Świetna mysl. Moge zalatwic pogadanke, z jakims typem z providenta.WiS pisze:http://www.chwilowka.pl/esilon pisze: Lista/liczba osób które (...) muszą 35 zł szykować .
![]()
![]()
![]()

Świetna mysl. Moge zalatwic pogadanke, z jakims typem z providenta.WiS pisze:http://www.chwilowka.pl/esilon pisze: Lista/liczba osób które (...) muszą 35 zł szykować .
![]()
![]()
![]()
Witek, jest póżny wieczór ale odpowiem najpoważnIej, jak potrafię :WiS pisze: Gdyby spytał o najbliższe disko albo sklep z kosmetykami, poczułbyś się lepiej...?
No nic, ino mi zasugerował zakuty łeb. Bo mam nadzieję, że jednak nie taaaaaaki mieczGrzesiek_67 pisze: mój Ty rycerzu
AchGrzesiek_67 pisze: łaniunie, no śliczności
devlin pisze: Bo coś tak owocowo się zrobiło ;)
WiS pisze: Zamki zamkami, pięterko nie jest wysokie...
O, kurczę, dopiero teraz zajarzyłe, że Grzegorz TEN NAJLEPSZY obiecał przywieźćesilon pisze: i żelowato
esilon pisze: WiS to ma transport z ochroną
Moglby ktos zorganizowac jakas porzadna deske lub dwie - w charakterze trap sie przydadza. Forek ma spore zwisyWiS pisze:Obyście łopatami na tej trasie terenowej machali równie ochoczo, jak dziś naciskacie klawiszki
WiS pisze: Wtedy warto mieć złożone tylne siedzenie - w wąskim miejscu wysiadasz wtedy elegancko tyłem
Wg specyfikacji dach wytrzyma 100kg rownomiernie rozlozonego ciezaru. Staram sie schudnac, ale od Xmass dopiero ze 113 na 106.5 zszedlem =(WiS pisze:i w razie potrzeby przechodzisz górą przez auto. Ciężar człowieka słupki wytrzymują spokojnie
Moze mojego kota? Niech go ktos przygarnieesilon pisze:kto zasponosruje ?może Olleo :)))
18-19 Olleodevlin pisze:1-2. WiSowa i WiS - kolacja TAK, śniadanie NIE
3-4. vibowit, vibowitowa i...
5. Niuniek
6. So What!
7-8. Zofija i Michał
9. rrosiak
10-11-12 esilon
13 Konto usunięte
14 Gwidon
15. Inquiz
16 - 17 Syrenka i Devlin
Olleo pisze: Trza miec jeszcze otwieranie bagaznika od wewnatrz![]()
22 DamaźKonto usunięte pisze:1-2. WiSowa i WiS - kolacja TAK, śniadanie NIE
3-4. vibowit, vibowitowa i...
5. Niuniek
6. So What!
7-8. Zofija i Michał
9. rrosiak
10-11-12 esilon
13 Konto usunięte
14 Gwidon
15. Inquiz
16 - 17 Syrenka i Devlin
18-19 Olleo
20-21 Fido i Dido
Olleo pisze: Moglby ktos zorganizowac jakas porzadna deske lub dwie - w charakterze trap sie przydadza. Forek ma spore zwisy