zgadza sięj33mbo pisze:ale nie ma to absolutnie zadnego znaczenia, ta chwila przeszla do wiecznosci,
+1j33mbo pisze: chyba trzeba rajdowke budowac
Papałę zabili, bo ponoć dajewo espero mu chcieli skroićpawlaswrc pisze: No to jakąś inną popularną i bezpłciową kupę....
pisz za siebie...pawlaswrc pisze: ileśtam lat temu takie Espero to był szczyt marzeń wielu Polaków
stara vectra w bardzo specyficznej budzie :ppawlaswrc pisze:j33mbo, te ileśtam lat temu takie Espero to był szczyt marzeń wielu Polaków. Nota bene - podobno bardzo udane autko.
miałem dzisiaj przyjemność takim cudem tylko na alu 13" 1.9 td jechać z wrockapawlaswrc pisze: ...golfa III CL na stalówkach "13 i z czarnymi zderzakami i jeździć nim w nieskończoność... tylko nic by nam to nie dawało, oprócz przemieszczania się z punktu A do punktu B.
bo ze 3kpln kosztuje i jest niemieckie...Krysztal pisze: Dalej nie wiem dlaczego takie auto jest marzeniem wielu osób... tragedia...
Espero to nie Vectra, tylko Ascona. Jakieś 10 lat wsteczKrysztal pisze:stara vectra w bardzo specyficznej budzie :p
Kryształ chyba się już bardziej nie daKrysztal pisze: pawlaswrc bierz Grista we wtorek na rakietową to jeszcze bardziej go zarazimy![]()
pawlaswrc, nie poznaję Cie...na szczęście to na pewno tylko mała odchylenie od normy. Jakieś dalsze przygody, o których jeszcze nie wiem?pawlaswrc pisze: Krysztal, mnie nie będzie na Rakietowej, brata tym bardziej (ja jestem w Rawiczu, a brat na Śląsku), poza tym po ostatnich cyrkach z kołami i oponami mam chwilowo kryzys i muszę odpocząć od tematu aut. Trochę szkoda, bo się fajny spocik szykuje, ale ja naprawdę mam dosyć. Poza tym moje auto obecnie stoi na zimówkach, więc bym się nie pobawił, więc bawcie się dobrze!!!