Chciałem być kulturalny bo odwrotnie to nie miałbym z kim tej szynki zjeśćKruszyn pisze:Najpierw nas podtrujesz a później ustawkę zrobisz,.... no tak to widzewiaka sposóbdanikl pisze: mogę zoorganizować jakiś sparing jak chcesz w Siedlcach .

Chciałem być kulturalny bo odwrotnie to nie miałbym z kim tej szynki zjeśćKruszyn pisze:Najpierw nas podtrujesz a później ustawkę zrobisz,.... no tak to widzewiaka sposóbdanikl pisze: mogę zoorganizować jakiś sparing jak chcesz w Siedlcach .
Organizuj szynkę z dzika to wpadniemydanikl pisze: to nie miałbym z kim tej szynki zjeść![]()
barbie pisze: Jak by tak popatrzeć na niektóre ekscesy chlejadowe z zewnątrz... to sama nie wiem
Napic się kaznodziejoGrzesiek_67 pisze: Tak trochę nie wiem - śmiać się, czy płakać...
Grzesiek_67 pisze: a wiesz co...aż gacie opadają. No kurwa mać. I tyle.
W sumie to dość trafna uwaga. Dała mi do myśleniabarbie pisze:Jak by tak popatrzeć na niektóre ekscesy chlejadowe z zewnątrz... to sama nie wiemKonto usunięte pisze:Mijałem dziś wracając kolejką bydło jadące na mecz Legii. Mam cichą nadzieję, że forumowi kibice zachowują się trochę bardziej przyzwoicie.
Rzucanie petard i pustych butelek pod nogi przestraszonych pasażerów, wymontowanie szyby z okna i takie tam "zabawy"....
danikl uwielbiam ją- bez kitudanikl pisze:Konto usunięte pisze:
A ja mogłem napisac ,że Legia to stara ..... Legia ....... jest Legię trzeba ..... Legię CWKS![]()
na pewno znasz melodię![]()
mam nadziejeę ,że przyjmujesz to na luzie
Się licz ze słowami.Pan obrażasz prawdziwych patriotów. :Konto usunięte pisze:Mijałem dziś wracając kolejką bydło jadące na mecz Legii.
Tak bez metafor, to myslę, że jednak z chlejadowiczami - nawet patrząc calkiem z boku - nie jest jednak aż tak źle (choć ja ostatnio wczesnie spać chadzam, więc mogę o czymś nie wiedziećKruszyn pisze: tak bez metafor
WiS pisze: Przypadków agresji wobec osób postronnych chyba nie notowano...?
Podobno nawet niektóre żony czuły się kiedyś nieswojo, o prawnikach nie wspominającbarbie pisze: My się świetnie bawimy, ale czy obsługujący nas kelnerzy, albo przewodnicy wycieczek albo inne osoby, które los rzucił w naszą okolicę na pewno to rozumieją?
A młodzi kierowcy są, jak wiadomo, niebezpiecznikos pisze: w podstawówce ludzie będą mogli jeździć po ulicach
masz patent na patriotyzm ?bojar pisze:Witam.Się licz ze słowami.Pan obrażasz prawdziwych patriotów. :Konto usunięte pisze:Mijałem dziś wracając kolejką bydło jadące na mecz Legii.
barbie pisze: My się świetnie bawimy, ale czy obsługujący nas kelnerzy, albo przewodnicy wycieczek albo inne osoby, które los rzucił w naszą okolicę na pewno to rozumieją?![]()
barbie pisze: Jedyne co próbuję nakreślić, to że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Fido wracający z pracy, będąc akurat zupełnie inaczej nastawionym tego dnia (w sensie niekoniecznie nastrojony chlejadowo) jest pod wrażeniem "zabawy" kibiców. Pani Alicja w Koniuszym siedząc w pracy i obserwując latające po sali szkło może myśleć to samo.
Nie wiem co się działo w tym autobusie, ale Twój opis tak mi się po prostu skojarzył. Jeszcze raz powtarzam, że nie uważam żeby to było to samo. Ale myślę że dla wielu może być równie szokująceKonto usunięte pisze:barbie pisze: Jedyne co próbuję nakreślić, to że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Fido wracający z pracy, będąc akurat zupełnie inaczej nastawionym tego dnia (w sensie niekoniecznie nastrojony chlejadowo) jest pod wrażeniem "zabawy" kibiców. Pani Alicja w Koniuszym siedząc w pracy i obserwując latające po sali szkło może myśleć to samo.
Z punktem siedzenia i nastrojem się całkowicie zgadzam. Jednak analogia co Chlejad jest chyba za mocna. Nie przypominam sobie agresji wobec osób postronnych, jak i strachu w oczach postronnych osób.