Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
Krysztal, a czemu Ty nie startujesz?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
nie mam zaoszczędzonej chwilowo kasy na skrzynię a wszyscy wiemy jak to z nimi bywa w WRXach a jak startować to z klasą a nie na pół gwizdka dlatego chwilowo takie imprezy muszę sobie odpuścić, co innego jak tak sobie polatam po np rakietowej to tam spinki nie ma i o auto się nie boję. Ale spoko jeszcze przyjdzie na mnie czaseMTi pisze:Krysztal, a czemu Ty nie startujesz?
TERZO, ja nie mówię nie, wszystko zależy od wiesz czego 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, jak nie mówisz nie i nie mówisz tak to wiesz... :P Na razie są 4 osoby a jak 5 nie będzie to rezerwacja przepada ;)
Marcin
-_-
-_-
Zbliża się III z VI rund Crusar Cup 07.04,2012 zapraszam wszystkich na zawody i zamieszczam link gdzie można zobaczyć puchar za pierwsze miejsce, ufundowany przez Urząd Miasta Wrocław, który wspiera nasza imprezę. 
Dla określenia wielkości pucharu butelka 1,5 l dla porównania
pozdrawiam
Dla określenia wielkości pucharu butelka 1,5 l dla porównania
pozdrawiam
domyślam się, że za pierwsze w generalce? Jak tak, to pytanie, czy Danys jeszcze takiego nie ma? 
Nie to jest puchar za 1 miejsce w każdej z pieciu klas a za 2 i 3 miejsca sa troche mniejszeeMTi pisze:domyślam się, że za pierwsze w generalce? Jak tak, to pytanie, czy Danys jeszcze takiego nie ma?
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
TERZO, napisałem ci na kropce co o tym sądzę
PANOWIE:
Gdzie we Wrocku założę Run-Flaty na felgę "18????
PANOWIE:
Gdzie we Wrocku założę Run-Flaty na felgę "18????
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

na bank a auto stylu na ulanowskiego (boczna Orlej, która jest boczną powstańców na na wysokości parku południowego). Tam zakładają opony i na 22", sprzęt mają raczej do wszystkiego.. 
ul. Ulanowskiego 23A
53-144 Wrocław
tel. 71 33 84 999
[email protected]
ul. Ulanowskiego 23A
53-144 Wrocław
tel. 71 33 84 999
[email protected]
nie wiedziałem, że zaczęli obsługiwać ciężarówki ;peMTi pisze: zakładają opony i na 22"
pytanie jak założyć to:j33mbo pisze:nie wiedziałem, że zaczęli obsługiwać ciężarówki ;peMTi pisze: zakładają opony i na 22"
i jakie to musi mieć teraz przełożenia... na 1. biegu 0-150 ?
a tak w temacie to jakbyś był w Świdnicy przelotem to mam super ekipe od zakładania oponek i wyważania. Zakładali właśnie ostatnio 18 run flaty... podobno przerąbana sprawa ale dali radę w przeciwieństwie do ASO BMW które bawiło się z tym podobno 3x dłużej
oj tam od razu ciężarówki...j33mbo pisze: nie wiedziałem, że zaczęli obsługiwać ciężarówki ;p
sprzedają 22 (to największy, jaki mają) to i muszą zamontować
Riebiata.
Mam interwju w przyszłą środę (4.04) we Wro. Problem jest taki, że spotkanie jest na 14:00, ma trwać do 2 godzin, a pociąg mam o 16:00. Także są spore szanse że będę musiał poczekać do następnego, o 23:30. Może w związku z tym jakiś browarek czy inny wściekły kot?
Taaa, wiem że to środek tygodnia...
Mam interwju w przyszłą środę (4.04) we Wro. Problem jest taki, że spotkanie jest na 14:00, ma trwać do 2 godzin, a pociąg mam o 16:00. Także są spore szanse że będę musiał poczekać do następnego, o 23:30. Może w związku z tym jakiś browarek czy inny wściekły kot?
Taaa, wiem że to środek tygodnia...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Ojciec, żaden problem. Zjemy coś, pogadamy. Dlaczego nie walisz na PW od razu?

Bo wiem żeś człowiek jest zajęty*, a PW to już narzucanie się.Arti pisze:Ojciec, żaden problem. Zjemy coś, pogadamy. Dlaczego nie walisz na PW od razu?
*/ a ptaszki ćwierkają że zdanie to ostatnio nabrało nowego znaczenia
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Bergen pisze: a ptaszki ćwierkają że zdanie to ostatnio nabrało nowego znaczenia![]()
No no... czyżby

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Arti, wiesz, jakby co, to zajrzyj w mój podpis 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
No nabrało.Bergen pisze: */ a ptaszki ćwierkają że zdanie to ostatnio nabrało nowego znaczenia
Ale niech mi ktoś powie jakim cudem Wy możecie o tym wiedzieć skoro nikomu o tym do tej pory nie mówiłem?
Przyjedź ziom, no worries. A w ogóle to PW.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Może jakiś forumowy wywiad działa na terenie Wrocławia???

Panowie i Panie badam zainteresowanie na wynajecie toru jakos w dniach 30.04-03.05? Ktos bylby chetny do pojezdzenia przez godzinke?