Sorry ja mam takie podejście ,że nie będę z mordy robił dupy.
40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Re: 40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
pawlaswrc, nie muszę zagwarantować swoim imieniem władzą rajdu ,że nic nie nawywijamy w imprezie gdzie będzie mnóstwo ludzi przy drodze i jeszcze więcej mediów. A znając niektóre akcje jakie dzieją się na przykład gdy jedziemy w zimę nie zamierzam brać odpowiedzialności za ludzi których nie znam. W górach kij w oko najwyżej delikwent dostaje zjebkę i najwyżej rozjedziemy się do domów. Tu nie chciał bym aby skończyło się tylko na jednym przejeździe bo ktoś przyburaczy (albo go fantazja poniesie) ,a ja będę świecił oczami przed ludzmi którzy mi zaufali.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Ok nie ma problemu najwyzej nie pojade
myslalem ze im nas wiecej to lepiej
napewno przyjade poogladac 
maniektaj, sorry stary ale udzielaj się na forum to będziesz następnym razem "rozpoznawalnym" w jakimś stopniu forumowiczem 
a jak mieszkasz tak blisko nas to pewnie powodów do spotkania będzie wiele
a jak mieszkasz tak blisko nas to pewnie powodów do spotkania będzie wiele
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nie bierz tego do siebie. Warto spróbować zrozumieć stanowisko burata, wczuć się w jego sytuację.maniektaj pisze:
Ok nie ma problemu najwyzej nie pojademyslalem ze im nas wiecej to lepiej
napewno przyjade poogladac
![]()
Ok naprawde rozumiem o co chodzi moze kiedys temat wroci to jak mnie lepiej poznacie napewno zmienicie zdanie 
no właśnie o to chodzi co by temat nie był jednorazowy dlatego ja tak do tego podchodzę ,a czasu na spotkania będzie pewnie nie razmaniektaj pisze: moze kiedys temat wroci
maniektaj, to złap nas może jakoś po akcji, pewnie będzie chwila do pogadania i już zaczniesz być bardziej "swój" 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Myślicie, że jak pojadę Lancią to się nikt nie jorbnie ??
Mam nadzieję, że temat Wam wypali, to jakieś fotosy porobię
Mam nadzieję, że temat Wam wypali, to jakieś fotosy porobię
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wiesz jak wymalujesz na Blue Mica i okleisz "555" to zawsze możesz powiedzieć, że blacharz jak klepał to trochę się pomyliłryjeks pisze: Myślicie, że jak pojadę Lancią to się nikt nie jorbnie ??![]()
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
buratku, spoko wodza. Chciałem się tylko trochę podroczyć
Ja to wszystko w całej rozciągłości rozumiem.
Ja to wszystko w całej rozciągłości rozumiem.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
No dobra, to proponuję coś takiego (sorry za jakość zdjęć, ale to z telefonu i w ciemnym garażu; ma być poglądowo).
Napis na przednią szybę plus flagi i nicki na boczną. Cena takiego kompleciku to byłoby jakieś 30-35 zł. https://plus.google.com/photos/10964495 ... -yBpfvN6wE
Napis na przednią szybę plus flagi i nicki na boczną. Cena takiego kompleciku to byłoby jakieś 30-35 zł. https://plus.google.com/photos/10964495 ... -yBpfvN6wE
Godlik,
a nie wiem bo tu padło też że taka sama jak na przedniej to na tylną szybę była by opcja ?? czy może na tył nie albo np. świniak trochę większy

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
Można. Ale po cholerę Wam tyle naklejek...? Taką metrową wcale nie jest tak łatwo nakleić, a potem jest problem z odklejaniem, bo trzeba to robić po literce i jeszcze zmyć ślady po kleju.
ja nie zamierzamGodlik pisze: a potem jest problem z odklejaniem
nie no dlatego piszę niech się chłopaki wypowiedzą bo tak mi się wydawało ,że taki jest pomysłGodlik pisze: Ale po cholerę Wam tyle naklejek...?
Mam pytanie czy ktoś z Warmińsko Mazurskiego wybiera się do Świdnicy na rajd ELMO 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ale ja tu nie widzę świniaka na przednią szybę.
BTW - ja bym musiał na boczną szybę mieć taki napis żeby mi się zmieścił na tą małą szybkę w coupecie. Coś jak w WuRCach:
czy może wystarczyło by tak przykleić jak na foto?
BTW - ja bym musiał na boczną szybę mieć taki napis żeby mi się zmieścił na tą małą szybkę w coupecie. Coś jak w WuRCach:
czy może wystarczyło by tak przykleić jak na foto?

pawlaswrc, no dokładnie taj nakleisz jak na foto 
Godlik, jestem na TAK!!! Czekam na akceptacje wszystkich i jestem gotow na przelew :D Rozumiem, ze na PW beda idywidualne zamowienia co do imion tudzież ksywek?
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No ja ogólnie akceptuję 

Mi trochę trudno powiedzieć czy będziemy i ew. którym autem, więc póki co z naklejkami pas. Najwyżej będziemy się do Godlika uśmiechać indywidualnie, albo będziemy jechać incoguto 
A poza tym i tak na obu autach mamy naklejki forumowe, tylko mniejsze
A poza tym i tak na obu autach mamy naklejki forumowe, tylko mniejsze
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Godlik, jeszcze mi się tak pomyślało - czy to jest ta czcionka, która jest akceptowana przez FIA? Bo mnie się coś nie wydaje.
Nie chcę być marudny, ale wolę zwrócić na to uwagę teraz, niż później żałować, że tego nie zrobiłem.
Nie chcę być marudny, ale wolę zwrócić na to uwagę teraz, niż później żałować, że tego nie zrobiłem.

- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
Bardzo ladnie ;)
Co prawda moze warto by jednak dodac swiniacza na przod, natomiast z tylnej to moze faktycznie zrezygnowac... (?)
Co prawda moze warto by jednak dodac swiniacza na przod, natomiast z tylnej to moze faktycznie zrezygnowac... (?)
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
jak dla mnie opcja zaproponowana przez Godlik-a jest jak najbardziej do zaakceptowania, i wydaje mi się ,że naklejka na tylną szybę nie jest konieczna.
Co do czcionki to w regulaminach FIA jest informacja ,"litery muszą być białe, o wysokości nie większej, niż 10 cm, kroju Helvetica bold. Przy nazwiskach obydwóch członków załogi muszą być umieszczone flagi narodowe każdego z nich".
Dodatkowo musimy również wziąć pod uwagę taką kwestię ,że być może organizator poprosi nas o umieszczenia na naszych samochodach jakiś "naklejek organizatora rajdu" , wszystkie te kwestie omówimy w przyszłym tygodniu podczas spotkania z nim...
Co do czcionki to w regulaminach FIA jest informacja ,"litery muszą być białe, o wysokości nie większej, niż 10 cm, kroju Helvetica bold. Przy nazwiskach obydwóch członków załogi muszą być umieszczone flagi narodowe każdego z nich".
Dodatkowo musimy również wziąć pod uwagę taką kwestię ,że być może organizator poprosi nas o umieszczenia na naszych samochodach jakiś "naklejek organizatora rajdu" , wszystkie te kwestie omówimy w przyszłym tygodniu podczas spotkania z nim...
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Jak dla mnie, to mogą mi nawet numer startowy przyznać, może być 555pas_ti pisze: jakiś "naklejek organizatora rajdu"

- Godlik
- 6 gwiazdek
pawlaswrc pisze: Godlik, jeszcze mi się tak pomyślało - czy to jest ta czcionka, która jest akceptowana przez FIA? Bo mnie się coś nie wydaje.
Nie, to nie jest czcionka "akceptowana przez FIA". I nie Helvetica, tylko Square721 BdEx BT Bold, czyli czcionka "subarowa" (lub też najbardziej zbliżona do subarowej)pas_ti pisze: Co do czcionki to w regulaminach FIA jest informacja ,"litery muszą być białe, o wysokości nie większej, niż 10 cm, kroju Helvetica bold. Przy nazwiskach obydwóch członków załogi muszą być umieszczone flagi narodowe każdego z nich".