barbie pisze:
Dzisiaj też większość nie jest już tak zaangażowana w Forum jak kiedyś, kiedy odchodziliśmy z kropki i czuliśmy silną potrzebę integracji i budowania czegoś nowego. Teraz już forum nie wywołuje takich emocji, a tym samym mniej przyciąga. Część osób też po prostu zmęczyła się klimatem, tak bywa. Tamte imprezy już się raczej nie powtórzą, a już na pewno nie w najbliższym czasie.
Aż się boję pisnąć głośniej

Ale co tam. Z perspektywy jedynie trzech wspólnych wyjazdów, mogę śmiało powiedzieć, że każdy był inny. Każdy jednak wywoływał emocje. Silne i w moim przypadku jak najbardziej pozytywne, czego dowodem są choćby powyjazdowe wspominki. Forum nie wywołuje już tak silnych emocji ? Tak, ale to chyba dobrze. Forum to płaski ekranik i klawiaturka. Dla mnie w ogóle mogłoby go nie być

Z wieloma "zawodnikami i zawodniczkami" z forum mam możliwość kontaktu bezforumowego, co chwalę sobie ponad wszystko. A i na koniec, nigdy nie oczekuję, że jakakolwiek kolejna impreza będzie kopią poprzedniej. Przecież bym nie pojechał, pochco ? Jadę bo nie wiem co będzie grane, jadę bo lubię
Pozdrawiam
Energetyczny Granat
Brak podpisu.