WXR STI 2002r Europa uszkodzony
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
WXR STI 2002r Europa uszkodzony
Witam.
Oferuje Subaru Impreza WRX STI rok 12/2002 przebieg 146.000 tkm , kolor niebieski
Wyposażenie w skrocie : klimatyzacja , xenon . itp ..
Oryginalny STI moc podniesiona na 320 KM.
Europejczyk , sprowadzony z Luksemburga.
Uszkodzony tył , samochód "jeździ" (o własnych siłach wjedzie na lawete)
Oferuje Subaru Impreza WRX STI rok 12/2002 przebieg 146.000 tkm , kolor niebieski
Wyposażenie w skrocie : klimatyzacja , xenon . itp ..
Oryginalny STI moc podniesiona na 320 KM.
Europejczyk , sprowadzony z Luksemburga.
Uszkodzony tył , samochód "jeździ" (o własnych siłach wjedzie na lawete)
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2012, o 11:41 przez wrxstiimp, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: WXR STI 2002r Europa uszkodzony
Poka zdjęcia z drugiej strony i z bagażnika 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
...ale urwał

PS. Poważniej - wyjmując z niego : silnik, skrzynię z przyległościami, maglownicę i hamulce...już powinniśmy wyjść na swoje. Zakładając oczywiście, że wymienione elementy są w OK stanie. Także powodzenia w dealu.

PS. Poważniej - wyjmując z niego : silnik, skrzynię z przyległościami, maglownicę i hamulce...już powinniśmy wyjść na swoje. Zakładając oczywiście, że wymienione elementy są w OK stanie. Także powodzenia w dealu.
Brak podpisu.
Teraz jakiś właściciel zdrowego wolnegossaka bugeya powinien się pojawić z keszem 

Zdjęcia drugiej strony , bagażnika , ogólnie więcej zdjęć jutro ok. południa zamieszczę na forum.
Samochód z Luksemburga od prywatnego właściciela (znajomy - znajomego)
Cena do rozsądnej negocjacji.
Samochód z Luksemburga od prywatnego właściciela (znajomy - znajomego)
Cena do rozsądnej negocjacji.
Rezerwacja.Przynajmniej dopóki nie porozmawiam z właścicielem.Obiektywnie 2-3 dni.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
Witam ponownie.
Przepraszam za spóźnione zdjęcia. Oto i one :
Uszkodzenia:
coś w zawieszeniu z lewej strony zarówno przód jak i tył (przepraszam za taki opis, ale nie jestem w stanie na tą chwilę określić co dokładnie w tym zawieszeniu jest uszkodzone) , przednia szyba jest pęknięta (nie miało to nic wspólnego z wypadkiem) poza tym reszta ok (oczywiście pomijając ewidentne uszkodzenia ze zdjęć)
Auto przyjedzie do Polski w przyszłym tygodniu.
Jeżeli są pytania postaram się na nie odpowiedzieć.
Przepraszam za spóźnione zdjęcia. Oto i one :
Uszkodzenia:
coś w zawieszeniu z lewej strony zarówno przód jak i tył (przepraszam za taki opis, ale nie jestem w stanie na tą chwilę określić co dokładnie w tym zawieszeniu jest uszkodzone) , przednia szyba jest pęknięta (nie miało to nic wspólnego z wypadkiem) poza tym reszta ok (oczywiście pomijając ewidentne uszkodzenia ze zdjęć)
Auto przyjedzie do Polski w przyszłym tygodniu.
Jeżeli są pytania postaram się na nie odpowiedzieć.
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2012, o 11:42 przez wrxstiimp, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwalniam rezerwację.Wjedzie sam na lawetę ...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Jacky X pisze: Zwalniam rezerwację.Wjedzie sam na lawetę ...
A cobyś sobie waćpan za 20k PLN życzył ? Buga Sti MY02 z parkingową obcierką zderzaczka ? Takie rzeczy to tylko w Erze...
Brak podpisu.
Tak Tak Tak ja poproszęGrzesiek_67 pisze: A cobyś sobie waćpan za 20k PLN życzył ? Buga Sti MY02 z parkingową obcierką zderzaczka ?

A tak poważnie to Jacky X, , podjedź , zobacz fure i się potarguj, może jednak warto

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Na porządną lawetę (kiprowaną platformę) wjedzie. Ale nie o to się rozchodzi.Jacky X pisze:Zwalniam rezerwację.Wjedzie sam na lawetę ...
Cena nie jest sztywna , rozważę każdą rozsądną propozycję.
Koledze wrxstiimp tak czy inaczej należy się pochwała że sprzedaje wóz tak jak jest, a nie próbuje doklejać na poxipiol tyłu z innego samochodu i sprzedawać jako bezwypadkowy z przebiegiem 50.000 km.
A tak samochód może być początkiem czegoś ciekawego, np. jakiś właściciel wiśniowego ssaka z odpowiednim zapleczem może sobie rozsądnym sumptem zrobić super wiśnię II albo inną wiśniową żmiję
A tak samochód może być początkiem czegoś ciekawego, np. jakiś właściciel wiśniowego ssaka z odpowiednim zapleczem może sobie rozsądnym sumptem zrobić super wiśnię II albo inną wiśniową żmiję

-
fedex
- 2 gwiazdki
- Auto: WRX STI '06 było '15 Mustang GT jest
[quote="Grzesiek_67"]...ale urwał

MIał czołówkę na wstecznym,lewa geometria w idealnym negatywie.

MIał czołówkę na wstecznym,lewa geometria w idealnym negatywie.
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Jak by ktoś go brał na części to rezerwuję wlot powietrza na masce, IC, zaślepki halogenów, lampy przód :)
A tak na serio to gdzie można kupić taki wlot powietrza? Chcę większy niż w WRX a nikt nie ma..
A tak na serio to gdzie można kupić taki wlot powietrza? Chcę większy niż w WRX a nikt nie ma..

Witam ponownie.
Auto jest w kraju. Załączam dodatkowe foto. Do samochodu dodaje w gratisie: - oryginalne amortyzatory Subaru STI , - lotka na tylna klapę , - oryginalny wydech.
Części te dostałem od poprzedniego właściciela, (zamontował sobie jakis inny wydech , amory, i lotke)
Auto jest w kraju. Załączam dodatkowe foto. Do samochodu dodaje w gratisie: - oryginalne amortyzatory Subaru STI , - lotka na tylna klapę , - oryginalny wydech.
Części te dostałem od poprzedniego właściciela, (zamontował sobie jakis inny wydech , amory, i lotke)
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2012, o 11:41 przez wrxstiimp, łącznie zmieniany 1 raz.
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
A z przodu co tam się stało, że to koło tak leży...?
Sam mam co najmniej 2 pomysły na ten samochód. Tylko po co mi 3 Imprezy
Sam mam co najmniej 2 pomysły na ten samochód. Tylko po co mi 3 Imprezy

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Ja mam jeden, tylko nie wiem co z tego autka przetrwało w całościcyqan pisze: Sam mam co najmniej 2 pomysły na ten samochód

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Aktualne ?
Zdjęć ani linków nie widzę. A dopiero trzecie piwo pije
Zdjęć ani linków nie widzę. A dopiero trzecie piwo pije

Sprzedany, już ktoś spod Lublina wystawił ponownie.Kółka poustawiał, klapę odkręcił a ceną podkęcił