Chlejady 2012 NaCzos Lake City
Re: Chlejady 2012 NaCzos Lake City
Ogłaszam update pierwszego postu oraz oficjalne otwarcie zapisów: http://forum-subaru.pl/chlejady2012/

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte, nie, ale Chlor nie umie wypełnić formularza i w ten sposób wpisał Kasię. No to skoro tak chciał, to tak ma 

a impra z pt na sob, czy z sob na niedz?
pytam bo mam kawałek do domu, a jak zostanę do niedz, to po południu dopiero będzie "można" jechać, to w pon w robocie będą zwłoki
a serio serio... jak dacie mnie do pokoju z kimś kto chrapie - to uprzedzam, że zabiję artystę

a jakiś opis imprezy ?
pytam bo mam kawałek do domu, a jak zostanę do niedz, to po południu dopiero będzie "można" jechać, to w pon w robocie będą zwłoki

a serio serio... jak dacie mnie do pokoju z kimś kto chrapie - to uprzedzam, że zabiję artystę

a jakiś opis imprezy ?
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Chloru, Kruszyn, Lucek, Alan*3, Panie...tak z pamięci ale chyba stykaOBK H6 pisze: a jakiś opis imprezy ?

Brak podpisu.
więcej info nie potrzeba - o reszcie mam nadzieję się przekonać 
wpisałem się na listę, teraz tylko kasę trza puścić
Grześ - chrapiesz?

wpisałem się na listę, teraz tylko kasę trza puścić
Grześ - chrapiesz?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
OBK H6 pisze: Grześ - chrapiesz?![]()

OBK H6 pisze: a jakiś opis imprezy ?
Coś tam pewnie się wymyśli ....

Funky jedzie to na pewno będzie jakiś sport z prwnikiem w tle

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
OBK H6 pisze: Grześ - chrapiesz?![]()
Maciek, jak roku temu spałem w pokoju z Artim i Kijkiem to Artek o moim sposobie oddychanie przez sen powiedział tak :
Jezu, nie sądziłem, że człowiek potrafi aż tak przeraźliwie chrapać.
I dlatego, delikatnie przemilczałem możliwość współdzielenia pokoju z kimkolwiek

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
się nie śmiej... Kruszyn chrapiesz?
powiadasz że prawnik będzie się bawił? czy oceniał zgodność zabaw z obowiązującymi przepisami?
EDYTA: Grześ - to szukam domku jak najdalej od Ciebie

powiadasz że prawnik będzie się bawił? czy oceniał zgodność zabaw z obowiązującymi przepisami?

EDYTA: Grześ - to szukam domku jak najdalej od Ciebie

szukaj domku daleko od mojegoOBK H6 pisze: się nie śmiej... Kruszyn chrapiesz?![]()

Widziałem pokój jak Grześ był z Luckiem ,myślę OBK H6 że musisz to przeżyć żebyś miał co wnuczką opowiadać. W końcu na II światową sie nie załapałeś więc to dobry temat zastępczy

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, o 20:34 przez Kruszyn, łącznie zmieniany 1 raz.
OBK H6, jak chlejady będą miały zwyczajowy przebieg to o chrapaniu nie będziesz miał pojęcia

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze: podobno Kasia chlora nie chrapie....
Tak mówią. Na mieście

Brak podpisu.
Martw się żebyś trafił do jakiegokolwiek napotkanego pokoju .....burat pisze: OBK H6, jak chlejady będą miały zwyczajowy przebieg to o chrapaniu nie będziesz miał pojęcia![]()
![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze: na pewno będzie jakiś sport z prwnikiem w tle
Otwieranie celi na czas

Nocnego dusiciela się mówijarmaj pisze: Pytaj Citana![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Sam mogę zeznać, Kruszyn nie chrapie, Kruszyn warczy lepiej niż Supersport...jarmaj pisze:Pytaj CitanaOBK H6 pisze:się nie śmiej... Kruszyn chrapiesz?

Konto usunięte, już nie , wtedy to ja z zapaleniem oskrzeli byłem ,więc Supersport to pikuśKonto usunięte pisze: Sam mogę zeznać, Kruszyn nie chrapie, Kruszyn warczy lepiej niż Supersport...![]()

ciekawe zatem cymu zalecane jest zabranie CB?
i to ma mnie uchronić przed hałasem? no chyba że to pomocne w zabawach Funky'ego
chopoki, chyba wezme namiot

i to ma mnie uchronić przed hałasem? no chyba że to pomocne w zabawach Funky'ego

chopoki, chyba wezme namiot

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 522 razy
Grzesiek_67 pisze: Chloru, Kruszyn, Lucek, Alan*3, Panie...tak z pamięci ale chyba styka![]()
![]()
![]()
Przyganiał kocioł... czy to tak przez skromność?

A i dowcip okolicznościowy

- Tatusiu, zabiłem osiem ćmów.
- Ciem.
- Kapciem.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Zara, zara. Na lotnisku Kryszyn piłował, aż mnie i jakąś Pannę w "apartamencie" budził...
Zgroza... i tee promile...
Ale rrosiak i funky nie chrapią, znaczy nie budzą w Srebrnej Górze...
Zgroza... i tee promile...

Ale rrosiak i funky nie chrapią, znaczy nie budzą w Srebrnej Górze...

Dolce far niente 

Piłował a Ty zanieczyszczałeś powietrze a fasolki na kolacje nie byłoFUX pisze: Zara, zara. Na lotnisku Kryszyn piłował,

Co sie nie zapisujesz na chlejady

Juz nawet niech stracę ,przywiozę Ci jakieś dobre wino

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, o 22:12 przez Kruszyn, łącznie zmieniany 1 raz.
OBK H6, wszelkie zawsze aktualne info znajdziesz w pierwszym wpisie tego wątku: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 00#p292000
Co do chrapania postaram się odnotować, żeby OBK H6 zakwaterować bliżej wschodu. W sensie cywilizacji
Co do chrapania postaram się odnotować, żeby OBK H6 zakwaterować bliżej wschodu. W sensie cywilizacji

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Chloru pisze: Przyganiał kocioł... czy to tak przez skromność?![]()
Nic nie wiem, nic nie pamiętam, skromność to moja cech wyrodzona ... a ta Pani weszła w tym futrze i w nim wychodzi

Pozdrawiam
Grzegorz "The Manchester Utd."
Brak podpisu.