40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Re: 40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
pawlaswrc, się okaże 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
buratku, błagam, nie zapomnij jutro odwiedzić Marka
chociaż pewnie w natłoku, oczywiście nie wysłał mi danych do przelewu.
Sorry za off-a

Sorry za off-a

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

jak u Artiego będzie biba, to może jednak mostki na jodłowniku? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Oczywiście, że idziemy na nasz kultowy Jodłownik!

jak będzie fajnie w piątek to pewno zakosami

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Piękna trasa prowadzi lasem do odcinka. Poważnie.

dobra no więc zamówienie dotarło i jest do odbioru.
Podzieliłem tak (jak ktoś chce inaczej to proszę o odzew)
WROCŁAW
-pawlaswrc
-j33mbo
-Dawide-GT
-Pavel
-TERZO
-marNY
-kris82
-krzysiek
-eMTi
-Mervin
-Lukasz323m
Naklejki ode mnie odbierze jutro J33mbo i w poniedziałek powinny być we Wrocku co do odbioru to musicie się jakoś dogadać
Świdnica
-pas_ti
-Maxi74
-Żemol
-Zdanek
-Fereno
Do odbioru u mnie
-cyqan
-kijek
-arti
i teraz nie wiem co robimy z następującymi
-sidor
-@lbert
-Hornet
-Piter35
Przed rajdem czy jakoś inaczej myślicie to chciał bym znaka na PW
WROCŁAW
-pawlaswrc
-j33mbo
-Dawide-GT
-Pavel
-TERZO
-marNY
-kris82
-krzysiek
-eMTi
-Mervin
-Lukasz323m
Naklejki ode mnie odbierze jutro J33mbo i w poniedziałek powinny być we Wrocku co do odbioru to musicie się jakoś dogadać
Świdnica
-pas_ti
-Maxi74
-Żemol
-Zdanek
-Fereno
Do odbioru u mnie
-cyqan
-kijek
-arti
-sidor
-@lbert
-Hornet
-Piter35

Ja się prawdopodobnie będę w poniedziałek widział z Maką, więc mogę naklejki wziąć i będą do odbioru u mnie w warsztacie. To jest centrum miasta, więc powinno być każdemu w miarę po drodze 

może ktoś z grupy jeleniogórskiej będzie w tygodniu w Wałbrzychu? ja tam teraz pracuję, więc możemy się zgrać
Burat... mnie też uwzględniaj we wszystkim (nawet w tym o czym nie wiem i wiedzieć nie chce ) 

JonesB, no przeca już ci dziś dzwoniłem z ustaleniami ,tylko musisz wiedzieć ,że subaryna ma mały bagażnik

Z tego co pamietam to kombi chyba jest, więc lans na pełny wypasie będzieburat pisze:JonesB, no przeca już ci dziś dzwoniłem z ustaleniami ,tylko musisz wiedzieć ,że subaryna ma mały bagażnik![]()
![]()

kris82, bierz moje! Wpadne jakos w tygodniu po zestaw!
Ja naklejki bede odbieral dopiero na miejscu w piatek w Swidnicy przed przejazdem, wiec jesli to nie problem, to moze niech zostana u kogos z miejscowych ;)burat pisze:dobra no więc zamówienie dotarło i jest do odbioru.
WROCŁAW
-pawlaswrc
-j33mbo
-Dawide-GT
-Pavel
-TERZO
-marNY
-kris82
-krzysiek
-eMTi
-Mervin
-Lukasz323m
Świdnica
-pas_ti
-Maxi74
-Żemol
-Zdanek
-Fereno
Do odbioru u mnie
-cyqan
-kijek
-arti
-sidor
-@lbert
-Hornet
-Piter35
Think, Feel, Drive
Zawsze w tej kolejości.
NIgdy odwrotnie ;)
Zawsze w tej kolejości.
NIgdy odwrotnie ;)
- lukasz323m
- 2 gwiazdki
- Auto: MY02 BugEye STI, MY97 Outback
Czy ustalamy jakies wspolne spotkanie we Wro w zwiazku z odbiorem naklejek 

...jadąc wyłączam radio i otwieram okno... 

myślę, że kris82 ma rację. Niech Maka weźmie naklejki dla wrocławia i mu zawiezie. Dla tych, którzy nie wiedzą, to jest niedaleko Arkad Wrocławskich. A wylot z wro możemy zrobić wspólny.
burat, czy macie już ustalone miejsce i godzinę spotkania na miejscu, żebyśmy wiedzieli, jak dograć wyjazd z wro?
A co do Mervina, to raczej on odbierze od Ciebie naklejki, przecież jest z Waszych okolic, a nie z wro
Zapytam go jeszcze.
burat, czy macie już ustalone miejsce i godzinę spotkania na miejscu, żebyśmy wiedzieli, jak dograć wyjazd z wro?
A co do Mervina, to raczej on odbierze od Ciebie naklejki, przecież jest z Waszych okolic, a nie z wro

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
maka zasadniczo w miasto się nie wbija, nie będzie ktoś przejeżdżał koło Magnolii między 7 a 15 jutro?
eMTi, naklejki Mervina poleciały już do Wrocka bo nie wiedziałem
jak co to okleimy jego i jeszcze chyba dwóch forumowiczów przed przejazdem.
Rozmawiałem wczoraj z Sidorem ,a dziś z Kijkiem ,że grupa Bielawska wystartuje koło 15-tej z Bielawy ale jeszcze w sumie nie rozmawiałem z chłopakami ze Świdnicy gdzie się ustawimy (wstępnie na wlocie z Wrocka) ale na pewno pas_ti ogarnie i wrzuci jakąś mapkę z dojazdem. Myślę ,że 16-ta to taki dość ostateczny termin żeby spokojnie się ustawić ,jak widać też okleić i dojechać bez nerwówki.
Co wy na to

Rozmawiałem wczoraj z Sidorem ,a dziś z Kijkiem ,że grupa Bielawska wystartuje koło 15-tej z Bielawy ale jeszcze w sumie nie rozmawiałem z chłopakami ze Świdnicy gdzie się ustawimy (wstępnie na wlocie z Wrocka) ale na pewno pas_ti ogarnie i wrzuci jakąś mapkę z dojazdem. Myślę ,że 16-ta to taki dość ostateczny termin żeby spokojnie się ustawić ,jak widać też okleić i dojechać bez nerwówki.
Co wy na to

j33mbo, albo ja albo pawlaswrc musimy jutro odebrać od Maki uszczelki do jego fury, więc można by to połączyć. Wszystko wskazuje na to, że ja jutro w okolice Magnolii po to wszystko bym podjechał, potrzebowałbym tylko żebyś mi wysłał np na PW albo sms'em numer do szanownej małżonki :) i adres gdzie podjechać i ja już się z nią skontaktuję.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Żeby doprecyzować - jak kris82 nie odbierze jutro, to ja odbiorę we wtorek. Najwyżej będę Cię j33mbo molestował o tel. żonkikris82 pisze:j33mbo, albo ja albo pawlaswrc musimy jutro odebrać od Maki uszczelki do jego fury, więc można by to połączyć. Wszystko wskazuje na to, że ja jutro w okolice Magnolii po to wszystko bym podjechał, potrzebowałbym tylko żebyś mi wysłał np na PW albo sms'em numer do szanownej małżonki :) i adres gdzie podjechać i ja już się z nią skontaktuję.

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
burat dzięki - naklejki już są u mnie.
Jak to naklejać? Na sucho, czy mokro, bo kijek coś wspomniał, że na mokro......?
Jak to naklejać? Na sucho, czy mokro, bo kijek coś wspomniał, że na mokro......?
cyqan, większość naklejek powinno się kleić na mokro - dzięki temu, na dobrze zmocznej powierchni, możesz wykonywać korektę położenia, usuwać bąble powietrza itp, a potem wilgoć spod naklejek sobie spokojnie odparowywuje, a klej zaczyna mocniej trzymać i masz profi wykonanie 

no właśnie Żemol mówił ,że na mokro zresztą jak patrzę za okno to inaczej się nie da

spokojnie, opady mają się dzisiaj skończyć.. we wro już od godziny nie pada i ma nie padać aż do weekendu
Mam już naklejki dla całej grupy wrocławskiej - Maka, j33mbo dzięki
Zapraszam po odbiór najlepiej do mnie do warsztatu - Stop Car, ul. Owsiana 20, we Wrocławiu oczywiście
Gdyby ktoś chciał odbierać to proszę wcześniej o info na numer 602 702 083, bo często gdzieś wyjeżdżam, a szkody żebyśmy się rozminęli. Widzę, że w paczce jest też sporo mniejszych naklejek m.in. ze świniakami, więc mam nadzieję, że każdy pamięta co zamawiał 

Zapraszam po odbiór najlepiej do mnie do warsztatu - Stop Car, ul. Owsiana 20, we Wrocławiu oczywiście