Witam, poszukuje tarcz i klocków do imprezy sti 2004 rok srednica tarczy 326mm co polecacie aby założyc? i jakie sa koszta?
pozdr
hamulce sti
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: hamulce sti
Właśnie.
Napisz czy auto jest do w miarę normalnej jazdy na codzień, czy bardzo agresywnie, czy czasem jakieś pojeżdżawki, czy może wyłącznie używane jest upalania.
Napisz czy auto jest do w miarę normalnej jazdy na codzień, czy bardzo agresywnie, czy czasem jakieś pojeżdżawki, czy może wyłącznie używane jest upalania.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No to klocki minimum Ferodo ds2500, albo lepsze (i o dziwo tańsze) Carbone Lorraine RC5+. Kiedyś całkiem nieźle wypadał też niebieski Pagid, ale nie wiem czy jeszcze w ogóle ta marka istnieje. Innych sam nie używałem, więc się nie wypowiadam.
Mocniejszych (DS3000, czy tym bardziej CL RC6) do jazdy codziennej nie potrzebujesz, zresztą średnio się do niej nadają.
Tarcze chyba najlepsze są fabryczne estijajowe Brembo, tyle że są dość drogie. Dają radę też DBA.
eMTi ostatnio zeznawał, że kupił coś budżetowego, co okazało się dawać radę. Nie pamiętam nazwy. Możesz zagadnąć go na PW.
Mocniejszych (DS3000, czy tym bardziej CL RC6) do jazdy codziennej nie potrzebujesz, zresztą średnio się do niej nadają.
Tarcze chyba najlepsze są fabryczne estijajowe Brembo, tyle że są dość drogie. Dają radę też DBA.
eMTi ostatnio zeznawał, że kupił coś budżetowego, co okazało się dawać radę. Nie pamiętam nazwy. Możesz zagadnąć go na PW.
dzieki za info, ale tak wogole to zauwazylem ze troche trudno z dostepnościa tarcz do mojej wersji :(