migrena choroba tylko kobieca?
Re: migrena choroba tylko kobieca?
melinda, idąc drogą Kruszyna , to my oboje nie mieli byśmy o czym pogadac bo ja na garach się nie znam a ty na amorach (amortyzatorach )

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
A o czym (jak już musiałbym z nią o czymś pogadać)? Jest szansa, że cokolwiek wie o pogodzieKubik pisze:
Nie przesadzajcie . Z Dorota Gardias byście o pogodzie gadali .
Dobre toKonto usunięte pisze:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Z48xcFT2uG0
Pozdrófffffka :P
człowiek całe życie sie uczyKubik pisze:melinda, idąc drogą Kruszyna , to my oboje nie mieli byśmy o czym pogadac bo ja na garach się nie znam a ty na amorach (amortyzatorach )![]()
Chcesz pogadań o wydechach ?melinda pisze:człowiek całe życie sie uczyKubik pisze:melinda, idąc drogą Kruszyna , to my oboje nie mieli byśmy o czym pogadac bo ja na garach się nie znam a ty na amorach (amortyzatorach )![]()
,moze warto wymienic sie doswidczeniami
nietylko o wydechach ale i wdechachKubik pisze:Chcesz pogadań o wydechach ?melinda pisze:człowiek całe życie sie uczyKubik pisze:melinda, idąc drogą Kruszyna , to my oboje nie mieli byśmy o czym pogadac bo ja na garach się nie znam a ty na amorach (amortyzatorach )![]()
,moze warto wymienic sie doswidczeniami
melinda pisze: tak sobie dopiero skojarzylamTy to nie podłapałes nika od Kubicy?, tego goscia kojarze
![]()
Nie .
Mam metr wysokości , jestem gruby i łysy , czyli normalny metr na metr na metr . Kubik sześcienny chłopa
A ja myslałam, ze to był rubikKubik pisze:melinda pisze: tak sobie dopiero skojarzylamTy to nie podłapałes nika od Kubicy?, tego goscia kojarze
![]()
Nie .
Mam metr wysokości , jestem gruby i łysy , czyli normalny metr na metr na metr . Kubik sześcienny chłopa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
melinda, ale jak tam Twój stary? wrócił już od tej nowej hydry czy jeszcze nie? 
Ale dyrygowac potrafisz?Kubik pisze:Ja nie potrafię klaskać
Nie ale wroci jak mu się kasa skonczyKonto usunięte pisze:melinda, ale jak tam Twój stary? wrócił już od tej nowej hydry czy jeszcze nie?
Hehe taki pijany?Kubik pisze:Zmień zamki . Zobacz czy na kolanach wraca
Może jest tam gdzie nie musi nic robić ? Może jest tam gdzie jemu jakas dobrze robi ? 
Ciekawe jak długo z nim wytrzymaKubik pisze:Może jest tam gdzie nie musi nic robić ? Może jest tam gdzie jemu jakas dobrze robi ?
hehe muszę dać ogłoszenieKubik pisze:Zmień zamki i zrób to co on![]()
ciekawe jak zweryfikować kandydatówmelinda pisze: ciekawe czy jakis sie zgłosi![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat, dostałeś koszamelinda pisze: hehe muszę dać ogłoszenieszukam zdrowego na ciele i umysle faceta
, ciekawe czy jakis sie zgłosi
![]()
Kubik, ja startuje poza kolejnością i z innej półki bo jako jeden z niewielu od początku miło przyjąłem koleżankę na forumowym łonie
ale ty się bój

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
powiem ci taką prawdę oczywistą
"nie trzeba kupować browara co by się napić piwa"

"nie trzeba kupować browara co by się napić piwa"

Oj coś źle zrozumiałem . Ale koleżance chyba nie chodzi o pocieszyciela
Jeśli sie myle to jutro pewnie nastapi sprostowanie
Jeśli sie myle to jutro pewnie nastapi sprostowanie