Powitanie
Re: Powitanie
witojcie nowości nasze na kreskowni - i pamiętajcie, że offtopy są tu tak samo dobre jak wszystko inne co na temat 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Hurtowe WITAJCIE
Widzę że na kropce coraz mniej sie dzieje . Tak się spodziewałem że kropka zacznie się zwijać w krótkim czasie . Parę głupich i policyjnych zachowań moderatorów a do tego dobrze działająca szukajka rozrzedziła towarzystwo .

Widzę że na kropce coraz mniej sie dzieje . Tak się spodziewałem że kropka zacznie się zwijać w krótkim czasie . Parę głupich i policyjnych zachowań moderatorów a do tego dobrze działająca szukajka rozrzedziła towarzystwo .

Bardzo serdecznie chciałbym przywitać wszystkich Forumowiczów. Dzięki Wam i ja od (ponad) roku ciężko i nieuleczalnie zachorowałem na gwiaździstą gorączkę... i jest mi z tym dobrze. Dziękuję i jeszcze raz pozdrawiam.
Mark
Mark
Witam...Wszystkich....
Ja chyba zachoruje jak Wy
, czytam z zainteresowaniem wątki i juz chyba zdecydowałem na wybieranego przez Was japończyka, chociaż do tej pory uznawałem wyższość niemieckich
samochodów.
Gerdii
PS.
NIe ukrywam, że liczę na Waszą pomoc przy znalezieniu Legacy kombii 2006 - 2007
Ja chyba zachoruje jak Wy

samochodów.

Gerdii
PS.
NIe ukrywam, że liczę na Waszą pomoc przy znalezieniu Legacy kombii 2006 - 2007
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Witaj.
Czy aby na pewno nas nie obrażasz
,tutaj są wszyscy zdrowi-no, poza pewnymi wyjątkami-ale w większości przypadków rokowania lekarzy są optymistyczne.,
Życzę owocnego poszukiwania wybranego(wymarzonego)modelu.
Pzdr.
gerdii pisze: Ja chyba zachoruje jak Wy
Czy aby na pewno nas nie obrażasz

I uważaj bo Ci już tak zostaniegerdii pisze: i juz chyba zdecydowałem na wybieranego przez Was japończyka,
I to jest jeden z największych błędów twego życia.gerdii pisze: chociaż do tej pory uznawałem wyższość niemieckich
samochodów.![]()
Życzę owocnego poszukiwania wybranego(wymarzonego)modelu.
Pzdr.
Witam wszystkich forumowiczów ! Od 4 miesięcy jestem posiadaczem niebieskiego GTka z 1999r. Pozdr
-
GRUBCZENKO
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam wszystkich forumowiczów!! od 2 tygodni jestem posiadaczem wspaniałego forestera S
dziś zostałem członkiem forum i chce wszystkich pozdrowić !!

witajcie wszyscy i życzymy radości i dużej postów ilości 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Witam Forumowiczów,
Od paru chwil jeżdżę dowodem na istnienie obcych cywilizacji, czyli SVX'em. Pozdrawiam Wszystkich i Życzę Wszystkiego Najlepszego na Święta
Od paru chwil jeżdżę dowodem na istnienie obcych cywilizacji, czyli SVX'em. Pozdrawiam Wszystkich i Życzę Wszystkiego Najlepszego na Święta
Witam wszystkich,
Wpadłem na forum by poczytać trochę o Subaru bo od dawna mnie fascynują.
Będę miał też kilka gratów na sprzedaż do imprezy ( zawieszenie, układ wydechowy ) ale to w innym dziale.
Pozdrawiam.
Wpadłem na forum by poczytać trochę o Subaru bo od dawna mnie fascynują.
Będę miał też kilka gratów na sprzedaż do imprezy ( zawieszenie, układ wydechowy ) ale to w innym dziale.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich !!
Wlasnie zamierzam Stac sie Szczesliwym posiadaczem Imprezki, w celu doszkolenia i poznania tajnikow owej perelki zapisalem sie na Forum
Pozdrawiam Wszystkich SubaroManiaków
IF IN DOUBT JUST FLAT OUT !!!
Wlasnie zamierzam Stac sie Szczesliwym posiadaczem Imprezki, w celu doszkolenia i poznania tajnikow owej perelki zapisalem sie na Forum
Pozdrawiam Wszystkich SubaroManiaków
IF IN DOUBT JUST FLAT OUT !!!
If in Doubt just flat out ....
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dawaj, zakładaj temu UFO wątek w "naszych subaru"Łojec pisze: jeżdżę dowodem na istnienie obcych cywilizacji, czyli SVX'em

Witam wszystkich nowych serdecznie, bawcie się dobrze i uważajcie... to specyficzne miejsce, trochę inne niż wiekszość for(ów) motoryzacyjnych

Witam wszystkich z Beskidów.
Przymierzam się narazie do zmiany samochodu i będe polował na gazowanego Outbacka 2004/2005/2006. 2,5 EU
Przymierzam się narazie do zmiany samochodu i będe polował na gazowanego Outbacka 2004/2005/2006. 2,5 EU
Ponieważ nie było mnie tu chwilę, chyba nawet dłuższą
, bo się nawet co niektórzy stęsknili
........ to witam Was wszystkie Kochane Forumowe Mordy
Przy okazji serdecznie witam wszystkich Nowych, bawcie się dobrze

Przy okazji serdecznie witam wszystkich Nowych, bawcie się dobrze

Czarownica prawdę Ci powie :D
zofija, no i żeby mi to było przedostatni raz

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
zofija,
Chciałoby się polecieć cycatą, czyli :
" A oto moja żona Zofija"
- ale już nie można. Bezu-bezu-bezu
Witaj zatem Zocho droga
Pozdrawiam
Grzegorz
Chciałoby się polecieć cycatą, czyli :
" A oto moja żona Zofija"
- ale już nie można. Bezu-bezu-bezu

Witaj zatem Zocho droga

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Witam wszystkich, jestem tutaj nowy i mam nadzieje że trochę się tu nauczę o subarkach ;)
bosch, i wszyscy nowi siemanko

Witam wszystkich, niestety jeszcze nie posiadam żadnej subarynki, jednak od 5 miesięcy szukam mojej wymarzonej imprezy, mam nadzieję że już niedługo ją znajdę i będę pełnoprawnym forumowiczem :)
B4ME, witaj ,nie mając Subarynki możesz również być pełnoprawnym użyszkodnikiem

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Im dłużej, tym bardziej celebrycką pozycję możesz zająćburat pisze: nie mając Subarynki możesz również być pełnoprawnym użyszkodnikiem

A jesli jeszcze w międzyczasie pochwalisz się Skodą lub Kią - albo jakimiś innymi sportowymi markami...

-
grzesiek-lowicz
- 0 gwiazdek
- Auto: Outback MY01
WiS pisze:Im dłużej, tym bardziej celebrycką pozycję możesz zająćburat pisze: nie mając Subarynki możesz również być pełnoprawnym użyszkodnikiem![]()
A jesli jeszcze w międzyczasie pochwalisz się Skodą lub Kią - albo jakimiś innymi sportowymi markami...
Tak źle nie jest, obecnie mam leon fr ~190PS/400nm ;)