taka stara Celica nadal swoim wygladem bije na glowe wszystkie dotychczasowe Imprezy (razem wzieteFUX pisze: (...) napisałem, że celica i supra wyglądały lepiej, niż impreza.
EOT.

taka stara Celica nadal swoim wygladem bije na glowe wszystkie dotychczasowe Imprezy (razem wzieteFUX pisze: (...) napisałem, że celica i supra wyglądały lepiej, niż impreza.
EOT.
FUX pisze: Ze dwa, trzy razy, a co?
Skoro jechałeś to musisz wiedzieć, że to auto wręcz genialnie się prowadzi, dla mnie dużo (ale ja jestem tylko użytkownik końcowy, jak zresztą przeciętny Niemiec) ciekawiej od całej familii New Age i oldfashioned GT. Nie wiem, jak największa nawet kierownicowa lama nie mogłaby się odnaleźć z duża satysfakcją za kółkiem Lanosa. No ale ja może dziwny jestem.FUX pisze:Ze dwa, trzy razy, a co?
Grzesiek_67, 10 koniów więcej bo czarny byłGrzesiek_67 pisze: powoziłeś chyba jedynie wolnomyślącego Leśnika (158KM) ? Popraw mnie, jeżeli się mylę.
FUX pisze: Grzesiek_67, zmierzaj ku konkluzji.
że FUX niby gorzej niz lama ?Grzesiek_67 pisze: Już zmierzyłem
Ale skrzynia manual, nic wielkiego. Dźwigienki od kierunków i świateł raczej standardowe...esilon pisze: że FUX niby gorzej niz lama ?
FUX pisze: No stwierdziłeś, że forka miałem.
A poza tym, bo nie wiem, do czego mam się odnieść...
Pffffffff.Chloru pisze:eddie_gt4, coś w tym jest ... http://www.racingforum.pl/Toyota-Celica ... 97351.html
Takich nonsensów dawno nie czytałem...
Szczerze wąpię, żeby zaoferowali BRZ STI na rynku europejskim.jarmaj pisze:Będzie mocniejsza i trochę lżejsza wersja STi.![]()
Cóż, trzeba będzie sobie za jakiś czas, jak zaczną pojawiać się używane w normalnych pieniądzach, takiego sprawić.![]()
ale to oznacza zwiększenie mocy produkcyjnych dla modelu kosztem innych i dla cierpliwych będzie taniej w przyszłym.Лукашэнка pisze: Jeśli nie uda im się jakoś znacząco zwiększyć produkacji tego modelu, to nie bardzo widzę te samochody w Europie w tym roku.![]()
inquiz,inquiz pisze:ale to oznacza zwiększenie mocy produkcyjnych dla modelu kosztem innych i dla cierpliwych będzie taniej w przyszłym.Лукашэнка pisze: Jeśli nie uda im się jakoś znacząco zwiększyć produkacji tego modelu, to nie bardzo widzę te samochody w Europie w tym roku.![]()