Coś podobnego jest z tą korwetą dla wojskaKonto usunięte pisze: ten co je zrobił powinien beknąć
bankowo nikt nie wykonał odp. pomiarów i poszło wszystko na oko

Coś podobnego jest z tą korwetą dla wojskaKonto usunięte pisze: ten co je zrobił powinien beknąć
rozwiń Piter albo jakiś linczurPiter 35 pisze:Coś podobnego jest z tą korwetą dla wojskaKonto usunięte pisze: ten co je zrobił powinien beknąć
FUX no nie chce mi sie wierzyć w to, że jakiś urzędas podał parametry potrzebne do projektu łodziFUX pisze:Jeżeli zrobili zgodnie z podanymi w przetargu parametrami, to mogą im skoczyć.
Znaczy urzędnicy źle/niezgodnie z przepisami/normami je zdefiniowali.
Korweta to co innego.Raczej przerost formy nad treścią.Nie wiem kto to zaczął,ale to było myślenie o potędze-bez pokrycia- naszego kraju.Piter 35 pisze: Coś podobnego jest z tą korwetą dla wojska
Konto usunięte, a proszKonto usunięte pisze: rozwiń Piter albo jakiś linczur
10 lat budowali kadłubPiter 35 pisze:Konto usunięte, a proszKonto usunięte pisze: rozwiń Piter albo jakiś linczurhttp://wiadomosci.wp.pl/kat,59154,title ... &_ticrsn=3
dla mnie też ktoś powinien za to beknąć
WiS pisze: Grunt, że lud ma nowego wroga - bo Kornacki z Sochą już by dłużej w tej roli nie pociągnęli![]()
bojar pisze: To ty jesteś tutaj dojrzałym człekiem więc czekam na konkrety![]()
Wiedziałem,że tak będzie.Tylko nie wiem czy zauważyłeś,że akcent był wyraźnie położony na słowo TUTAJ.Grzesiek_67 pisze:bojar pisze: To ty jesteś tutaj dojrzałym człekiem więc czekam na konkrety![]()
O masz, aż się spłoniłem![]()
bojar pisze: na słowo TUTAJ
Grzesiek_67 pisze: jak tam proszę Pana, kiedy robimy wizyt zapoznawczy ? Pod parą wiosenną już jestem![]()
Rozumiem Kruszyn ,że piszesz o tym co Żona Kapelusznikowi udostępniłaKruszyn pisze: Kaznodzieja a zakaz opuszczania kwatery Ci się skończył już
Kruszyn pisze: Kaznodzieja a zakaz opuszczania kwatery Ci się skończył już![]()
Taaa obiecanki cacanki ....Grzesiek_67 pisze: Ty się lepiej przygotuj na wiosenne spotkanie, żywcem nas nie wezmą![]()
Widzę, że się Chlejady w Adamowie szykująKruszyn pisze:Taaa obiecanki cacanki ....Grzesiek_67 pisze: Ty się lepiej przygotuj na wiosenne spotkanie, żywcem nas nie wezmą![]()
Kraków...?Kruszyn pisze: chlejady będa w całkiem innym miejscu Jeszcze chwilka i sie wszystkiego dowiesz