Azrael pisze: To w ogóle jest jakaś Warszawa po drugiej stronie w Azji?
Właśnie tam jest Warszawa, a nie jakaś kolonia dla imigrantów...
Azrael pisze: To w ogóle jest jakaś Warszawa po drugiej stronie w Azji?
I dlatego w profilu masz "Czeczenię".Konto usunięte pisze:Właśnie tam jest Warszawa, a nie jakaś kolonia dla imigrantów...
Ja tam na podziale na cywilizację i Syberię w W-wie się nie znam, ale coś mi tu ze stronami nie pasuje....vibowit pisze:Od czasu gdy, dzięki uruchomieniu nowej przeprawy, dołączyli do nas również kierowcy z lewobrzeżnej strony Warszawy
vibowit pisze: I dlatego w profilu masz "Czeczenię".
Przyśpieszyłem budowę metra.jarmaj pisze:Czyli rozumiem parkujesz po wschodniej stronie Wisły i nieokrzesani kierowcy z zachodniej strony (lewobrzeżnej) robią bydło?
jarmaj pisze: dobre kebaby na Placu Wilsona.
Azrael pisze: Ale też po europejskiej stronie :)
Azrael pisze:jarmaj pisze: dobre kebaby na Placu Wilsona.
Są jeszcze lepsze ;) Ale też po europejskiej stronie :)
Nie dokładnie na Wilsona, bo Słowackiego 12. Bar Asad. Faktycznie - niezłe.gruby pisze:A gdzie sa dobre na Wilsona?
Na Wilsona jest Amrit - prawdopodobnie najlepsze kebaby w mieściegruby pisze:Azrael pisze:jarmaj pisze: dobre kebaby na Placu Wilsona.
Są jeszcze lepsze ;) Ale też po europejskiej stronie :)
A gdzie sa dobre na Wilsona?
g.
jarmaj pisze: prawdopodobnie najlepsze kebaby w mieście
bo przedstawiciel handlowy, albo auto w leasinguesilon pisze:czeczen czy europejczyk, wszystko jedno , jak na trasie ktos MUSI na trzeciego i spycha resztę na pobocza to na bank ma warszawskie tablice
a mi zawsze wpajano że to od Konina jest AzjaKonto usunięte pisze:vibowit pisze: Niektórzy mawiają (prawda Kruszyn), że lewobrzeżna strona Warszawy jest równie dobra jak ta prawobrzeżna.
Bzdura, lewa strona jest gorsza![]()
z nartami na dachu ?OBK H6 pisze: bo przedstawiciel handlowy, albo auto w leasingu
Kebabowy spot forumowy ;) ?Azrael pisze:jarmaj pisze: prawdopodobnie najlepsze kebaby w mieście
Chętnie wezmę udział w jury oceniającym :D
Scyzoryk Ty już nie mędrkujesilon pisze: z nartami na dachu ?
Dziś 21Chloru pisze: Kebabowy spot forumowy ;) ?
Można rozważyć tę propozycję ;)Kruszyn pisze:Dziś 21Chloru pisze: Kebabowy spot forumowy ;) ?![]()
Kruszyn pisze: Najedzie się hołoty ,auta z blachami dostaną i wszystko na biednych warszawiaków![]()
Niechcący wyszło Ci coś mądrego w końcuFUX pisze: większość powinna o specjalne renty wystąpić...![]()