pas_ti pisze:
Nazwiska muszą być napisane:
- białą czcionką Helvetica:
- dużą literą inicjały imion i pierwsza litera nazwiska oraz małymi pozostałe litery;
- o wysokości 6 cm z grubością kreski 1,0 cm.
Nazwisko kierowcy należy umieścić u góry z obydwu boków samochodu.
Biorąc pod uwagę to co pisałem wcześniej to ja to rozumiem tak, że duże litery ( inicjały imiona i pierwsza nazwiska) mają max.10cm , natomiast pozostałe wysokość 6cm.
A ja to rozumiem nieco inaczej. Wysokość liter 6 cm, ale dużych. Litera ma wtedy grubość właśnie ok. 1 cm.
Moja propozycja jest taka - udostępniłem wszystkim plik. Proszę do niego wpisywać:
Nick forumowy - wiadomo
Naklejka przód - TAK/NIE
Flagi - TAK/NIE
Nick_1 - jaki ma być pierwszy nick przy fladze (WPISUJCIE DOKŁADNIE WIELKOŚĆ LITER, TAK JAK DOKŁADNIE MA WYGLĄDAĆ NAPIS)
Nick_2 - jaki ma być drugi nick (o ile w ogóle potrzebny)
UWAGI/KOMENTARZE - wszelkie odchyły od standardu, typu większe literki, itp.
Wymiar flag + nicków - to będę wpisywał ja; podam Wam wymiar jaki zajmuje cała naklejka (flagi i nicki) wpisana w prostokąt; po to żeby każdy mógł sobie sprawdzić, czy na pewno wejdzie mu na szybę !!!
Wrzuciłem przykladowy wpis. Jeżeli ktoś chce więcej kompletów, niech zaznaczy w uwagach. Jeżeli jedna osoba zamawia różne komplety, niech wypełni kilka wierszy
Aha, żeby nie było wątpliwości - flagi plus nicki są tylko na jedną stronę auta, tak???
I jeszcze jedno - napis 'forum-subaru.pl' jest w linii prostej. Uprzedzam, że po naklejeniu na krzywiznę szyby obie strony zjadą nieco w dół. Ale zrobienie uniwersalnego napisu, który pasowałby do kazdej szyby jest nieco trudne.
Naklejki będą na tzw. folii transportowej, która umożliwia naklejenie całości na szybę.
Link do pliku: