40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: 40 Rajd Świdnicki 2012- "ELMOT"- przejazd pokazowy
Ja odpadam ze spotkania z Kajtkiem, a niewiele brakuje, żeby odpaść całkowicie z wyjazdu. Staję na rzęsach i jest szansa, ale po ostatnich wydarzeniach nic nie jest pewne, więc trzymajcie kciuki!!!!

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

eMTi, te 2 opcje +/- wypadają czasowo podobnie i zależy jak się "ułoży".
Teoretycznie przez LG jest trochę szybciej, ale czasem sporo autobusów wyjedzie (ok.14.30-15.00 w tygodniu, nie wiem jak w sobotę) i robi się korek,
a drugi minus to jakiś dzwon na A4 i nie ma jak zawrócić, ominąć.
Jest też opcja numer 3: A4 w stronę Legnicy, w Kostomłotach w kierunku Strzegomia, w połowie drogi na Żarów i nową obwodnicę Żarowa i Jaworzyna,
na rondzie w lewo i jesteście w centrum Świdnicy.
Czas również podobny ale kilometrów trochę więcej.
Teoretycznie przez LG jest trochę szybciej, ale czasem sporo autobusów wyjedzie (ok.14.30-15.00 w tygodniu, nie wiem jak w sobotę) i robi się korek,
a drugi minus to jakiś dzwon na A4 i nie ma jak zawrócić, ominąć.
Jest też opcja numer 3: A4 w stronę Legnicy, w Kostomłotach w kierunku Strzegomia, w połowie drogi na Żarów i nową obwodnicę Żarowa i Jaworzyna,
na rondzie w lewo i jesteście w centrum Świdnicy.
Czas również podobny ale kilometrów trochę więcej.
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Proszę:eMTi pisze: a w którym miejscu jest ten łącznik?
http://mapa.docelu.pl/turl,10bae3,Wyznaczona-Trasa.html
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2012, o 21:04 przez cyqan, łącznie zmieniany 1 raz.
pawlaswrc, nie lam sie! Kris ogarnia slyszalem wiec lipy nie bedzie choc byscie i noc mieli siedziec :P Trzymam kciuki za Blekitna. Ja chyba w piatek tez zawitam na maly manicure... Chyba, ze nie o furacza chodzi ;)
Kris82
PW
Kris82
pawlaswrc, będzie dobrze! Powoli, do przodu i sukces prawie pełen. Daj znać co z tłumikiem. A Błękitna na tych białych felach też kozacko wygląda
ale bardzo dziękuję za słowa uznania
Wierzę, że pawlaswrc też zadowolony jest i będzie
Pavel, tak jak Ci napisałem - wpadaj w piątek to powalczymy!
Mam od tego ludziPavel pisze: Kris ogarnia slyszalem wiec lipy nie bedzie choc byscie i noc mieli siedziec
Pavel, tak jak Ci napisałem - wpadaj w piątek to powalczymy!
- lukasz323m
- 2 gwiazdki
- Auto: MY02 BugEye STI, MY97 Outback
Jesli moge cos dodac. Rozumiem ze zgrupowanie wstepne tam na miejscu bedzie w poblizu zakladow ELMOTu. Ja tam teraz pracuje i codziennie tam dojezdzam z Wrocka. Nawet jak zawalona droga autobusami itp to max 50min zajmie podroz. Smialo o 15tej mozna wyjechac z BP jak mowiliscie. Osobiscie lepiej jechac obwodnica niz A4 bo w Biskupicach pozniej musimy sie wbijac do ruchu i tu sie na bank porozdzielamy a tak caly czas lecimy grupa glowna ulica. Taka moja mala sugestia 
...jadąc wyłączam radio i otwieram okno... 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Noooo, było ciepło, ale chyba jednak pojadę. Co prawda nie będzie idealnie tak jak miało być, ale chyba ważne, że w ogóle pojadę. Największa niespodzianka Elmotu, okazała się największym dramatem. Przez cały dzień cisnął mi się na usta cytat:
"Wesela nie będzie.... wszyscy wyp***dalać...." ale jakoś ogarnęliśmy sprawę. Tylko jak się spotkamy w piątek, to się nie śmiejcie.
Wielkie dzięki dla Krisa82 i Kraftpola bez nich bankowo bym nie pojechał. Panowie

"Wesela nie będzie.... wszyscy wyp***dalać...." ale jakoś ogarnęliśmy sprawę. Tylko jak się spotkamy w piątek, to się nie śmiejcie.
Wielkie dzięki dla Krisa82 i Kraftpola bez nich bankowo bym nie pojechał. Panowie

lukasz323m, wcześniej niż 15-ta się umawiajcie bo znając życie i tak będą spóźnienia 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ja nie zepsułem nic. Nawet ponaprawiałem to i owo. Kris82 i ekipa też się spisali na medal. Za to kółeczka dały dupy. Nie będę narazie pisał szczegółow, ale jedna nówka sztuka jest do wymiany. Jak ochłonę i będę miał konkrety od producenta, to pewnie nabiorę trochę dystansu, ale póki co, jest żałoba.

burat, spoko, nic nie zmieniamy raczej, ja bym właśnie dla bezpieczeństwa zrobił spotkanie o 14 i wylot 14:30. lukasz323m, dzięki za hint!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
burat pisze: a w sobotę może jak by ktoś chciał http://walimrajdowy.pl/?p=937
A wstępnie ktoś jest zainteresowany z szanownego grona ?
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ból taki, że ponoć jedynym dniem w tym tygodniu, w którym ma padać, jest właśnie sobota, więc zobaczymy, co na to organizator, skoro już nawet w tym newsie sobie zastrzegł, że odwoła wszystko, jak będzie padać.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Gdzie te czasy jak na patelnie w deszcz pociskałem rowerem z makro przez lasy pola łąki z grillem na plecach, i sześciopakiem browarka
Od razu czułem, że coś jest nie teges z organizatorem, hehehehe
eMTi głowa do góry. Wczoraj chmurka deszczowa była nad piątkiem:

a może ustalilibyśmy szyk już teraz, żeby każdy wiedział kogo ma za sobą i przed sobą,
na rajd zjedzie się pewnie sporo Imprez, że tak powiem, "obcych",
żeby ktoś sobie nie pomyślał, że to ogólna akcja pod tytułem "zapraszamy wszystkich"
;p
na rajd zjedzie się pewnie sporo Imprez, że tak powiem, "obcych",
żeby ktoś sobie nie pomyślał, że to ogólna akcja pod tytułem "zapraszamy wszystkich"
;p
j33mbo, zbierzemy się w pierwszym punkcie i uzgodnimy ,teraz może wyjść jeszcze milion niewiadomych ,spóźnionych i tak się wszystko pokićka
Optymistyczna ta pogoda... na każdej pogodzie coś innego... dzisiaj na jakiejś stronie widziałem nawet burze z deszczem w piątekcyqan pisze:Gdzie te czasy jak na patelnie w deszcz pociskałem rowerem z makro przez lasy pola łąki z grillem na plecach, i sześciopakiem browarka![]()
Ale bądźmy dobrej myśli...
PS. kto bierze grill bo trochę tam na sportowej poczekamy
ja tam ufam tylko naszemu staremu, dobremu new meteo.. a ono mówi to...Krysztal pisze: na każdej pogodzie coś innego... dzisiaj na jakiejś stronie widziałem nawet burze z deszczem w piątek
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
eMTi, ja w dalszym ciągu nie umiem tego czytać, a pogoda dla mnie ma duże znaczenie, bo jak będzie padać, to na tych Yoko od Kraftpola to strach jeździć po mokrym, no chyba, że wszystko bokiem
, ale o hamowaniu można zapomnieć 

a to pewnie masz tam Pradę...
a co do czytania... no generalnie jak jest deszcz, to na tym wykresie jest mocno zielono.. im wyższe słupki, tym więcej mm deszczu na godzinę spada.. jak widać, szusza prawie idealna..
a co do czytania... no generalnie jak jest deszcz, to na tym wykresie jest mocno zielono.. im wyższe słupki, tym więcej mm deszczu na godzinę spada.. jak widać, szusza prawie idealna..
Arti, dokładnie ,myślę ,ze najlepsze miejsce zbiórki to "zimowy orlen" 
dobra, żeby nie było niespodzianek, robię listę osób, która leci z nami w kolumnie z Wrocka. Dopisywać się, jeśli kogoś pominąłem, żebyśmy jutro wiedzieli, czy mamy już komplet i możemy odpalać wrotki (wpisuję tylko kierowców, co to by sobie stawy oszczędzić
):
1. eMTi
2. kris82
3. krzysiek
4. TERZO
5. Pavel
6. pawlaswrc
7. niuniek
lukasz323m, tak kwoli ścisłości - Ty będziesz na miejscu prosto z roboty i nie lecisz z nami?
marNY - Ty lecisz sam z Nysy przez Ząbkowice?
Dawide-GP - Ty lecisz z Prudnika? Może przez Nysę i potem z marNYm?
1. eMTi
2. kris82
3. krzysiek
4. TERZO
5. Pavel
6. pawlaswrc
7. niuniek
lukasz323m, tak kwoli ścisłości - Ty będziesz na miejscu prosto z roboty i nie lecisz z nami?
marNY - Ty lecisz sam z Nysy przez Ząbkowice?
Dawide-GP - Ty lecisz z Prudnika? Może przez Nysę i potem z marNYm?