barbie pisze: Aktualnie Alan dysponuje zmywarką elepstryczną, na takich czterech małych nibynóżkach. I nawet ostatnio całkiem sam ją obsługuje
(jakkolwiek perwersyjnych skojarzeń to nie wywoła)
A u Marty błysk , tak Remek sprząta

barbie pisze: Aktualnie Alan dysponuje zmywarką elepstryczną, na takich czterech małych nibynóżkach. I nawet ostatnio całkiem sam ją obsługuje
(jakkolwiek perwersyjnych skojarzeń to nie wywoła)
OBK H6 pisze: AAA, to w celu wydłużenia pobytu drugiej połowy w przybytku?![]()
![]()
Telewizja doszła narazie tylko do kuchniOBK H6 pisze: nawet tv zamontował w kibelku...
kurczak po parmeńsku wersja australijska, dzisiaj premiera byłaleon pisze: A gotuje też ?
Alan, Alan, Alan! pisze: kurczak po parmeńsku wersja australijska, dzisiaj premiera była![]()
Kangur może był łykowatyKruszyn pisze: A recenzentów nie zaprosiłeś ,Ty podły kangurze ....
Gdyby miało się tak stać, to Chlejady by się nie odbyły po prostuGrzesiek_67 pisze:barbie,
no ja wiem ale każdy mógłby napisać tak jak ja i mieć problem z głowy a Wy jak zwykle byście mięli TEN problem na wyłącznie własnych głowach (kieszeniach) ...
barbie, bardzo ładnie proszę, wrzuć, jeszcze raz, mój ulubiony filmik o sprzątaniuOBK H6 pisze: ładnie Cię Marta szkoli![]()
damazia pisze: jeśli możemy wziąć kiciora
A dawno temuKruszyn pisze: damazia, możecie
Konto usunięte pisze: Kruszyn a czy można tam z psem a raczej z dwoma przyjechać?
500 od sztuki i po 150 za psaDido pisze: A opłata za dzieci ile wynosi?
Więc chyba była odpowiedz jak małżonek na listę wpisałKonto usunięte pisze: 1. Grzesiek_67
2. Kruszyn - przez grzeczność dopiszę
3. Chlor
4. Kasia
5. Dido
6. Konto usunięte
thx, nie znałem tego systema - człowiek całe życie się uczybarbie pisze: OBK H6, doszło. Masz plusika na liście, czyli doszło
ładna ta solidarność... tu panujeDido pisze: OBK H6, ostrzegam - nie jedz, przełknij ślinę i nie oddychaj, żeby nie było strat w ludziach i sprzęcie![]()
no już, już. wysłanebarbie pisze:Zostały 2 miejsca w obecnej cenie, więc szybciutko
Aj opowiadasz. Przeciez byliscie na 120 w Jachrancedamaz pisze:no już, już. wysłanebarbie pisze:Zostały 2 miejsca w obecnej cenie, więc szybciutko
to nasze pierwsze chlejady. się nie znamy na zapisywaniu.
Wypełniasz rolę EmtiegoKonto usunięte pisze: Pytałem w imieniu innych potencjalnych chętnych, dzięki![]()