Jest tu jeden taki, który chyba będzie chciał szybkiego leosia "dla żony" - Ernest, ustawiaj się w kolejce, gdyby kolega sprzedawałB4ME pisze: leon fr ~190PS/400nm ;)
Powitanie
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Powitanie
WiS pisze: est tu jeden taki, który chyba będzie chciał szybkiego leosia "dla żony"
Och.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No ale wysoko sprężeni odpadają, więc - sam rozumiesz...leon pisze: się ta fama niesie.
WiS pisze:Jest tu jeden taki, który chyba będzie chciał szybkiego leosia "dla żony" - Ernest, ustawiaj się w kolejce, gdyby kolega sprzedawałB4ME pisze: leon fr ~190PS/400nm ;)
No leon jest akurat na sprzedaż :D
Re:
Witamy :)sweety pisze:![]()
Witam,mam na imię Dorota,mimo że jestem kobietą może i "nietechniczną" to lubię samochody, nie koniecznie szybkie i czerwone![]()
Mieszkam w Warszawie obecnie i raczej trochę tu pomieszkam
Witam wszystkich :) Od 4 miesięcy jestem posiadaczem subarynki i od tego momentu nie chce już nic innego :) Bo najlepsza jest Impreza z gwiazdkami :) Pozdro ;)
Młody123, witam ,a skąd dokładnie jesteś 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Młody123, no dokładnie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
kaczynumer1
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Cześć wszystkim!
Mam na imię Grzesiek i obecnie jeżdżę Seatem Leonem Top Sport 20VT. Z racji zbliżającego rozwiązania zapadła decyzja o zmianie autka na bardziej rodzinne. Po wielu konsultacjach wybór padł na Forka 2.0T. Wczoraj takim autkiem się przejechałem i potwierdziło to poprawność tej decyzji:)
Teraz pozostaje tylko opchnąć Leosia(nie bez żalu) i znaleźć odpowiedniego następcę:)
Mam na imię Grzesiek i obecnie jeżdżę Seatem Leonem Top Sport 20VT. Z racji zbliżającego rozwiązania zapadła decyzja o zmianie autka na bardziej rodzinne. Po wielu konsultacjach wybór padł na Forka 2.0T. Wczoraj takim autkiem się przejechałem i potwierdziło to poprawność tej decyzji:)
Teraz pozostaje tylko opchnąć Leosia(nie bez żalu) i znaleźć odpowiedniego następcę:)
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
kaczynumer1, andymarki, pawel29,
dzień dobry, witamy serdecznie, miłego bytowania na Forumie
Pozdrawiam
Grzegorz
dzień dobry, witamy serdecznie, miłego bytowania na Forumie
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
-
Przemek Pauch
- 0 gwiazdek
- Auto: Będzie Subaru :)
Witam wszystkich :)
Wcześniej na forum byłem pod nazwą przemekp teraz zmieniam na Przemek Pauch jestem organizatorem rajdów dla amatorów Crusar Cup i zapraszam wszystkich na moje zawody więcej info: http://crusar4rally.eu/ do zobaczenia na torach :)
Wcześniej na forum byłem pod nazwą przemekp teraz zmieniam na Przemek Pauch jestem organizatorem rajdów dla amatorów Crusar Cup i zapraszam wszystkich na moje zawody więcej info: http://crusar4rally.eu/ do zobaczenia na torach :)
Witojcie
Od roku jezdze Foresterem 2.0 S Turbo (jedynka po fejsie). Fajne autko, jestem zadowolony (mój potrfel mniej jak zajeżdzam na stacje
)

Od roku jezdze Foresterem 2.0 S Turbo (jedynka po fejsie). Fajne autko, jestem zadowolony (mój potrfel mniej jak zajeżdzam na stacje

Ostatnio zmieniony 7 maja 2012, o 00:51 przez roshi, łącznie zmieniany 1 raz.
All 4 The Driver
roshi, siemka ładny forczysław
melinda, ty wpadasz jak typowa kobieta

melinda, ty wpadasz jak typowa kobieta
dzięki. a co myślisz o czymś takim http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 16#p299316burat pisze: roshi, siemka ładny forczysław
All 4 The Driver
roshi, fajne foty ,wiśniowe wygląda tez super na grafitowej feldze. A przy okazji ,admin tak odpicował wiśnię że z Klorem pytaliśmy czy lakier ma nowy 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Odp: Powitanie
gleba i swap już były?WuDe pisze:Witam forumowiczy jeźdze Hondą szukam dla siebie subaru tak w skrócie

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae