Był moment, że przestałem sie wstydzić, że Tacy ludzie nas reprezentują.
Na dzisiaj to juz nie wiem, komu powierzyć/na kogo głosować reprezentowanie nas i RP poza RP

Martwego krokodyla nilowego wyłowiono z Warty. Jedna z hipotez zakłada, że groźny gad był atrakcją przydrożnej restauracji.
W poniedziałek wieczorem takie zwierzę zaplątało się w żyłkę wędkarza pod Słupcą. Mężczyzna wyłowił je podbierakiem. - Krokodyl dryfował z nurtem, był martwy - mówi Marlena Kukawka z policji w Słupcy. - Wyjaśniamy, jak znalazł się w rzece.
Więcej... http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... z1sz482rf8
no i to się chwali, wreszcie jakieś oszczędności na paliwie.esilon pisze: za ładnym radiowozem dzisiaj jechałem
Alan, Alan, Alan! pisze: wreszcie jakieś oszczędności na paliwie
najważniejsze, że są piękne.pablonas pisze: Ale jak już jeżdżą to są piękne (nikt mi nie wmówi, że alfy nie są piękne), w tej wersji cholernie szybkie i najgorsze - nagrywają i mierzą prędkość od przodu (przy mijankach).
Gdzieś czytałem że jest nowe Evo cywilne, który gania kierowcóweMTi pisze:Całe szczęście, że policja wybrała włoszczyznę, a nie jakieś japończyki
Nie gdzieś, tylko w Białymstoku. Grafitowe Evo X.dzixd pisze: Gdzieś czytałem że jest nowe Evo cywilne, który gania kierowców
Ano widzisz czyli dobrze słyszałemGodlik pisze:Nie gdzieś, tylko w Białymstoku. Grafitowe Evo X.dzixd pisze: Gdzieś czytałem że jest nowe Evo cywilne, który gania kierowców
10 punktów i 500 złGdzieś czytałem że jest nowe Evo cywilne, który gania kierowców
Prędkości nie można przekraczać w żadnym wypadku. Chyba nawet przy zagrożeniu życia. Tak samo jak z samoobroną w Polsce (nie mylić z pewną formacją politycznąleinad pisze:10 punktów i 500 złGdzieś czytałem że jest nowe Evo cywilne, który gania kierowców, za wcześnie zacząłem wyprzedzać i o dwie długości auta przekroczyłem podwójna. Przybili mi wyprzedzanie na skrzyżowaniu.
Stwierdzili także, że bardzo szybko i gwałtownie wykonuje manewr wyprzedzania, powiedziałem im, że chyba o to chodzi żeby jak najszybciej wyprzedzać.
Bardzo "mondry" policjant stwierdził, że jak ktoś jedzie przede mną 80 km na godzinę to po co wyprzedzaćbo jak się okazuje w czasie wyprzedzania także
nie można przekroczyć maksymalnej prędkości. Zapytałem go czyli w czasie wyprzedzania trzeba jechać max 90 i czekać na czołówkę
![]()
Polemika z tymi ludźmi nie ma sensu, oni zawsze mają rację i patrzą tylko jak wyciągnąć pieniądze .
Na drugi dzień przelecieli pod moją halą na pewno w okolicy 200 km/h oczywiście bez żadnych sygnałów i nikogo na pewno nie gonili. Później widziałem jak wyprzedzają pod
górkę na zakręcie. Czemu nic nie można z tym zrobić, w internecie jest wiele filmików z podobnymi wyczynami naszych "stróżów prawa" i ja do tej pory nie słyszałem
o żadnych konsekwencjach wyciągniętych wobec dla tych ludzi.
ano było