ja pogadam wcześniej z misiakiem który będzie powozićFUX pisze:Radiowóz (co to za poj... nazwa...) zawsze można staranować lub wyprzedzić...

a żebyście mnie już nie zlinczowali to macie obiecane fotki

ja pogadam wcześniej z misiakiem który będzie powozićFUX pisze:Radiowóz (co to za poj... nazwa...) zawsze można staranować lub wyprzedzić...
wiedziałem że zobaczą wiedziałem...eMTi pisze:ojoj... a co się z tym t stało, że jest inną czcionką?
no właśnie sam się tak zastanawiałem i tu i tu mi średnio pasowało... przy tym umiejscowieniu mogę przynajmniej szybkę uchylić coby wydech i piszczące fanki było lepiej słychać podczas przejazduryjeks pisze:Chyba! lepiej by wyglądało w dolnej części szyby niż na środku ale pewien nie jestem
No wiesz czy możesz jechać to raczej nie decydują oni tylko ja i pas_ti. (choć zawsze jak ktoś się powoływał na kogoś z forum brane było to pod uwagę ze pozytywnym skutkiem raczej )Murazor pisze: Ok, Zapytajcie Remka i Barbie czy mogę jechać :)
Ja cię nie znam , zapisałeś się dziś ,fajnie. Jak przeczytasz wątek będziesz wiedział dlaczego jesteśmy restrykcyjni co do ludzi których bierzemy.Murazor pisze: Chodzi tylko o to, że ktoś tam mnie jednak zna
wpisać może się każdy ,weryfikuję tę kandydaturę ja i pas_ti .Sory ale po nicku zna cię tu tylko cyqan dla reszty jesteś "no name" niestety.Murazor pisze: Zaproszenie o wpisanie się na listę też otrzymałem od osoby już na niej obecnej.
Murazor nie chodzi o to ,ze ktoś Cie tu nie chce. Zasady są takie same dla wszystkich, tzn. że w przejeździe biorą udział osoby których możemy być pewni, bo np. się znamy, lub takie za które ktoś z uczestników przejazdu potwierdzi ze osoba jest pewna i nie "wywinie" czegoś niespodziewanego. Wiec bez urazy, ale zarejestrowałeś się dopiero dziś, i dlatego dostałeś taką odpowiedź. Jeśli faktycznie Remek lub barbie potwierdzą twoje słowa to wpiszę Cie na listę. Mam nadzieje ,że rozumiesz nasze stanowisko.Murazor pisze:Oczywiście nie zamierzam się wciskać na siłę gdzie mnie nie chcą. Chodzi tylko o to, że ktoś tam mnie jednak zna. Zaproszenie o wpisanie się na listę też otrzymałem od osoby już na niej obecnej.
pzdr
Murazor pisze: Jeszcze bym pod prąd śmignął prolog i wtedy wstyd dla całego foruma.
My sie znamy?Murazor pisze:Ok, Zapytajcie Remka i Barbie czy mogę jechać :)
pzdr
PW :)barbie pisze:My sie znamy?Murazor pisze:Ok, Zapytajcie Remka i Barbie czy mogę jechać :)
pzdr