Dzięki serdeczne dla wszystkich obecnych (nieforumowi Ela&Maciek, wil3, esilon, kos) - za miłe popołudnie

PS. Jak widać na zdjęciu, zarówno wil3 jak i ja mamy nowe auta - on Forka, ja OBK

WiS pisze: PS. Jak widać na zdjęciu, zarówno wil3 jak i ja mamy nowe auta - on Forka, ja OBK
Coś Ty, starość nie radość, ja już swój "okres burzy i naporu" kiedyś przeżyłem - poza tym, słyszałem, ze od szybkiej jazdy auta się niszczą, turbiny grzeją, panewki przekręcają, kury nieść przestają i w ogóleburat pisze: poczujesz moc pod siodłem to też się rozkręcisz
No nie mów, ze byś bez walki oddal Pustynną Burzę...?wil3 pisze: Pięknie. Pozostało mi lecieć
No, mowa - już ustanowionaesilon pisze: chyba nową tradycję trzeba ustanowić
Ojtam, ojtam...esilon pisze: WiS, na piwo to się nie przyjeżdża samochodem szczególnie jak knajpa jest 150 m od domu
Drugie zdjęcie, po prawej, u góry... jest jakiś srebrny heczbekburat pisze: chomik gdzie się skrył
Jest powód, by powtórzyć spotaesilon pisze: żałuję że na fotkach, kopaniu w opony, cmokaniu i podziwianiu grupowym nie byłem
Ba, niejeden zaturbiony teżesilon pisze: ten granatowy ponoć baaardzo bokserowato gada i niejeden wolnyssak mógłby pozazdrościć