Czyli jednak wszystko się zgadza.
Coś niedobrego
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Coś niedobrego
burat pisze: w domu ospa ,a ja nie miałem jeszcze![]()
![]()
![]()
![]()
Burat uważaj Brachu
Moja, co prawda 53 letnia Siostra i krucha dziewczynka raczej (piszę o tym tylko dlatego, żeby podkreślić odmienność założeń wyjściowych
Trzymam kciuki
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67, dzięki tak zrobię
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Moj kolega przechodził niedawno....miał wszędzie wysypkę nawet w jamie ustnej. Wyglądał jak zombi , wymalowany cały na biało tylko oczy było widać. Trzy tygodnie wyjęte z życiorysu. 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
nawet mnie nie straszKruszyn pisze: Trzy tygodnie wyjęte z życiorysu.![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Jakiś sierżant z jednostki monitorującej internet czuwał i zrobił pstrykЛукашэнка pisze: z jakiegoś powodu komputer mi się przed chwilą zawiesił i skończyło się twardym resetem.
W ten sposób niezapisane jeszcze w pamięci komputera treści trafiły w niebyt...
Nawet dla członkow partii rządzącej, spod lady...?Azrael pisze: niebytu nie ma
Burat, jak pisałem Ci na PW, ja to cholerstwo ćwiczyłem w wieku lat 33 - i trwało chyba więcej, niż 3 tygodnie, a krosty miałem nie tylko w jamie ustnej, ale nawet na... nooo dobra, może oszczędzę Forum szczegółów
Dziś mnie to bawi, ale wtedy nie było mi do śmiechu - zwłaszcza, że to swędzi jak cholera, a gorączka skacze do +40 stopni.
Z rzeczy pocieszających - podobno po ostrzejszym przebiegu można potem już nie uzywać środków antykoncepcyjnych
No to specjalistą od klapek na plaże się staniesz...Arno pisze: wyjazdy w ciepłę kraje - bo kazali łazić jej po ciepłym piachu.
Dolce far niente 
no i tego się obawiamWiS pisze:
Burat, jak pisałem Ci na PW, ja to cholerstwo ćwiczyłem w wieku lat 33 - i trwało chyba więcej, niż 3 tygodnie,
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Ja w wieku 35 czyli w styczniu.WiS pisze:
Burat, jak pisałem Ci na PW, ja to cholerstwo ćwiczyłem w wieku lat 33
Najgorsza była gorączka, krosty też niczego sobie , łeb ogoliłem na zero bo tam miałem niezłe bomby. Po dziesięciu dniach wróciłem do treningów, może to ,że organizm był wytrenowany pomogło mi szybko wrócić do świata żywych.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
burat, rozbij namiot na ogrodzie, żebyś się nie wyłożył na Elmot!!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, niestety jak już miał mnie zarazić to już zaraził
najwyżej zrobimy tak jak rozmawiałem z j33mbo ,zamknę się w aucie i będę z wami rozmawiał przez CB
najwyżej zrobimy tak jak rozmawiałem z j33mbo ,zamknę się w aucie i będę z wami rozmawiał przez CB
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, jak już mnie wysypie to już ponoć nie zaraża się tylko wygląd może być nie bardzo więc pewnie wystąpię tak

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
burat, za jakieś dwa tygodnie będzie wszystko wiadomo, mi po chorobie została pamiątka, kilka blizn na facjacie podobno dodają męskości. 
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
burat, gdzie Ty się chowałeś, że nie zachorowałeś jak był na to czas
Najgorsze to oczekiwanie wysypie czy nie wysypie. To jak idziesz grubym bokiem i zastanawiasz się wylece czy nie wylece.
Nie martw się, bedzie dobrze
Najgorsze to oczekiwanie wysypie czy nie wysypie. To jak idziesz grubym bokiem i zastanawiasz się wylece czy nie wylece.
Nie martw się, bedzie dobrze
l_ewy, no właśnie czekam na to czy wysypie

I tak lepsze to niż półpasiec...
A ta sama geneza.
A ta sama geneza.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Damn...jak nie urok, to pęknięty wąż chłodniczy w Szrotce (trochę na własne życzenie, bo puszka filtra powietrza się o niego opierała)
Na szczęście nie bardzo tragicznie, więc może dokulam się jutro jakoś do roboty...
A ja juz po operacji...
Jednak wariant pesymistyczno-optymistyczny czyli
Lakotka szyta, i to w dwoch miejscach...
Kurde.
Jednak wariant pesymistyczno-optymistyczny czyli
Lakotka szyta, i to w dwoch miejscach...
Kurde.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Bilex, wyciąć łąkotkę zawsze można. Jak się ją da uratować, to chyba warto. Więc uszy do góry! Będzie dobrze!
jedni się w wannie topią, inni w śpiączce lądują... kasa? kariera? samotność?
http://muzyka.interia.pl/alternatywa/ne ... 1780871,45
http://muzyka.interia.pl/alternatywa/ne ... 1780871,45
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Mój komputr po raz 4 pojechał do serwisu. Wyliczony, średni czas bezawaryjnej pracy to 3 miesiące.* Jak bym wiedział, że trzeba kupić dwa, to bym się w to nie pchał.
*To i tak lepiej niż komputerów lampowych...
*To i tak lepiej niż komputerów lampowych...