Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Nie wiem od czego to zależy, myślę że nie jest to przypadłość "polska" tylko kwestia danego człowieka. Dziś u mnie była młoda parka tak 25-30 lat ,zadufani, napompowani ,zero jakiekolwiek uśmiechu , na złość dałem im niezły rabat chociaż nie musiałem ,poprostu dobre serce
i nic pewnie pomyśleli że tak się należy. Za chwile wpadła druga parka trochę starsi ,pożartowaliśmy wyszli zadowoleni uśmiechnięci z 6 zamiast jednym a zapłacili fizycznie za trzy .Wszyscy zadowoleni w końcu piątek ,likent co tu się napinać.Dalej uważam ,że to zależy od kultury i tego co się z domu wyniosło no i pewnie od osobowości. Oczywiście mógłbym zwalić ,ze pierwsi byli niskiego wzrostu a drudzy nie ale czy to ma znaczenie
Takich opowieści to masa a juz przy kredytach to szok , najgorsi zawsze ci co trochę zarobili i myślą ,że świat się kręci dookoła nich a niestety tak nie jest.Chloru tego pogranicznika to byśmy zjedli zanim zawołałby kolegów przez radio.Mały przyjął postawę bojową 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
i to jest niestety święta prawdaKruszyn pisze: najgorsi zawsze ci co trochę zarobili i myślą ,że świat się kręci dookoła nich a niestety tak nie jest.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
wiesz to jest pewno wszędzie, chociaż z bardzo różną siłą. Takich, w biednej Polsce, czy Chinach jestem w stanie zrozumieć, potrzebują chwili żeby się oswoić. Nie rozumiem tych, którzy kompletnie bezinteresownie. Ludzie są mocno zmęczeni, ale kasa to przecież nie wszystko. Większość Polaków zarabia bardzo mało, średnia krajowa to marzenie. Ale skoro tak jest i nie mamy na to wpływu to po co tego drugiego od razu nie lubić.Kruszyn pisze: najgorsi zawsze ci co trochę zarobili i myślą ,że świat się kręci dookoła nich a niestety tak nie jest.
Może ja trochę driftuję, ale od 12 roku życia widzę jak ludzie potrafią żyć (obojętnie biedni czy bogaci, czy razem na barbacue). I za cholerę nie potrafię sobie wytłumaczyć tego co tutaj się dzieje.
W Bachus Marsh na przykład w niedzielę sobie idą pograć w cricketa. Sąsiedzi.
Ale o czym mówiszAlan, Alan, Alan! pisze: I za cholerę nie potrafię sobie wytłumaczyć tego co tutaj się dzieje.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
o wszystkim na razKruszyn pisze: Ale o czym mówisz O cudach przeżycia za minimum czy o zachowaniach chamskich Bo zgubiłem wątek
Możesz jakąś definicję wrzucićAlan, Alan, Alan! pisze: Dostałem dygresji warszawskiej. Okropna rzecz.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Kruszyn, tam śmiesznie od razu. Ja chłopak wiejski zwykle jak sobie żem gadał z kumplami to było normalnie i prosto. A od kiedy poznałem świat, to krótkie szybkie wyrażenie się graniczy z cudem. Takie tam, nie mówię, że źle. No ale tragicznie, bo mam kiepską pamięć i zwykle zapominam o czym to gadalim JUŻ po pierwszej pół godziny.
A warszawska dlatego, że do tej pory nie spotkałem większych mistrzów dygresji.
A warszawska dlatego, że do tej pory nie spotkałem większych mistrzów dygresji.
No to powiem tak...Alan, Alan, Alan! pisze: Takie tam, nie mówię, że źle. No ale tragicznie, bo mam kiepską pamięć i zwykle zapominam o czym to gadalim.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=JoCnllwd308
Pasuje jak ulał
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Kruszyn, LOL
to jak już jest tak fajnie, to jeszcze napisz, że możesz jeszcze jeździć. Bo się pustynia robi
to jak już jest tak fajnie, to jeszcze napisz, że możesz jeszcze jeździć. Bo się pustynia robi
Jadąc do mnie po drodze kupisz na stacjiAlan, Alan, Alan! pisze: Bo się pustynia robi![]()
A tak poważnie to wieczorem mozna by się jakieś gorzałki napić. Moze być u mnie tylko kiela 20
Może kostka wypuści małego z piwnicy 
w takim wątku o piciu gadacie 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
dobra to ja wsiadam w niebieską i raz dwa trzy i jestem u was 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
inquiz, forumowicze aktywni zawsze znajdą... gdzie z innymi można się napićinquiz pisze: w takim wątku o piciu gadacie![]()
O burat już wie gdzie likent spędzi
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2012, o 00:41 przez Kruszyn, łącznie zmieniany 1 raz.
burat, dawaj do mnie, ja dopiero zacząłem to jeszcze można chwilę pogadać przed spadkiem
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz,

To gdzie Ty pojechałeś ze juz przed lapkiem siedziszinquiz pisze: dawaj do mnie, ja dopiero zacząłem to jeszcze można chwilę pogadać przed spadkiem
jestem cały czas w Wwie, jade jutro rano, albo nie jade.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
No a Remek już odpadł , Sahara go pochłonęła 
jedzie już do ciebie

Eeee nie przejdzie przez granicę, złapie go celniczkaburat pisze: jedzie już do ciebie
no to może leci przez "zieloną" (okno w kiblu albo co
)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jestem tu kurna, namierzyłem w szafce jakieś coś co nazwy nie pomnę ale z naklejki wychodzi, że sieka 
Alan, Alan, Alan!, dawaj nazwę pośmiejemy sie , czym sie dobijasz 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
gamoniu ale to wygląda na coś od Ciebie. Czatuję aż Marta przyśnieKruszyn pisze: Alan, Alan, Alan!, dawaj nazwę pośmiejemy sie , czym sie dobijasz