PODZIĘKOWANIA
Re: PODZIĘKOWANIA
Mówiłem ,że będą dobre. 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Wielkie dzięki dla eMTiego i Artiego za ogarnięcie przesyłki
jak bym wiedział to drugą też bym tak zrobił bo hiper mega szybka przesyłka z Wrocka do Bielawy zamawiana i zapłacona z rana w poniedziałek jeszcze nie dotarła
wyprzedziła ją zwykła z Lublina kupiona w środę

jak bym wiedział to drugą też bym tak zrobił bo hiper mega szybka przesyłka z Wrocka do Bielawy zamawiana i zapłacona z rana w poniedziałek jeszcze nie dotarła

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Bergenowi, z nieukrywanym wzruszeniem, dzięki za fantastyczny prezent. Będzie na honorowym miejscu w biblioteczce 

znaczy się skonstruował jednak atomówke którą podłożysz pod cały ten burdel na Wiejskiej

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

A ja bardzo dziękuję Galowi za Handymana co mi sprezentował 

Wzrusz totalny. Nawet łezkę z tego wzruszu uroniłam, naprawdę.Alan, Alan, Alan! pisze:Bergenowi, z nieukrywanym wzruszeniem, dzięki za fantastyczny prezent. Będzie na honorowym miejscu w biblioteczce

Bardzo dziękujemy

no to się zrobiło ciekawe pochwalta się co tam wam atomiak za prezenta przekazał bo ciekawość zżera ,a napięcie budujecie jak u Hitchcock`a 

Cała przyjemność po mojej stronie, dobrze gryźcie i dużo popijajcie
Misiowi Artisiowi i jego Wesołej Gromadce bardzo dziękuję za królewskie ugoszczenie. Jeszcze mi się odbija wódką z kapustą
Citanowi bardzo dziękuję za pomoc w szukaniu pracy. Pani dzwoniła, sprawa w toku.

Misiowi Artisiowi i jego Wesołej Gromadce bardzo dziękuję za królewskie ugoszczenie. Jeszcze mi się odbija wódką z kapustą

Citanowi bardzo dziękuję za pomoc w szukaniu pracy. Pani dzwoniła, sprawa w toku.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Esilonowi dzieki serdeczne za osłuchanie Barbarzyńcy czułym uchem
Na szczęście osłuch (i obmac) nie wykazał nic, co by mnie jakoś szaleńczo zaskoczyło... no, chyba, że Esi nie chcial wszystkiego mówić przy Mag
Jeśli tak, to uprzejmie poproszę tajny raport do rąk własnych 
Tak czy siak, przewiezienie M. po mieście 180 i zygzakowanie po mokrej jezdni przy 140 bezcenne - teraz nareszcie kobita wierzy, że ja to spokojny drajwer jestem
(info dla służb - to wszystko to oczywiście w symulatorze).
PS. Żałuj wycieczki gastronomicznej... jeszcze się leczę z przeżarcia

Na szczęście osłuch (i obmac) nie wykazał nic, co by mnie jakoś szaleńczo zaskoczyło... no, chyba, że Esi nie chcial wszystkiego mówić przy Mag

Tak czy siak, przewiezienie M. po mieście 180 i zygzakowanie po mokrej jezdni przy 140 bezcenne - teraz nareszcie kobita wierzy, że ja to spokojny drajwer jestem

PS. Żałuj wycieczki gastronomicznej... jeszcze się leczę z przeżarcia

WiS, gdzie byleś i co jadłeśWiS pisze: PS. Żałuj wycieczki gastronomicznej... jeszcze się leczę z przeżarcia![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
Najpierw miala być stara knajpa "Pod Gąską" w Rakowie - ale M. weszła, nie spodobalo się jej - i śmy wyszli... po czym pojechalismy na azymut w wiadome miejsce w Chmielniku, a że to kawałek, więc głód narastał... no to na miejscu tradycyjnie, rosołek z farfelkami, a potem czulent, mejgiel, kugiel i pipki. I sałatka po żydowsku.
I zawias w aucie siadł.

PS. Co jadłem, to od razu pada pytanie - ale co stuka w yetim, to wszystkich wali... ot, forum motoryzacyjne
I zawias w aucie siadł.

PS. Co jadłem, to od razu pada pytanie - ale co stuka w yetim, to wszystkich wali... ot, forum motoryzacyjne

żałujęWiS pisze: Żałuj wycieczki gastronomicznej... jeszcze się leczę z przeżarcia

licznikowe 140 na autostradzie to jazda zgodna z przepisami;
zygzaki ?
spokojne i łagodne długie łuki pozwalające na ocenę stanu łozysk

dzieki za mozliwośc przypomnienia sobie jakim fajnym* wozikiem jest Forek 2.0xt

*po remapie będzie bardzo fajny

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WiS pisze: ale co stuka w yetim, to wszystkich wali... ot, forum motoryzacyjne
Przecież napisałeś, że osłuch nic nie wykazał, co by Ciebie zaskoczyło - czyli klasyka: roleta, stabilizator, uszczelki.
A o żarciu nic nie napisałeś

- leinad
- 3 gwiazdki
- Auto: impreza wrx,legacy diesel
Podziękowania dla niuńka, za banana na gębie za każdym razem jak przekręcam kluczyk 

- WiS
- 6 gwiazdek
A można tę funkcję masażu założyć też na prawym fotelu, i w wersji damskiej...?leinad pisze: dla niuńka, za banana na gębie za każdym razem jak przekręcam kluczyk

Carfitowi serdeczne podziękowania za akcję 1-szo majową z usuwaniem zapachu paliwa
Edwin, mega szacun ode mnie, za podejście do sprawy, rzetelność i profesjonalizm
....no i nowe wszystkie przewody
mówiąc krótko :szczerze polecam warsztat w Nowym Sączu
edit: podziekowania także dla Kameleona za jazdę testująca teina w ... STI Kombi
,
przepiekny ten czerwony

Edwin, mega szacun ode mnie, za podejście do sprawy, rzetelność i profesjonalizm
....no i nowe wszystkie przewody

mówiąc krótko :szczerze polecam warsztat w Nowym Sączu

edit: podziekowania także dla Kameleona za jazdę testująca teina w ... STI Kombi

przepiekny ten czerwony
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
esilon pisze: mówiąc krótko :szczerze polecam warsztat w Nowym Sączu![]()
A widzisz, mówiłem, że będzie Pan zadowolony

Pozdrawiam
Grzegorz
esilon pisze: edit: podziekowania także dla Kameleona za jazdę testująca teina w ... STI Kombi![]()
,
przepiekny ten czerwony
A coś więcej ?

No nie wiem, jak Ci podobało, jak ten Tein, czy też będziesz montował ? Wiesz, tak dla podtrzymania dyskusji

Brak podpisu.
z pozycji pasażera nie jest fajny * ale kierownik jest zadowolony, ciekawostka że ma za soba 100kkm, teraz regeneracja i ponoc lepiej działa po zabieguGrzesiek_67 pisze: No nie wiem, jak Ci podobało, jak ten Tein, czy też będziesz montował ? Wiesz, tak dla podtrzymania dyskusji
kombi sa super, mam juz długa liste rzeczy do wymiany lub dokupienia

tak dla podtrzymania dysusji

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
esilon pisze: teraz regeneracja i ponoc lepiej działa po zabiegu
To jest znana procedura eksploatacyjna Teina. Kupujesz i ... od razu oddajesz do Techno Kraków do regeneracji

Po tym zabiegu jest naprawdę OK

Tu się o tym byłem wypisałem http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 3&start=75
A nie jest fajny z pozycji pasażera, bo :
a) za twardy ?
b) za miękki ?
c) nie robi laski i zasmażki ?

Pozdrowiska
Grzegorz
Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
w ramach podtrzymania
: bardzo trudno jest ocenic wszelkie zmiany w krótkiej jeździe, dopiero użytkowanie codzienne pozwala uznać co dla nas najlepsze, ja pozostaję przy ultra SR i jedyne co ewentulanie może zmienie to wahacze na takie z STI bo sie poszerzy rozstaw kół ( ładnie się wszystko mieści mimo węższej budy) ,no i rozpórki , szczególnie na tył
ale najfajniejsze były fotele, jest odczuwalna na plus róznica w takich z STI

ale najfajniejsze były fotele, jest odczuwalna na plus róznica w takich z STI

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
esilon pisze: ja pozostaję przy ultra SR
Ultra SR są bardzo w porządku. Gruba sztyca, fajna charakterystyka. Ja bym tylko dołożył do nich różiowe STiajowe sprężyny i byłbym więcej niż zadowolonym. Polecam do Twojego wReksia (zwanego infantylnie Chomikiem

1) te z STi ,
2) te z Powerflexa ,
3) te z Whiteline.
Wersja budżetowa (ale za to patriotyczna)- te ze Strongflexa (ale żółte a nie czerwone dla Bab i Pedałów

A potem, swap, turbo ala kubeł, wydech ala wiadro, 6MT, Spec-C, i "dymamy" nawet wiatr

Pozdrawiam
Grzegorz
Oczywiście, ta rozmowa ma wyłącznie sens wtedy, kiedy będziemy ją rozumieli, jako kolejny przyczynek do ... podtrzymania dyskusji

Brak podpisu.