Masz coś do hot-haczy gościu?burat pisze:70% tych aut ktoś wrzucił od czapy. Mam wrażenie ,że pisał to jakiś pryszczaty małolat dla którego nie ma nic poza trzy drzwiowym hot haczem

Masz coś do hot-haczy gościu?burat pisze:70% tych aut ktoś wrzucił od czapy. Mam wrażenie ,że pisał to jakiś pryszczaty małolat dla którego nie ma nic poza trzy drzwiowym hot haczem
Eeee... myślałem, że nowy Forester...
Konto usunięte pisze:http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f=15&t=154195
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja pierdykam jak mnie by tak ktoś na minę wsadził a potem po mnie jechał to bym go do lasku wywiózł na grzybobranie
a kolega GRAF to chyba napierdzielił się jakimiś ciężkimi chemikaliami, bo uważa się za boga jak widzę... gumas-72 nie rusza Cię to? twardyś jak roman bratnyKonto usunięte napisał(a):
proponuje-wyczyszczenie tematu
zmianę ogłoszenia
GRAF napisał(a):
koles jestes tu nowy i juz podskakujesz?
moje ogloszenie i ja je edytuje JASNE?
jak ci nie pasi to tu nie zagladaj wal konia przed innym zdjeciem
PISALEM WYRAZNIE ZE AUTEM NIE JEZDZILEM TYLKO JE WIDZIALEM TZN NIE BADALEM STANU TECHNICZNEGO! JAK KTOS JEST ZAINTERESOWANY TO NIECH DZWONI DO WLASCICIELA A NIE ŚMIECI W TEMACIE
OBK H6 pisze: gumas-72 nie rusza Cię to?
... mądre słowa młody Jedi...OBK H6 pisze: po prostu wiocha i tyle...
waliłem koniaOBK H6 pisze: gumas-72 nie rusza Cię to? twardyś jak roman bratny
ja jeszcze padawanem jestemBilex pisze: ... mądre słowa młody Jedi...
ale pasek zaliczyłem - kurwa paranojeleon pisze:OBK H6 pisze: gumas-72 nie rusza Cię to?
Za mało postów ma, nie wolno mu.![]()
Wyżej to chyba tylko JaponiaOBK H6 pisze: czy ktoś wpadł już na pomysł, żeby filmiki z tego przejazdu w Świdnicy podesłać gdzieś "wyżej"?
Konto usunięte pisze: ale pasek zaliczyłem - kurwa paranoje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pojebani są tam admini![]()