Obecnyvibowit pisze: Do Godlika.
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Paweł_BB GRATULUJĘ
Tylko tablicę rejestracyjną Ci ktoś zamalował, choć z 2 strony policja nie będzie mogła Cię znaleźć
Tylko tablicę rejestracyjną Ci ktoś zamalował, choć z 2 strony policja nie będzie mogła Cię znaleźć
Paweł_BB gratki!
Naprawdę czarna strona mocy, tfu! ciemna.
Naprawdę czarna strona mocy, tfu! ciemna.
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ale ty pomyśl jakie straszności musiałby być w dalszej części rejestracji, skoro BB to je!WiS pisze:Pieeeękna maszyna![]()
- tylko ta rejestracja... ja bym sięwolał do sąsiedniego powiatu przemeldować
Dzięki bardzo wszystkim i do zobaczenia na jakimś spocie (pewnie najprędzej na sprince 4Turbo końcem lipca) 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Oj Przemeq, przegiąłeś brachu. Nieładnie. Naprawdę.
Grzegorz
Grzegorz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
tak to wlasnie sobie nakrecaja sami wojne, a pozniej nazywaja nas terrorystami, ze czlowiek boi sie z hotelu wyjsc podczas Plejad, ale to dluzsza historiaGrzesiek_67 pisze: Oj Przemeq, przegiąłeś brachu. Nieładnie. Naprawdę.![]()
Opowiesz kiedyś? ;)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Remek, poprostu się przyznaj, że to Ty popsułeś cukiernie, urwałeś koło w imprezie i wywróciłeś foresteraremek pisze:ak to wlasnie sobie nakrecaja sami wojne, a pozniej nazywaja nas terrorystami, ze czlowiek boi sie z hotelu wyjsc podczas Plejad, ale to dluzsza historia
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
zagatka pisze: Remek, poprostu się przyznaj, że to Ty popsułeś cukiernie, urwałeś koło w imprezie i wywróciłeś forestera
Cały Remek
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
i spluczke jeszcze odpadlem od sciany
Hihi, pogoniłem troszkę Cliówką Subaraki dziś na spocie na lotnisku
Kurde, naprawdę lubię to auto 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Na jakim lotnisku? co to był za spocik?WRC fan pisze:Hihi, pogoniłem troszkę Cliówką Subaraki dziś na spocie na lotnisku
Ja francuzów nie lubię, ale WRC fanówkeCliówke mogę polubić ze względu że lubię WRC fanaremek pisze: bo Cliowka to bardzo fajne auto.![]()
Teraz to każdy spocik byś zaliczałPaweł_BB pisze: Na jakim lotnisku? co to był za spocik?
Wpadaj 15 czerwca na tor do Poznania
radekk, zawsze lubiłem spociki ale w końcu zacząłem się wkurzać, że każdy ma auto do upalania a ja nie mam
Najbliźsze imprezy muszę niestety opuścić bo mam bardzo napięty harmonogram, zjawię się pewnie dopiero 27. lipca na II edycji RallySprintu 4Turbo lub może wcześniej na jakimś spontanicznym spocie na torze w Tychach.
Najbliźsze imprezy muszę niestety opuścić bo mam bardzo napięty harmonogram, zjawię się pewnie dopiero 27. lipca na II edycji RallySprintu 4Turbo lub może wcześniej na jakimś spontanicznym spocie na torze w Tychach.
Tylko te Tychy, świat Ci się na nich kończyPaweł_BB pisze: na torze w Tychach
Syn wrócił z Holandii. Jest zachwycony; trawy nie przywiózl... 
Dolce far niente 
Przecież to się kupy nie trzyma.FUX pisze:Syn wrócił z Holandii. Jest zachwycony; trawy nie przywiózl...
czarne jest piękne...