Propozycje wczasowe.
Propozycje wczasowe.
Naszła mnie myśl, by wybrać się na kilka dni z dziećmi i psiakiem nad morze. No właśnie.
Możecie polecić mi jakieś miejsca, gdzie będzie cicho, spokojnie, przyjmą mnie z psem? Jakiś pensjonat, cokolwiek?
Będę wdzięczny za propozycje.
Możecie polecić mi jakieś miejsca, gdzie będzie cicho, spokojnie, przyjmą mnie z psem? Jakiś pensjonat, cokolwiek?
Będę wdzięczny za propozycje.
czarne jest piękne...
Re: Propozycje wczasowe.
Brawo , brakowało tego tematu
.
Wiem ,że się podłączam , wybacz Bogus ale jak byście mieli jakieś fajne propozycje wyjazdu za granicę w niezbyt drogie ( zbieram na subarku
) miejsca będę wdzięczny.
Mam jakiś telefon do biura na lotnisku okęcie ( jakieś super last minut ) i sprzedają wycieczki ,które ktoś oddał
ma ktoś z tym jakieś doświadczenia .
Będę wdzięczny za wszelkie informacje a no i dziękuje Vibowitowi za temat

Wiem ,że się podłączam , wybacz Bogus ale jak byście mieli jakieś fajne propozycje wyjazdu za granicę w niezbyt drogie ( zbieram na subarku

Mam jakiś telefon do biura na lotnisku okęcie ( jakieś super last minut ) i sprzedają wycieczki ,które ktoś oddał

Będę wdzięczny za wszelkie informacje a no i dziękuje Vibowitowi za temat

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Vibowit - cicho i spokojnie nad morzem to jest a)poza sezonem b)jeśli sezon to w małych wioskach, których troszkę jest u nas - fajnie jest np. w Dąbkach koło Darłowa.
W tym roku chciałem brać psa nad morze ale zrezygnowałem i zostawiłem u teściów więc kwatery z psem nie polecę a bez psa to jest naprawdę od wyboru do koloru; co roku od kilku lat jeżdże nad nasze bałtyckie i wybieram inny rejon, i naturalnie inny pensjonat.
Aha - zauważyłem - choć zbytnio się nie przyglądałem - zakazy wprowadzania psów na plażę.
W tym roku chciałem brać psa nad morze ale zrezygnowałem i zostawiłem u teściów więc kwatery z psem nie polecę a bez psa to jest naprawdę od wyboru do koloru; co roku od kilku lat jeżdże nad nasze bałtyckie i wybieram inny rejon, i naturalnie inny pensjonat.
Aha - zauważyłem - choć zbytnio się nie przyglądałem - zakazy wprowadzania psów na plażę.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Grzegorz, o to właśnie chodzi.
Ma być jakaś wioska.
Ja się jednak upieram by jechać z psiną (być może teściowa też pojedzie
) i stąd też moje pytanie.
Z plażą sobie poradzę. Nie muszę chodzić na "plaże miejskie".
Ma być jakaś wioska.
Ja się jednak upieram by jechać z psiną (być może teściowa też pojedzie

Z plażą sobie poradzę. Nie muszę chodzić na "plaże miejskie".
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
vibowit, polecam Ostrowo k. Karwi
Jedyny minus - do plaży 700-800 m.
Super wielka i luźna plaża. Zaraz wkleję jakieś prywatne zdjęcia.
Jedyny minus - do plaży 700-800 m.
Super wielka i luźna plaża. Zaraz wkleję jakieś prywatne zdjęcia.
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
Jest wspaniale. Popatrz na zakladkę z wycieczkami do ciekawych miejsc w pobliżu....So What! pisze:FUX, wygląda fajnie
Dolce far niente 

O, tu byłem:
http://www.nadmorzem.net.pl/show257.html
A tu fotki z wyjazdu:
Taka jest plaża, szeroka i pusta.

A taki domek:

Widok z balkonu na teren ośrodka:

A takie są zachody słońca:

http://www.nadmorzem.net.pl/show257.html
A tu fotki z wyjazdu:
Taka jest plaża, szeroka i pusta.

A taki domek:

Widok z balkonu na teren ośrodka:

A takie są zachody słońca:

Doradca Finansowy
FUX, Znalazłem Twoje przynudzanie na CRO.PL
. Jesteś pewien tej trasy koło Mariboru ? Jechałeś już tamtędy ?

Kurczę, a Ci wszędzie o tej Chorwacji. Oni grają dopiero w niedzielę.
Był wątek o okolicach Kielc - Chorwacja, chciałem sobie pojechać nad Bałtyk - Chorwacja.

Był wątek o okolicach Kielc - Chorwacja, chciałem sobie pojechać nad Bałtyk - Chorwacja.

czarne jest piękne...
Obcykałem ta trasę na dokładnej mapie elektronicznej...LouCyphre pisze:FUX, Znalazłem Twoje przynudzanie na CRO.PL. Jesteś pewien tej trasy koło Mariboru ? Jechałeś już tamtędy ?
Ja jadę już 18 06, a wracam przed winietami...
Co będzie za rok, to zobaczymy...
Dolce far niente 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Z tego co ostatnio czytałem to sami bogacze tu. Wybierać się nad polskie morze... No chyba, że pismaki kłamią bardziej niż zwykle?
Jak nie byłeś, to się nie brechtaj....vibowit pisze:Kurczę, a Ci wszędzie o tej Chorwacji. Oni grają dopiero w niedzielę.![]()
Był wątek o okolicach Kielc - Chorwacja, chciałem sobie pojechać nad Bałtyk - Chorwacja.![]()
![]()
![]()
Lecąca na różnych kanałach reklama Cro nie oddaje w 10% piękna tego kraju...

Dolce far niente 

FUX, Ja dopiero 20-07 i w sumie zapoznałem się z przewodnikiem FUX;a
Powinieniem dać radę bez problemu, tym bardziej, że Słowenie od lat to taki najgorszy fragment drogi zaraz po czesji w kierunku CRO to mam obcykany. Mam też znajomego w Mariborze o swojsko brzmiącym imieniu "Jimmy". Jak się zmotam to zanocujemy u niego 

Na Ptujskiej ponoć jest sporo noclegów. Jak jade blisko do cro (Pakostane), to na strzal. Jeżeli dalej, to w Grazu w Oekotelu. Hotel robotniczy, ale czysty.
I Graz przepiękny.....
A gdzie Cię niesie?
I Graz przepiękny.....
A gdzie Cię niesie?
Dolce far niente 

Mam małe dzieci (jedno 5 miesięcy), psa i zaledwie 4-5 dni więc dalej w tym terminie się nie wybiorę.EterycznyŻołądź pisze:Z tego co ostatnio czytałem to sami bogacze tu. Wybierać się nad polskie morze... No chyba, że pismaki kłamią bardziej niż zwykle?
czarne jest piękne...
FUX pisze: A gdzie Cię niesie?
Biograd N/M

Fakt nad polskim morem to trza mieć wór piniondzów ;] A najbardziej mnie wkurwia ta wszechobecna wyciągająca ręce komercja "drobnozłotowa".vibowit pisze: Z tego co ostatnio czytałem to sami bogacze tu. Wybierać się nad polskie morze...
Zwiedzałem z perspektywy mariny. wejdź na maps.google.com i porównaj z sasiednim Pakostane. Albo inaczej. Jak wrocę, to parę słow o Biogradzie napiszę. Ludzie z cro tam tłumnie nie jeżdżą, ale Ci co byli, to chwalili. Wrzuć tam coś w wyszukiwarkę. Powinno wyskoczyć. Janusz Bajcer chyba na kampie byl i fajne Czeszki sfocił...LouCyphre pisze:FUX pisze: A gdzie Cię niesie?
Biograd N/MZawsze mi to miasto pasowało. Many opportunieties tam być
Fakt nad polskim morem to trza mieć wór piniondzów ;] A najbardziej mnie wkurwia ta wszechobecna wyciągająca ręce komercja "drobnozłotowa".vibowit pisze: Z tego co ostatnio czytałem to sami bogacze tu. Wybierać się nad polskie morze...

Dolce far niente 

FUX pisze: Jeżeli dalej, to w Grazu w Oekotelu.
A co byś powiedział na Dubro zrobiony na raz ? Wylałem się z kabiny na miejscu, ale miałem jeszcze ochotę na kilka zakrętów na Jadralińskiej Magistrali

FUX pisze: Zwiedzałem z perspektywy mariny. wejdź na maps.google.com i porównaj z sasiednim Pakostane. Albo inaczej. Jak wrocę, to parę słow o Biogradzie napiszę. Ludzie z cro tam tłumnie nie jeżdżą, ale Ci co byli, to chwalili. Wrzuć tam coś w wyszukiwarkę. Powinno wyskoczyć. Janusz Bajcer chyba na kampie byl i fajne Czeszki sfocił...![]()
Wiesz ja z 3 lata tam nie byłem, ale jak bywałem to było cool. Szczególnie na tym kempingu w lesie. Nikt nikogo nie zmusza w dobie automoblizmu do spędzania dnia na plaży pełnej czechów. Jadę sobie do Św Filipa i jest ameryka

Wróciłem kiedyś na raz z Orebica (4 lata temu; przez Plitvice); autobahny nie było. Dystans podobny....LouCyphre pisze:FUX pisze: Jeżeli dalej, to w Grazu w Oekotelu.
A co byś powiedział na Dubro zrobiony na raz ? Wylałem się z kabiny na miejscu, ale miałem jeszcze ochotę na kilka zakrętów na Jadralińskiej Magistrali
Pospałem 2 godziny i pojechałem do Wrocka na imprezę...

Dolce far niente