Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Okaże się w trakcie zabiegu...
Lekarz ma ocenić czy jest co ratować.
Kontuzję miałem 20 lat temu i tak z tym łaziłem aż się zaczęło blokować na amen.
Może się więc okazać, że i tak jest pozamiatane...
Lekarz ma ocenić czy jest co ratować.
Kontuzję miałem 20 lat temu i tak z tym łaziłem aż się zaczęło blokować na amen.
Może się więc okazać, że i tak jest pozamiatane...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Też tak miałem - przyczyną blokowania kolana było rozszczepienie łąkotki. Trzeba było usunąć jej kawałek.Bilex pisze:
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ja udaję że mnie nie boliBilex pisze:kurde, co się dzieje z narodem?
Co druga osoba, z którą rozmawiam miała operację kolana...
oba kolana do wymiany
i w lewym cos "prztyka"
ale odwlekam

ps:
sport to zdrowie
Bilex, zino, trzymajta się panowie
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Bilex pisze: Nie wiem czy to warte 5 miesięcy katorgi...![]()
Daj znać, czy okres katorgi się już rozpoczął - się przyjedzie, się pośpiewa, się utuli. No zleci te 5 miechów, jak z bicza strzelił

Teraz serio - zawsze warto.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Mijałem dziś wracając kolejką bydło jadące na mecz Legii. Mam cichą nadzieję, że forumowi kibice zachowują się trochę bardziej przyzwoicie.
Rzucanie petard i pustych butelek pod nogi przestraszonych pasażerów, wymontowanie szyby z okna i takie tam "zabawy"....
Rzucanie petard i pustych butelek pod nogi przestraszonych pasażerów, wymontowanie szyby z okna i takie tam "zabawy"....
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć ,że w skali "prawdziwych kibiców" to są nic nie znaczące incydentyKonto usunięte pisze:Mijałem dziś wracając kolejką bydło jadące na mecz Legii. Mam cichą nadzieję, że forumowi kibice zachowują się trochę bardziej przyzwoicie.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Konto usunięte,
Tomek daj spokój. Chcesz im zabrać wolność, zachowujesz się jak oberkapo Tusk i jesteś prawdopodobnie cyklistą. Ot zdrowy pierwiastek społeczeństwa, co to się i pobawić potrafi, i zaśpiewa i fiuta pokaże. Stary dziad jesteś i nic się znasz.
Z przekąsem było. Żenuła oczywista
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Cieszę się, że nie tylko mnie to uwiera...a uwiera solidnie
Tomek daj spokój. Chcesz im zabrać wolność, zachowujesz się jak oberkapo Tusk i jesteś prawdopodobnie cyklistą. Ot zdrowy pierwiastek społeczeństwa, co to się i pobawić potrafi, i zaśpiewa i fiuta pokaże. Stary dziad jesteś i nic się znasz.
Z przekąsem było. Żenuła oczywista

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Cieszę się, że nie tylko mnie to uwiera...a uwiera solidnie

Brak podpisu.
Pierdylion radiowozów wpasowanych między każdy autokar, kilkadziesiąt osobówek między nimi z łysymi kolesiami jadący do Lubina na jakiś mecz...
Za nasza kasę!
Za nasza kasę!

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
RTS Widzew ŁóćFUX pisze:Pierdylion radiowozów wpasowanych między każdy autokar, kilkadziesiąt osobówek między nimi z łysymi kolesiami jadący do Lubina na jakiś mecz...
Za nasza kasę!

- danikl
- 6 gwiazdek
A to wcZśniej to Legła WarszawaKonto usunięte pisze:RTS Widzew ŁóćFUX pisze:Pierdylion radiowozów wpasowanych między każdy autokar, kilkadziesiąt osobówek między nimi z łysymi kolesiami jadący do Lubina na jakiś mecz...
Za nasza kasę!

Jak by tak popatrzeć na niektóre ekscesy chlejadowe z zewnątrz... to sama nie wiemKonto usunięte pisze:Mijałem dziś wracając kolejką bydło jadące na mecz Legii. Mam cichą nadzieję, że forumowi kibice zachowują się trochę bardziej przyzwoicie.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
danikl pisze:A to wcZśniej to Legła WarszawaKonto usunięte pisze:RTS Widzew ŁóćFUX pisze:Pierdylion radiowozów wpasowanych między każdy autokar, kilkadziesiąt osobówek między nimi z łysymi kolesiami jadący do Lubina na jakiś mecz...
Za nasza kasę!
mogłem napisać Żydzew

Gorzej niż kibice....barbie pisze: Jak by tak popatrzeć na niektóre ekscesy chlejadowe z zewnątrz... to sama nie wiem![]()

Derby
Link: http://www.youtube.com/watch?v=v2DqbyUNSuk
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- danikl
- 6 gwiazdek
[quote="Konto usunięte"]
A ja mogłem napisac ,że Legia to stara ..... Legia ....... jest Legię trzeba ..... Legię CWKS
na pewno znasz melodię
mam nadziejeę ,że przyjmujesz to na luzie
A ja mogłem napisac ,że Legia to stara ..... Legia ....... jest Legię trzeba ..... Legię CWKS

na pewno znasz melodię

mam nadziejeę ,że przyjmujesz to na luzie

danikl, a Ty to widzewiak jesteś 

No to nie jedziemy do Ciebie......danikl pisze: Noo![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kruszyn, no nie bądź pan dziecko, szynka z dzika nie ma poglądów politycznych ani barw klubowych 

- danikl
- 6 gwiazdek
mogę zoorganizować jakiś sparing jak chcesz w Siedlcach .Jest nawet spora frakcja Widzewa 

kibice pompowanego krowiego pęcherza

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Najpierw nas podtrujesz a później ustawkę zrobisz,.... no tak to widzewiaka sposóbdanikl pisze: mogę zoorganizować jakiś sparing jak chcesz w Siedlcach .

danikl, ciężko znaleźć taką gałąź