomarszczyła przy naklejaniu?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
O! Widzę że temat w końcu ruszył z miejsca
W kwestii naklejek to faktycznie super sprawa - osobiście też bym pozostał przy świniaczach z forum na przód i tył, a na boki flagi + nick

W kwestii naklejek to faktycznie super sprawa - osobiście też bym pozostał przy świniaczach z forum na przód i tył, a na boki flagi + nick
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
Przednia szybe mam wolna. Reszta od jakiegoś czasu zajęta...
Oklejenie tego zajęło 0,5 h

Life is a Joke !
Witam jesli byloby to w piatek tak jak ktos tam napisal o 17 lub 18 jestem za i na pewno sie pojawie tym bardziej ze do Swidnicy mam tylko 18 km 

maniektaj, spoko ale nie obraź się stary ten przejazd jest dla w jakiś sposób bywalców tego forum bądź ludzi znanych nam z reala. W związku z tym ,że jest to pierwszy raz (a mamy nadzieję ,że nie ostatni
) potrzebna jest nam ekipa zgranych i przede wszystkim przewidywalnych ludzi więc ja cię nie bardzo znam tym bardziej ,że zalogowałeś się dopiero wczoraj 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
burat, Ty już chyba za długo pracujesz w służbach