barbie, takie małe zboczeniebarbie pisze: Widziałam Cię z dwunastolatką![]()
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No Dziewczyny, Ona dała radę, Wy również. Oczywiście, jakby trza było :
http://deser.pl/deser/1,111858,11338854 ... busem.html
Fajne i miłe dzieciaki
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Film jest "trochę" zmontowany, to pierwsze podejście (mocno z lewej od ścieżki podejścia) było już nie do wyprowadzenia (nie w sensie crashtestu, tylko prawidłowego posadzenia maszyny) ...tylko tak gwoli ścisłości napisałem
http://deser.pl/deser/1,111858,11338854 ... busem.html
Fajne i miłe dzieciaki
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Film jest "trochę" zmontowany, to pierwsze podejście (mocno z lewej od ścieżki podejścia) było już nie do wyprowadzenia (nie w sensie crashtestu, tylko prawidłowego posadzenia maszyny) ...tylko tak gwoli ścisłości napisałem
Brak podpisu.
zaczęły napływać fanty do komunisty
w niedziele dużo dłubaniny będzie i już widzę ,że projekt zaczyna nabierać formy

w niedziele dużo dłubaniny będzie i już widzę ,że projekt zaczyna nabierać formy
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat, to weź wreszcie załóż wątek i wrzucaj foty... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, będzie jeździł będą foty i wątek 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
kurde, ale cały fan w wątku o tej furze to przede wszystkim budowa 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
piekna wiosna
przypływ energii, az sobie schodki do domu zrobiłem w 15 minut
musze jakąs fajna piłe na prund kupic
co polecacie ?
przypływ energii, az sobie schodki do domu zrobiłem w 15 minut
musze jakąs fajna piłe na prund kupic
co polecacie ?
U mnie też pięknie dzisiaj.
Wczesniej mały piknik nad rzeką, a teraz przygotowuję lekki wiosenny obiadek w domu.
Ja kupiłem u nich jakąś piłę elektryczną Boscha, która przydaje mi się od czasu do czasu, żeby coś wyciąć lub przeciąć.
Pamiętam, że mieli naprawdę duży wybór modeli i nawet fachowo doradzali, co powinienen sobie wybrać pod kontem poich potrzeb.
Wczesniej mały piknik nad rzeką, a teraz przygotowuję lekki wiosenny obiadek w domu.
Masz tam w pobliżu jakiś Liroy Merlin?esilon pisze:musze jakąs fajna piłe na prund kupic
co polecacie ?
Ja kupiłem u nich jakąś piłę elektryczną Boscha, która przydaje mi się od czasu do czasu, żeby coś wyciąć lub przeciąć.
Pamiętam, że mieli naprawdę duży wybór modeli i nawet fachowo doradzali, co powinienen sobie wybrać pod kontem poich potrzeb.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
esilon, Łukaszenka dobrze prawi. Tutaj niedaleko mnie jest LM. Wpadaj na kawę 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
dzieki
, nie ma u nas tej sieci a do W. za daleko po piłę
trzeba się będzie zdac na porady sprzedawców , czyli loteria który niedrogi produkt zadziała chociaz dwa razy
trzeba się będzie zdac na porady sprzedawców , czyli loteria który niedrogi produkt zadziała chociaz dwa razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
Nie to nie, piękny dzień trwa nadal. Opony letnie załozone 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Tarczowa czy łańcuchowa?
Jak ta druga, to Makita.
Ci ostatni wiele asortymentów kupują u różnych producentów najlepszych w branży.
Warto zapłacić więcej.
Jak ta druga, to Makita.
Ci ostatni wiele asortymentów kupują u różnych producentów najlepszych w branży.
Warto zapłacić więcej.
Dolce far niente 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Telefon do CBA z informacją, że w tym co do przecięcia są dowody na korupcję Jarosława Kaczyńskiegoesilon pisze: musze jakąs fajna piłe na prund kupic
co polecacie ?
U mnie obie Toyoty od przedwczoraj na letnich, tylko Suzi jeszcze na zimówkach, na wszelki wypadek.Chloru pisze: Opony letnie załozone
Ale uwaga, dziś rano (przed 7.), jadąc Yarkiem na sesję zdjęciową, całkiem ładnie się prawie byłem pośliznąłem na szronie, na jednym ocienionym zakręcie...
esilon, Nie kupuj łańcuchowej elektrycznej . Jeśli już to dołóż na spalinową albo tarczową .
Skoro nie łazi do lasu...Kubik pisze: Nie kupuj łańcuchowej elektrycznej
Dolce far niente 
FUX, Ja kupiłem taką . Jak przycisnąłem on w momencie zaciśnięcia łańcucha , to potem zaczęła iskrzyć . Po jakimś czasie komutator się zasyfił . Pamietaj ze zawsze jesteś na uwięzi i na dodatek wcale nie jest bezpieczniej . Już lepiej kupić małą spalinową . Wiem to z doświadczenia
Ja mam ze 6 lat i trochę już drzewa nacięła; odpukać bez następstw.
Jest jakieś sprzęgło, jak łańcuch stanie, oleju je sporo, łańcuch drugi lub trzeci.
Jestem zadowolony!
Kosztowała wtedy też grubo; porównywalnie ze spalinową stihla; no może z 200pln tańsza.
Dzisiaj ceny pił to jakaś mega abstrakcja in minus.
Aż się boję myśleć, co one tam maja wewnątrz.
Jest jakieś sprzęgło, jak łańcuch stanie, oleju je sporo, łańcuch drugi lub trzeci.
Jestem zadowolony!
Kosztowała wtedy też grubo; porównywalnie ze spalinową stihla; no może z 200pln tańsza.
Dzisiaj ceny pił to jakaś mega abstrakcja in minus.
Aż się boję myśleć, co one tam maja wewnątrz.
Dolce far niente 
FUX, 75% pił robi koncern ELEKTROLUX pod dawnymi markami . W tej samej fabryce robią pod inna naklejką
Moim zdaniem nie warto przywiązywac sie do gniazdka za parę zł oszczędności . Na dodatek spalinowa jest zawsze mocniejsza .
Moim zdaniem nie warto przywiązywac sie do gniazdka za parę zł oszczędności . Na dodatek spalinowa jest zawsze mocniejsza .
Skoro nie chce Ci się jechac do Liroy Merlin, po jeszcze pozostaje inny market narzędziowy albo po prostu sklep internetowy.esilon pisze:dzieki, nie ma u nas tej sieci a do W. za daleko po piłę
![]()
Ja mam elektryczną piłę łańcuchową Bosch AKE35.
To jest najtańszy model z gamy Bosch.
Celowo kupiłem podstawowy model, bo potrzebuję tego narzędzia sporadycznie.
Jak na razie sprawdza się znakomicie.
W tym sklepie internetowym, w którym robiłem już trochę zakupów, AKE35 kosztuje 416zł:
http://www.redcoon.pl/c07070207-Piły-łańcuchowe
W sumie jak możesz sprawdzić mają z firmy Bosch 6 modeli zasilanych z sieci plus 2 modele akumulatorowe.
Mają też 3 modele marki Makita, którą poleca FUX.
Najtańsza za 395zł.
Piła spalinowa, przy wszystkich swoich wadach, ma oczywiście sens wtedy gdy masz zamiar pracować tam gdzie nie masz dostępu do elektryczności.
Druga możliwość to wtedy gdyby jakoś szczególnie kręciło Cię wąchanie spalin.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A kosiarkę też macie elektryczną? 
Esi jeśli to ma być piła precyzyjna do budowania mebli ogrodowych to łańcuchowa się nie nadaje. Jeśli zaś ma być łańcuchowa to kabel w niej jest wynalazkiem chorego projektanta
Esi jeśli to ma być piła precyzyjna do budowania mebli ogrodowych to łańcuchowa się nie nadaje. Jeśli zaś ma być łańcuchowa to kabel w niej jest wynalazkiem chorego projektanta
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 234 razy
Witam.
Miałem spalinową następnie kupiłem elektryczną.Obecnie mam spalinową i uważam,że jest lepsza.Do lasu nie chodzę,ale ten drut jest naprawdę denerwujący.Nie dość,że trzeba patrzeć,na to co i gdzie się tnie to jeszcze uważać na ten pieprzony kabel.Który i tak w pewnym momencie okazuje się za krótki
A to przykro jak zabraknie 1-2 m i biegasz w poszukiwaniu następnego przedłużacza.
Pzdr.
Miałem spalinową następnie kupiłem elektryczną.Obecnie mam spalinową i uważam,że jest lepsza.Do lasu nie chodzę,ale ten drut jest naprawdę denerwujący.Nie dość,że trzeba patrzeć,na to co i gdzie się tnie to jeszcze uważać na ten pieprzony kabel.Który i tak w pewnym momencie okazuje się za krótki
Pzdr.
Konto usunięte pisze: jeśli to ma być piła precyzyjna do budowania mebli ogrodowych to łańcuchowa się nie nadaje
wiem wiem, potrzebuje tarczowej
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Po raz kolejny zagladam do tego watku, widząc nowe posty - i liczac na coś optymistycznego... a tu w kółko "piła" i "piła"
Jesli ktoś ma problem z tym, ze jego kobita za duzo pije, do piszcie do AAA albo sobie załóżcie wątek o uzależnieniach, a nie tu wprowadzać takie nastroje
Jesli ktoś ma problem z tym, ze jego kobita za duzo pije, do piszcie do AAA albo sobie załóżcie wątek o uzależnieniach, a nie tu wprowadzać takie nastroje