40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: 40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
To moje też do Burata.
Myślę, że chyba nie ma co się bawić, tylko wysłać wszystko do niego, a jeżeli ktoś już bardzo będzie chciał wcześniej, to ktoś podrzuci do Wrocka (np.cyqan)
Myślę, że chyba nie ma co się bawić, tylko wysłać wszystko do niego, a jeżeli ktoś już bardzo będzie chciał wcześniej, to ktoś podrzuci do Wrocka (np.cyqan)
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

ja też do burata
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

ueeeetam... taka frajda i mnie karają za posiadanie Outbacka...
nie bawię się z Wami

muszę przyznać burat że pomysł Wam wyszedł przedni, więc zadbajcie o poprawne zachowanie uczestników, a następną razą dopuśćcie inne auta też

dupowóz nie auto, ale kreskowe
pozdro i 3mam kciuki za dobrą zabawę
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
OBK H6, w razie czego ktoś Cię zapewne przygarnie.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Jest pewna szansa że przyjedziemy. Ostatecznie będzie wiadomo tuż przed rajdem, na razie jest tak 50-50, ale póki co zapisujemy się 

Ostatnio zmieniony 4 kwie 2012, o 00:01 przez jarmaj, łącznie zmieniany 2 razy.
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Chlejady jakieś może w tym terminie...?jarmaj pisze:Jest pewna szansa że przyjedziemy.
Organizatorom na pewno by się spodobało

Lucek, lukwol......?
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubione posty: 0
jarmaj, czadowo. Czekamy 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Jeżeli w ogóle, to my tylko na piątkowy przejazd i do domu. Na rajd na sobotę i niedzielę niestety na pewno nie zostaniemy.cyqan pisze:Chlejady jakieś może w tym terminie...?jarmaj pisze:Jest pewna szansa że przyjedziemy.
jesteście hardkory, żeby tyle dymać dla tak krótkotrwałej, choć wielkiej, sprawyjarmaj pisze: Na rajd na sobotę i niedzielę niestety na pewno nie zostaniemy.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
OBK H6, sorki ale to też przyszło ze strony organizatora co by się z rajdami kojarzyło ,jak się uda to kto wie
jarmaj,
super 

jarmaj,

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat widzisz, a ja właśnie odebrałem auto po regeneracji przednich foteli - wyglądają jak nówki-cewki nieśmigane
spox, rozumiem, muszę na następny rok jakiś parapet dołożyć na dach
So What - podziękował, jednak co frajda swoim to frajda. Wiadomo, że najpierw trza mieć imprezę - wczoraj poczytałem opis pawlasa apropos jego odbudowy 22B - dobrą godzinę zbierałem szczękę z podłogi - więc nawet nie zamierzam zaburzać szyku defiladowego
Poczekam do Chlejad (nie wiem czy te czerwcowe dojdą do skutku
), dobiorę jakiś termin coby Was trochę lepiej poznać niż tylko z ekranu monitora, a przy okazji zweryfikować historie o całonocnym upadlaniu się

spox, rozumiem, muszę na następny rok jakiś parapet dołożyć na dach

So What - podziękował, jednak co frajda swoim to frajda. Wiadomo, że najpierw trza mieć imprezę - wczoraj poczytałem opis pawlasa apropos jego odbudowy 22B - dobrą godzinę zbierałem szczękę z podłogi - więc nawet nie zamierzam zaburzać szyku defiladowego

Poczekam do Chlejad (nie wiem czy te czerwcowe dojdą do skutku

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
ja coś czuję, że my już mamy większą frekwencję, niż na Chlejadach będzie, więc poinniśmy je przenieść na Elmot 

eMTi, nie marudź tylko ruszać dupy na chlejady, nie zawsze musicie mieć pod nosem
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
eMTi, czekamy na grupę śląską czy jak wy się tam nazywacie góralską....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
a to już wiadomo, gdzie? Bo jak narazie, to było głosowanie na termininquiz pisze: eMTi, nie marudź tylko ruszać dupy na chlejady, nie zawsze musicie mieć pod nosem

eMTi pisze: a to już wiadomo, gdzie? Bo jak narazie, to było głosowanie na termin Ja nie mam nic przeciwko dalszemu wyjazdowi, ale jak już pisałem wcześniej w głosowaniu - odpadam, bo 2 czerwca świadkuję na ślubie
Ty stary ja tez mam slub w tym terminie, ale mam status goscia, jak to ta sama impreza to zrobimy sobie małe chlejady.
no ba.. i spalimy tą budę w okularach! 

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Myślał ktoś nad ogarnięciem komunikacji...?
Chodzi mi o CB-Radia
Z doświadczeń zimowych wiemy jak ciężko panować nad grupą pow 10 samochodów.... Tu ma być ponad 20.
Chodzi mi o CB-Radia
Z doświadczeń zimowych wiemy jak ciężko panować nad grupą pow 10 samochodów.... Tu ma być ponad 20.
kto ma niech bierze pewnie ,że się przyda
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Bedziesz miał przy łóżku ,jak cię obsypieburat pisze: że się przyda

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, a widzisz to już wymyślił j33mbo ,że jak coś to będę zamknięty w aucie i przez CB będą ze mną rozmawiać