to drugie, to na Rynku.....WiS pisze:Teren to zło.
Grill i pifffko rulezzz
W Kielcach jest Rynek....

to drugie, to na Rynku.....WiS pisze:Teren to zło.
Grill i pifffko rulezzz
Z sałatka po żydowsku w niedziele wieczór ca. 20 lat temu....Olleo pisze: dworzec gl
FUX pisze: Łodzie podwodne.... Ubootami zwane. Takie ustrojstwo pozwalało im plynąć w zanurzeniu i jednocześnie ladować akumulatory.....
Słynący z niskich temperaturOlleo pisze:Jest rynek? Ja myslalem, ze tylko dworzec gl?
To skutek. Przyczyną są silne wiatrymichal pisze: Słynący z niskich temperatur
Słyszałem, że nasilają się wieczorową porą. Stąd może być problem z utrzymaniem pionu.So What! pisze:To skutek. Przyczyną są silne wiatrymichal pisze: Słynący z niskich temperatur
vibowit pisze:Słyszałem, że nasilają się wieczorową porą. Stąd może być problem z utrzymaniem pionu.So What! pisze:To skutek. Przyczyną są silne wiatrymichal pisze: Słynący z niskich temperatur
Nieee... poranna pora to na skutek tych wieczornych i nocnych wiatrów jest niesłychanie sucha.niuniek pisze:Cieniasy, ja myślałem że poranną
hmmm no to ja mam taką popołudniowąvibowit pisze:Nieee... poranna pora to na skutek tych wieczornych i nocnych wiatrów jest niesłychanie sucha.niuniek pisze:Cieniasy, ja myślałem że poranną
esilon pisze: znikam na dwa dni, nie piszcie zbyt wiele![]()
miej w bagażniku ale raczej poOlleo pisze:Jak myslicie - zmienic filtr powietrza przed, czy po naszym offroadzie? Jeszcze jutro sprawdze, ale pewnikiem po Plejadach ladnie jest zakurzony.
Olleo pisze: ale pewnikiem po Plejadach ladnie jest zakurzony.
A prawa autorskie do tego tekstu wykupileś u mnie?esilon pisze: nie piszcie zbyt wiele